linka1985
Fanka BB :)
ewuniaf z moich obiawow to tylko brak apetytu moj Kubus caly czas mi cos wmusza i kusi przysmakami ale niewiele to daje , ciagle zmeczenie ale Cezary moj 5 letni synek staje na wysokosci zadania nawet dzis sam zrobil sobie sniadanko gdy spalam przerazilam sie jak otwarlam oczy a on je kanapke z dzemem pytam jak zrobil okazalo sie ze posparowal sobie drewnianym nozem do masla i mowi mama przeciez wiem ze niemoge innego noza ruszac .
Bylam dumna z niego bo zawsze taka ciapa z niego nic sam nie potrafi przy sobie zrobic ale to moze z winy jego adhd.
Dziweczyny a jak sobie radzicie z wysoka goraczka u dziecka bo niewiem co robic Misiek wczoraj dostal ponad 39 stopni i dzis nadal ma taka wysoka dalam mu paracetamal w czopku ale na niewiele to pomoglo z tego co widze to kolejne zeby mu wychodza juz jeden sie przebil z tym ze jeszcze 3 mu chca sie przebic i niewiem jak mu ulzyc lezy biedny caly czas w lozeczku badz spi nie marudzi ale widze ze cierpi , rozebralam go do samej pieluszki i okrylam cieniutkim kocykiem z polaru zastanawiam sie nad jakims zimnym okladem ale nie wiem jak zareaguje na nie roczne dziecko
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dziweczyny a jak sobie radzicie z wysoka goraczka u dziecka bo niewiem co robic Misiek wczoraj dostal ponad 39 stopni i dzis nadal ma taka wysoka dalam mu paracetamal w czopku ale na niewiele to pomoglo z tego co widze to kolejne zeby mu wychodza juz jeden sie przebil z tym ze jeszcze 3 mu chca sie przebic i niewiem jak mu ulzyc lezy biedny caly czas w lozeczku badz spi nie marudzi ale widze ze cierpi , rozebralam go do samej pieluszki i okrylam cieniutkim kocykiem z polaru zastanawiam sie nad jakims zimnym okladem ale nie wiem jak zareaguje na nie roczne dziecko