reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej mamuski!!!

Jeszcze nie poodpisuje bo doczytać nie zdążyłam co u was......

jakaś niewyspana jestem dzisiaj i koszmary mnie drecząodnośnie sobotniego wyjazdu.... coraz bardziej sie boje....
No nic nie bede smęcic i zycze miłego dnia:-) aha i cos na:ninja2:

Witam nową mamusie wśród nas:tak:

reklama
witajcie kochane..

Marta-gratuluję 3-jeczki :)) to masz tak jak nasza Pawimi-3 facetów w domu:) napisz coś o sobie i rozkładaj kocyk-zapraszamy:)))

Pawimi i jak jedzonko wyszło???
bo aż u mnie pachniało...
e058.gif

Do tego jeszcze czeka nas w wakacje wydatek na wyprawke dla synka i w sierpniu kupno książek i przyborów do skzoły więc budżet nasz jest bardzo napięty i

Magda-mam to samo -Zuza idzie od września do szkoły ,ale wiesz co ,ja postanowiłam przy każdej wizycie w sklepie-raz w tyg-kupować coś dla Niej z wyprawki..nie odczuję tak wydatku w sierpniu
mam juz dla Niej:
po 5 zeszytów w kretkę i w linię
2 kolorowe zeszyty do wycinania
2 opakowania plasteliny
farbki i zestaw pędzelków
zestaw ołówków
długopisy kolorowe
2 opakowania kredek
klej

i jak do tej pory to tylko parę złoty więcej w rachunku:))

jeszcze piórnik z wyposażeniem ,strój na w-f,buty na w-f,kapcie na przebranie w szkole,plecak,książki...
ale to mam jeszcze 2 m-ce :)

Ewunia-co tam kochana moja..zaraz poczytam
a tymczasem przytulam
h030.gif

pozostałym babeczkom smacznej kawki :))

Zuz Inka ,Weroniczka,Joaś- co u Was?????????????

Witajcie, można dołączyć:confused:? Mam 3 uroczych urwisów: Olka, Julka i Pawełka:-).
W wolnej chwili zagłębię się w wątek żeby Was trochę poznać.

witaj :)))))))

mamo to ja chyba tez zacznę tak robić bo mało zostało z zerówkowej wyprawki

co do koloni u nas w regionie były z pracy od taty duży zakłąd pracy i okoliczni mieszkańcy tam pracowali wiec znane osoby jezdziły na kolonie w góry zwykle potem dozły z agranicę mi sie udało do Hiszpani tez za groszę pojechać

Magda rewelacyjny koszta za 2 dzieci

u mnie w ogrodzie tez plaga mrówek ale do domu nam france weszły mąz zasilikonował mozliwe przejscie i wysypał kwas borowy i potępił teraz musze go gonić by wytępił na kostce przy domu

próbuje was doczytac wiec odpisuje na raty :))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Marta - witaj i się rozgość
Agatulka kupiłam magiczne pudełko Bros, postawiłam w salonie pod szafka - tam mrówki miały ścieżkę i mrówki przepadły. Nie ma jak ręką odjął.
Ewunia - napisałam
Mamo - Ty zaradna kobietka jesteś

A ja właśnie mam maskę na włosach i za chwilę cosik rozmaże na twarzy

Agatulka-pewnie,ze tak zrób-nie odczujesz tego potem a poza tym zawsze na coś innego jest promocja i mozna zaoszczędzić:))

Joaś- dziękuję
f010.gif

a co do krateczki z brosa to tez kupiłam na ostatnich zakupach :)))
miałam w zeszłym roku i jaki luksus siedzieć przy otwartym balkonie i zapalonym świetke wieczorkiem :))))

no i koooochana-maseczka na włosach!!świetnie!
ja tez niedługo cos rozmażę na twarzy bo podobno w Smyku wyprzedaże więc chcę z dziećmi podjechać :))
może akurat coś wypatrzę :)

Joaś ja mam raida takie pudełko wiec nei wiem co bardzie pomogło hehehhe

mi sie udałooo przełozyc wizytę ze środy na piatek ranoo przed praca co za tym idzie uda mi sie w tym tyg byc w pracy bez pożegnania sie z pracą i dochodem
ale mi kamień z serca spadł uffffffffff

wczoraj czekając na busa w mieście wdrepnełam do grzebciuszka i 4 bodziaki białe trafiłam nie mogłam sie powstrzymać :-):-):-D:-D

Hej, ja też już połowę szkolnej wyprawki już mam, wychodzę dokładnie tego samego założenia, kilka złotych ,niej a potem wszystko jest, no i nie ma takiego tłoku i braku towaru jak pod koniec sierpnia
pod koniec lipca zamówię książki dla obu z tej stronki, chyba najtańsze Książki - Dla Dzieci I Młodzieży

reklama
U nas tez debowe podlogi i schody tylko problem jest w tym ze te dechy sa nasaczone jakims roztworem ktory niby ma je umacniac i zapobiegac plamom stad ten niemily zapach. Maz wniosl to wszystko z garazu do domu zeby drzewo sie oswoilo z domowa temperatura zanim zacznie klasc i nagle taka duza ilosc tego wszystkiego spowodowala ze ten zapach a raczej smrodek ;-) sie tak skumulowal i rozniosl po calym domku. Ale tak jak pisalam mam nadzieje ze jak zacznie ciac to bedzie fajnie pachniec.
U nas własnie tez bylo w czyms takim to nasączone i 2mies lezalo to u tego faceta co ukladal schody,:tak:

Witajcie, można dołączyć:confused:? Mam 3 uroczych urwisów: Olka, Julka i Pawełka:-).
W wolnej chwili zagłębię się w wątek żeby Was trochę poznać.
Witaj :-)

Agatulka - to super :-D

A coś tutaj na poprawę humorku YouTube - ‪James Blunt - I'll Be Your Man [OFFICIAL VIDEO]‬‏ i dobry dzień Mi się podoba Bardzo
Hehe,super:-D

Hej dziewczyny
Poczytalam o tych wyprawkach i az zaczelam sie bac tego wszystkiego.... Moja Hania idzie od wrzesnia do przedszkola, w szkole dyrektorka nie mowila co bedzie potrzebne wrecz powiedziala ze nic :dry: cos mi sie nie wierzy... co kupowalyscie dzieciakom do zerówki???? kurcze niewiem jak my damy sobie rade z tym i naszymi problemami finansowymi :no: dobrze ze nalezy nam sie wyprawka z opieki spolecznej to troszke za to pewnie kupie rzeczy Hani ale to ma byc dopiero we wrzesniu.... naprawde zaczynam sie bac tego wrzesnia.... :no; :-(

Do góry