reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WITAM MOJE DROGIEu mnie tez slonko,wiec chyba nie ma co siedziec w domu tylko zabierac dzieci na spaceryMAYREEN- ja tez napisalam na zamknietympoczytaj.jeszcze 1,5 tygodnia i masz usg-prawdapozdrawiam wszystkie mamusie i do napisanim wieczorkiem;-)Hej Babeczki,
ja skrobnęłam na naszej grupie Całuję Was.
ewa p
Początkująca w BB
witampo dlugiej nieobecnosci.....przez krotkie spiecie rodzinne nie mialam na nic ochoty,
u mnie juz wszyscy zdrowi nawet w szoku jestem ze ta ospe tylko jedno przeszlo wypytalam lekarke dokladnie bo sie boje ze na swieta dostana ale powiedziala ze jak do tej pory nie ma to tylko mam sie cieszyc a nie panikowac
umnie tez wiosennie az do domu sie nie chce wracac
do milego mamuski
u mnie juz wszyscy zdrowi nawet w szoku jestem ze ta ospe tylko jedno przeszlo wypytalam lekarke dokladnie bo sie boje ze na swieta dostana ale powiedziala ze jak do tej pory nie ma to tylko mam sie cieszyc a nie panikowac
umnie tez wiosennie az do domu sie nie chce wracac
do milego mamuski
mama05
Ja wypuscilam Domisia o 10 na ogrod i dopiero teraz dalam Mu kakao i polozylam na drzemketyle czasu na powietrzu-suuuuuuper dzis pogoda!!!!ja w polowie robienia obiadu-mam nadzieje,ze macie tak mily dzien jak ja
Weroniczka
Klub grudniówek'07
no właśnie - ogród to jedna z niewielu rzeczy, których mi brakuje. Ale nie czas żałować, trzeba lecieć myć okna miłego dnia!!
Podpisuję siępod tym rękami i nogami
Dzień dobry.
mama05
witam sie rowniezmam w goscinie od wczoraj brata wiec tylko na chwile zagladam sie przywitac i zyczyc wszystkim milego,slonecznego dniaja jutro nie bede testowac bo dzis rano o 7.00 przyszla @-takze szansa wykozystana,ale niestety sie nie udalotakze od dzis bede brala hormony przez 2 m-ce i w polowie czerwca zaczynamy na nowo
mama05
IZA- no dokladnie mam nadzieje,ze w wakacje nam sie uda))
reklama
Dzień dobry :-)
Na początku witam nową mamusię w naszym gronie - AsięKC
Przepraszam za zniknięcie, już mi trochę lepiej, nie do końca, ale lepiej ;-)
Poza tym od wczoraj przestawiam się na nowy rytm dnia u nas, ponieważ mój M. zmienił pracę i wychodzi z domu po 6, a wraca przed 17, więc jestem cały dzień z Amelką ( Paula w szkole ). Już zapomniałam jak to jest Amela też zaskoczona, woła tatę, bo wcześniej w ciągu dnia byliśmy oboje razem z nią i się przyzwyczaiła oczywiście, no ale niestety tak się pozmieniało. A niedługo kolejna rewolucja dla niej - pojawienie się nowego członka rodziny
Za 1,5 godzinki zbieram się do położnej na wizytę, strasznie mi się nie chce, bo nie najlepiej się czuję, chyba pojadę taksówką bo tak to muszę 2 autobusami, a jeszcze z małą to już przeprawa
Mama05,
och, no szkoda że nie wyszło, ale i tak planowałaś zacząć staranka w czerwcu, będę z całych sił trzymać kciuki
Dobrze pamiętasz z tym usg ;-) ja czekam na nie z wielka niecierpliwoscią, ale jeszcze nie dostałam listu ze szpitala z datą badania..
ewa p,
tak to jest, że czasem rodzina zamiast być dla nas oparciem, jest czymś wprost przeciwnym.. Mam nadzieję, że już sytuacja opanowana ?
Całuję Was mocno wszystkie i lecę podszykować obiadek, bo potem się nie wyrobię ;-)
Na początku witam nową mamusię w naszym gronie - AsięKC
Przepraszam za zniknięcie, już mi trochę lepiej, nie do końca, ale lepiej ;-)
Poza tym od wczoraj przestawiam się na nowy rytm dnia u nas, ponieważ mój M. zmienił pracę i wychodzi z domu po 6, a wraca przed 17, więc jestem cały dzień z Amelką ( Paula w szkole ). Już zapomniałam jak to jest Amela też zaskoczona, woła tatę, bo wcześniej w ciągu dnia byliśmy oboje razem z nią i się przyzwyczaiła oczywiście, no ale niestety tak się pozmieniało. A niedługo kolejna rewolucja dla niej - pojawienie się nowego członka rodziny
Za 1,5 godzinki zbieram się do położnej na wizytę, strasznie mi się nie chce, bo nie najlepiej się czuję, chyba pojadę taksówką bo tak to muszę 2 autobusami, a jeszcze z małą to już przeprawa
Mama05,
och, no szkoda że nie wyszło, ale i tak planowałaś zacząć staranka w czerwcu, będę z całych sił trzymać kciuki
Dobrze pamiętasz z tym usg ;-) ja czekam na nie z wielka niecierpliwoscią, ale jeszcze nie dostałam listu ze szpitala z datą badania..
ewa p,
tak to jest, że czasem rodzina zamiast być dla nas oparciem, jest czymś wprost przeciwnym.. Mam nadzieję, że już sytuacja opanowana ?
Całuję Was mocno wszystkie i lecę podszykować obiadek, bo potem się nie wyrobię ;-)