reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

rowniez obecna i podczytujaca...wrocilismy z naszych art class i krotkiego pobytu w pracy, maly gotowy do drzemki a ja mam kilka spraw do zalatwienia i uporzadkowania przy komputerze ;-)

reklama
wieczorem jestem i ja- bylam z Dominikiem u pediatry o 12 bo juz 2 tyg meczy Go kaszel i w koncu poszlam bo zadne "slabsze"syropy nie dzialaly a On w nocy az mi sie dusil tym co Mu tam splywa do gardla:wściekła/y::wściekła/y:no i przepisala antybiotyk na 7 dni,ale juz trudno-podam bo mi sie meczy.a Zuzy nic nie bierze i dobrze bo Ona by sie chyba zaplakala bez przedszkola-Jej weekend ciezko wytrzymac tak chce o dzieci:tak::tak:no nic,do piatku coraz blizej...i testuje;-)pozdrawiam wszystkie mamuski:-D

Cześć dziewczynki.
Jak się dziś macie?
U mnie całkiem dobrze. Dzieciaczki już zdrowe a za oknem wiosna :) Aż żyć się chce.

witam dziewczęta:biggrin2:

Wczoraj Alicja po kąpieli krzyczała płakała tak histerycznie nie mozna jej było niczym uspokoić, biedna sapała sprasznie, nurofen pomógł i ładnie spała ale od rana powtórka, czy przy ząbkowaniu może boleć brzuch?? bo nie pamietam jak to było u moich dzieci..

od kilku tygodniu mam stres i moze tez dlatego mnie tak tu mało, mój mąż ma problemy neurologiczne dostał skierowanie do szpitala dzis idzie ustalic termin przyjęcia a ja cała w nerwach!! boję się o niego, powtarzam ze wszystko będzie dobrze ale i tak wspomnienia z przeszłości to zacmiewają gdy umarł W.:-( a tez miało być wszystko ok.

a tak po za tym to bardzo się cieszę ze juz wiosna!! w weekend jeździłam za płaszczykiem ale nie udało mi się kupić, wogóle bym musiała wiosennie obkupić rodzinke ale az się boje ile to będzie kasy no ale trudno, chłopakom kurtki i buty trzeba a Angelince muszę lekką kurtke kupić i jakies pantofelki do sukienek:-)

muszę isc schrupać sniadanie, od czasu jak dietkuje staram się nie jesc przy kompie czy tv, celebruje posiłki przy stole.

pozdrawiam i do usłyszenia

tak, dziś jest cudownie :) może nawet wyjde z dziewczynkami mimo tego, że jeszcze na antybiotykach są... i tak trzymam je w domu w przeciągu, więc na dworze powinno im być nawet lepiej ;)
po inauguracji rowerowej wiosny wykonanej przez mojego syna czas na inaugurację w wykonani moim, a więc - dziś po raz pierwszy w tym roku susze pranie na balkonie !!! to cudowne, wreszcie nie musze codziennie prać, bo będe mogla suszyć na raz na trzy suszarki, a w domu nie miaąm jak bezkolizyjnie tylu ustawić :D
no i też musze iść z dziećmi na zakupy - Michał jakoś z niczego nie wyrósł, ale Ela ze wszystkiego - buty i kurteczka obowiązkowe.. ale na antybiotykach do centrum handlowego się nie odważę, musze jeszcze poczekać, żeby mi czegoś gorszego nie podłapały wśród ludzi..
sempe - przy ząbkowaniu może brzuszek boleć.. może biegunka nawet być, i katar nawet ;)
przepraszam za wścibstwo, ale.. kto to był W.?

edit - już wiem, kto to był W..

Ostatnia edycja:
witam sie i popieram -pogoda super tez za chwile wyjde z synem chociaz na pol godzinki-niewiadomo jak dlugo bedzie slonko:happy2:WERONICZKA cisze sie ze maluchy juz zdrowe. a jesli chodzi o zakupy to chyba wszystkie nas to czeka...:tak:;-)dobra kobietki lece na spacer bo potem za obiad trzeba sie brac.milego i slonecznego dnia:tak:

Wiosna nastała to i pusto :-)
Wszystkie popędziły na spacery i przejażdżki!

My dziś zakupki robiliśmy dla chłopców, Łuaksz ma kurteczkę i polarek, Paweł polarek. Łukasz sandały na lato (bo adidasów dla chłopaków nie udało nam się dostać). Jeszcze jakaś nieprzemakalna kurtka dla Łukasza i kamizelka dla Pawła...

Poza tym yliśmy na kontroli w przychodni - chłopcy juz na prostej - Paweł zdrowy, Łukasz właściwie też, Dominisia zważona, osłuchana, obejrzana - zdrowa i silna :D

reklama
HEJ MAMUSIE....
wiosna wrocila do nas po tym jednodniowym sobotnim zapomnieniu ;-) bylam dzis z malym w parku przez polowe dnia i na placu zabaw....spotkalam sie z kilkoma polskimi mamusiami rowiesnikow mojej najmlodszej latorosli, pozniej pojechalam ze smarkatym na lunch i male zakupkowe co nieco. Wrocilismy w zasadzie niedawno... w powrotnej drodze odebralismy sredniego brata ze szkoly i tez mam chwilke odpoczynku, za chwilke maz wraca i dzisiaj kurczaczki na grillu :-) Oliver zabral rower i gdzies pomknal, pewnie dopiero zapach grilla i glod go przyciagnie.

Do góry