reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam :-)

Jako świeza trójmama, dopiero (przypadkiem) dojrzałam ten wątek.

Widze że rowerowe wycieczki robicie :tak:
U nas w tym roku odpadają wszelkie wyprawy na 2 kółkach ze względu na małą, w zeszłym też większość sezonu "w plecy", bo ciąża... W przyszłym roku Paweł będzie musiał śmigać sam albo właśnie przyczepkę zakupimy... może już unormują przepisy?
Na razie mamy dwa foteliki :)

Pozdrawiam i miłej niedzieli!

reklama
czesc Asia :)
pewnie że unormują przepisy, akurat się ze swoim czwartym albo dopiero piątym może maluszkiem załapiesz, haha ;)
mama - mhm, oglądam ustausta :) fajny serial, zabawny.. dawno sie w żaden nei wciągnęłam, a ten mi się chce oglądać.. kiedyś mi się tak chciało "Kasię i Tomka" oglądać.. i jesczze "Sex w wielkim mieście"

Ostatnia edycja:
Paweł już mi przebąkuje coś o jeszcze jednym dzidziusiu :-D
Dobrze że to nie on decyduje ale ja z A. :)
Choć nie powiem że bym nie chciała, tylko ciężko by mi było w "słomianych" okresach czasu.
Na razie skupiamy się nad zmianą miejsca zamieszkania, bo ciasno trochę w tym naszym M-3...

czesc kobietki,wiadomo jak to w niedziele pustki na forum,ale wlecialam chociaz sie przywitac:tak:Asia witam nowa po3ną mamuske-my z mężem wlasnie zaczeliśmy dzialania w kierunku powiekszenia rodzinki:tak::tak:w piatek robie test i zobaczymy:cool2:fanie,ze do nas dolączylaś:tak:IZA- mnie tez wciagnal od razu ten serial Usta usta i mojego męża tez;-)tak wiec razem siedzimy,ogladamy i sie smiejemy:-D:-D pozdrawiam wszystkie pozostale mamusie- Anna S-odezwij sie do nas-jak tam Fabianek??sciskam Was i do napisania jutro:tak::tak:

witam sie niedzielnie

jestem padnietajestem po jestem po noce i czuje sie jak bymnie kto wypluł a dziś mam wolne:happy2::happy2::happy2:wreszcie zrobiło się ciepło i dzieci hasają na dworku a ja zamiast spać to siedze na bb :tak::tak:u

mama05 pracuje w resteuracji jako kelnerka a w piątki i soboty są dyskoteki to stoje za barem praca mi sie podoba tylko niewiem jak długo wytrzymam bo czasami to zapylam po 14 godz

Weroniczka jak dzieciaczki lepiej u mnie coś błażej zaczyna kaszleć boje sie o gabi żeby niezłapała od niego

mauren
jak samopoczucie

witam nową mamusie

witam, piekna sloneczna niedziela przed nami....caly snieg ktory wczoraj napadal teraz ladnie topnieje...szkoda bo nie da sie za bardzo wyjsc no chyba ze w kaloszkach troche blota i kaluz pozaliczac...
A my wczoraj z mezem mielismy tzw dzien totalnego lenia...przelezelismy razem na kanapach z laptopami w rekach, nie robiac kompletnie nic, maz jedynie jedzonko przygotowywal, za oknami bylo szaroburo, sypal snieg...plany mielismy dalekosiezne i ambitne ale sniezyca nam je popsula. Chyba jednak potrzebne sa takie dni...tez, zeby jakos sie zatrzymac na chwilke, nakrecic wlasny zegar ;-)
Iza - ja jestem przekonana ze malutka wrzucisz latem juz w fotelik, bedzie napewno dosc stabilnie sidziala, najwyzej podlozysz jej jakis miekki kocyk. Zastanawiam sie czy nie wygnac chlopakow na lodowisko moze, za chwile skonczy sie sezon slizgawkowy, bodajze do polowy kwietnia jest. A ja robie sobie plan pracy na nastepny tydzien. Jak tam przygotowania do swiat przy wielkim stole? Pytalam wczesniej ale malutka chorowala to chyba nie zauwazylas?

AnnaS.....czekamy ze sie pojawisz moze i napiszesz co nowego u was?

Maureen - juz tuz, tuz :-D wszystko gotowe na przyjecie dzidziusia?

witam sie w poniedzialek:tak:;-)zycze Wam wszystkim milego dnia-wiosna kalendarzowa juz jest,zawsze to cieplej na sercu:-Da teraz poczekamy na slonko-u mnie dzis pochmurnie ale najwazniejsze,ze po 2 dniach przestalo padac:tak:na 12 ide z synem do pediatry bo juz 2tydziem mi kaszle i teraz ma kaszel mokry,daje syropy,ale wole zeby Go osluchala czy z oskrzelami wszystko OK:tak:poza tym troche ciaga nosem,ale pewnie teraz co drugie dziecko kaszle albo ma katar:sorry2:teraz sie zacznie...ja juz poranna kawke wypilam ,biore sie za sprzatanie:tak:ale...bede zagladac:-D:-D

Cześć poniedziałkowo. Ja chwilowo mam tylko jedno dziecko, najmłodsze, i to jeszcze śpi sobie po spacerze w wózku :-)
Cisza aż w uszach dzwoni :-D

Dziś u nas pochmurnie i zimno w porównaniu z niedzielą, do tego stopnia że z dworu zawinęłam się szybciej bo marzłam...

Lecę ogarniać dom przed powrotem chłopaków.

WITAM CIE Asia- fajnie jak tak choc przez chwile mozna odpoczac od dzieci,co:tak:ja mam Zuze w przedszkolu a Domis od 1,5 godziny spi wiec mam czas na BB:-Dja w piatek testuje i zobaczymy czy dolacze do Was jako po3nych mam czy jeszcze troche nam zejdzie na staraniach;-)u mnie (Poznań)tez dzis chlodno,slonka nie ma i do tego wiatr:baffled::baffled:dobrze,ze wiona chociaz w kalendarzu,zawsze to na sercu cieplej:-D a gdzie reszta dziewczyn-haaaaaaaaaalo:-)

reklama
obecna! ;)
my dalej chore.. Ela już dobrze, chyba ją w czwartek poślę do przedszkola, wreszcie :D a z Gają dziś podjadę wieczorkiem do pani doktor, bo kaszel się zmienił i mi się nie podoba wcale...
a Gaja zaczeła strasznie uciekać ;) odpycha się rączkami i przesuwa do tyłu.. i ciągle afery robi, jak się podsunie pod niski stolik, albo pod narożnik i nie może się przesuwać dalej :))) a w sobotę powiedziała "kebab", ale nie zaliczam jej tego jako pierwszego słowa hihi

Ostatnia edycja:
Do góry