reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam i ja.
mama na ząbki podaję dzieciom chammomilla 30. U mnie bardzo działa i to niemal błyskawicznie.
A nocka cudowna. Dzieci nie budziły się w ogóle więc jestem wreszcie wyspana ( w miarę bo moje bestyjki wstają o 5.30).
A dziś po kilku dniach przerwy wychodzimy na spacerek. I to pięknie wiosenny spacerek.

reklama
WERONICZKA-dziekuje za podanie nazwy-przy trzecim maluchu wyprobuje:))bardzo sie ciesze,ze ospalas-od razu inacze,prawda!!!!no fakt,troche wczesnie Twoje krasnale wstaja,ale jak spia w 1 pokoju to pewnie jedno budzi drugie:))milego spacerku my z Domisiem tez wybieramy sie za jakas godzinke na zakupy male spozywcze i na ryneczek po owoce. IZA-jak tam Twoja chusta-doszla??:))

Witam z rana kochane!
Faktycznie cos tu pusto. Pogoda sie zrobila i kobietki na spacery wyszly ;-) A Pawimi spi. Weronika zapisze sobie nazwe, bo ja vibrukol prubowalam ale na Macka nie dzialalo.
U nas tez slicznie i wiosennie choc woda pod nogami wiec zaraz wybywamy. A w weekend mnie nie bedzie bo wybywamy do rodzinki
Pozdrawiam! :-)

u mnie od wcoraj wieczorem obydwie dziewczynki na antybiotykach :(
Ela nawet na chorą nie wygląda, ale coś jej furczy w klatce piersiowej, no i kaszle.. a Gaja biedniutka taka :(
dziś jak leżała na macie, to ulała tak, że miała zalane całe usta, nos i oczy. teraz strasznie jej pilnuję, bo się wystraszyłam - dobrze, że była blisko i zauważyłąm co się dzieje..

moja nowa chusta przyszła wczoraj, ale nie mam dla niej serca teraz...

ZUZKUS- milego wypoczynku i przyemnosci u rodzinki:tak::-DIZA-wspolczuje:-(teraz niestety chyba wszystkie bedziemy mialy choroby w domu-odebralam Zuze z przedszkola i ma lekki katar-pewnie sie zgrzala jak biegali na placu zabaw obwialo Ja i zaraz Dominik sie zarazi...:baffled:ja mąż wroci jade do apteki...PAWIMI-pozdrawiam:-Du Ciebie wszystko gra??:confused:zawsze taaaaaaaaaaaaaaaaakie posty piszesz az milo czytac a dzis tak krociutko:sorry2:co sie stalo czy weny brak...sciskam pozostale mamusie i ogolnie wszystkim nam zdrowka zycze dla naszycg pociech:tak::tak::tak:

kochana weny brak bo jak wchodze i czytam same smutaski ze wszyscy chorzy to az sie serduszko kraje i o czym tu pisac? ze ptaszki radosnie cwierkaja i gorace sloneczko zaglada zza okna nie wypada jak sie reszta smuci :-( u nas wszystko dobrze, jakims magicznym cudem mam dzieciaki z zelaza i wszelakie chorobska nas omijaja szerokim lukiem...czego zycze i wam mamuski ;-) poza tym wiosna na calego, kurtki i czapki dawno do lamusa zlozone, moje dzieciaki non stop chca na zewnatrz siedziec, sredniaka to w ogole nie widuje bo jak wraca ze szkoly to prosto nad jeziorko zanim do garazu zdarze wjechac albo z kolegami szaleja na rowerach do pozna wieczor, tylko na jedzenie wpada jak glod przycisnie :-D, u nas juz godzina przesunieta od jakiegos czasu to i dluzej widno jest....takie prawdziwe letnie wieczorki sie zaczely, sasiedzi pozwozili swoje lodzie i czekaja kwietnia kiedy to oficjalnie zaczyna sie sezon, zapachy grillowania w godzinach obiadowych roznosza sie po calym osiedlu (az zglodnialam jak to pisze ;-) :-D), okrzyki bawiacych sie dzieciakow...takie laickie malomieszczanskie zycie. Spokojne, chcialoby sie powiedziec bezstresowe, luzackie...Zycze wam tego samego i spokojnego weekendu, wszak kolejny weekend sie prawie rozpoczal....Pozdrawiam!
Zuskus? co z praca meza? podjal juz jakas? albo zdecydowal co chce?

Ostatnia edycja:
PAWIMI-u nas tez piekne slonko:tak::-Ddzis prawie caly dzien mialam uchylone okno balkonowe-bylam na ogrodzie siedzialam na fotelu czytalam ksiazke-Junior jezdzil rowerkiem i wymyslal co tam chcial:-Dpotem obiad,poznie pojechalismy po Zuze do przedszkola i tam tez prawie godzinke na placu latali:-)wrocilismy do domu-podjedli i jak Tom wrocil z prac:-)y to o 17.30 poszli na plac zabaw o wrocili 15min temu-ja w tym czesie upieklam ciasto,zaraz kolacja i dzieci do spania:tak:na weekend zapowiadaja piekna pogode wiec troche kolo domu porobimy-tuje trzeba nawozem podsypac,trzewka podciac-jejku ak ja lubie te og:tak:rodowe prace:tak::-D:-D:-Dmilego wieczorku wszystkim w Polsce:happy2:a pozostalym mamusiom milego dnia:happy2:

jak tylko Gaja troszke lepiej sie poczula, to ja ją do nowej chusty :) ale nie podoba mi sie na żywo, czego innego kolorystycznie sie spodziewalam.....

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm....wyglada jakos tak blado? czy to moze kwestia oswietlenia? myslalam ze bedzie kolorkami bardziej zywa i kontrastujaca a ona taka mocno stonowana...

Do góry