magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Witam
Pawimi straszna tragedia
[*]
Mama alez się cieszę że tak udany pierwszy dzień w pracy i ob takie same były ;-)
Weroniczka Gratulacje ogromne,super z niego sportowiec zdjęcia robią wrażenie.
Ja wczoraj po południu spędziłam u koleżanki na działce na grillu .Jej córka chodzi do klasy z moja Julką więc mogłam sobie posiedziec i porozmawiać a dzieci sie ładnie bawiły.U nas w prarafii jest co roczny dwu dniowy festyn i dochód idzie na organizacje koloni na które mają jechac moje panny.Cieszę się bo nie wydam kupy pieiędzy a dziewczynki spędzą fajnie czas bo my nigdzie w tym roku nie jedziemy ;-)
To strona naszej parafii
Parafia Niepokalanego Serca NMP - Misjonarze Klaretyni
Pawimi straszna tragedia
![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
[*]
Mama alez się cieszę że tak udany pierwszy dzień w pracy i ob takie same były ;-)
Weroniczka Gratulacje ogromne,super z niego sportowiec zdjęcia robią wrażenie.
Ja wczoraj po południu spędziłam u koleżanki na działce na grillu .Jej córka chodzi do klasy z moja Julką więc mogłam sobie posiedziec i porozmawiać a dzieci sie ładnie bawiły.U nas w prarafii jest co roczny dwu dniowy festyn i dochód idzie na organizacje koloni na które mają jechac moje panny.Cieszę się bo nie wydam kupy pieiędzy a dziewczynki spędzą fajnie czas bo my nigdzie w tym roku nie jedziemy ;-)
To strona naszej parafii
Parafia Niepokalanego Serca NMP - Misjonarze Klaretyni