reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
nie moge w to uwierzyc...kilka dni temu zamieszczala albumy z nowymi fotkami z rodzinnego wyjazdu, rozesmiane szczesliwe dzieciaczki, ona taka pogodna nic nie wskazywalo na tragednie.....pisalam jej komentarze pod zdjeciami....nie, nie wierze, jak straszne kruche jest nasze zycie i dlaczego az taka smierc?????

Pawimi o kurcze.... wpadłam na chwile i jestem w szoku....
Strasznie mi przykro...:-( to wszystko jest niesprawiedliwe!?
Dlaczego on to zrobil?!?:no:
Biedne dzieciaczki... [*]:sad:

wiecie, bylam taka pelna energii i radosci na dziesiejszy dzien i jakos tak wszystko ze mnie opadlo ;-( przyszlo mi na mysl ze piszemy sobie na jakis tam forum x czy y, zawiazujemy znajomosci, przyjaznie, obnazamy niby swoje problemy, uczucia, opowiadamy obficie o swoim codziennym zyciu,prowadzimy bogaty swiat wirtualny ale tak naprawde....to nie wiemy i nie jestesmy w stanie przewidziec ze u naszej bliskiej znajomej z komputerowego monitora moze dojsc do takiej tragedii.....i to z dnia na dzien, wczoraj pogodnie spogladala ze zdjec a dzis juz jej nie ma :-(

Przepraszam ze sie wcinam

ale przeczytalam post pawimi
i jest mi strasznie przykro..normalnie caly dzien od rana mam to w glowie i ciagle o tym mysle co nim kierowalo ze to zrobil !!
tez znam O. z innego forum gdzie pisala..
jej posty byly zawsze takie radosne z poczuciem humoru,fajna wesola babka...

i normalnie nie wierze w ta tragedie !!

tak mi zal dzieci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wymazalam ten artykul, dziewczyny na tym watku jej nie znaly, nie sadze ze potrzebny jej jest tego typu rozglos. Ktos zainteresowany znajdzie informacje w tym temacie jesli bardzo bedzie chcial, uszanujmy ja prywatnosc, nie ma potrzeby zeby jej zdjecia i nazwisko fruwaly bez powodu w sieci. Zauwazylam tez ze jej rodzina wykasowala jej konto na FB wiec pewnie nie zyczy sobie az takiej pompy wokol tej tragedii. Byc moze te wszystkie kondolecje i komentarze sa zbyt bolesne i przytlaczajace.

Długo nie pisałam, bo długo nie mogłam was doczytać, poza tym miałam gościa i jakoś tak czasu mniej

Straszna tragedia [*][*][*]

mamo gratuluję i dziękuje za wspomnienie mojej skromnej osoby
maureen buziak
weroniczkasynek jak zawodowy sportowiec na tych zdjęciach, gratuluje
:tak:
napiszze coś później bo mały strasznie jęczy :confused2:

reklama
witajcie niedzielnie...

Anna.S.- cieszę sie ,ze się odezwałaś:tak:najważniejsze,ze u Ciebie wszystko si..wleć i opowiadaj co u Ciebie -czekam:tak:

wlasnie sie dowiedzialam ze moja wieloletnia znajoma z innego forum ktora byla rowniez moja dosc aktywna kolezanka fejsbukowa (wielokrotnie wymienialysmy sie komentarzami, chatowalysmy ze soba, mailowalysmy, prosila niedawno o pomoc w projektowaniu pokoju dzieci...) nie zyje, zostala przedwczoraj zamordowana przez swojego partnera, ojca jej dwojki malych dzieci dokladnie na ich oczach:szok: Byla zmasakrowana nozem i jak przewiezli ja do szpitala tam zmarla....

Pawimi....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
chyba go diabeł opentał!!nie znajduję innego wytłumaczenia-na takie tragedie nie ma wytłumaczeni!!!!!
i to przy dzieciach??????????????!!!!!

a czy ta kobieta była z Polski???wiem,mało to istotne ,ale w wiadomościach nie mówili nic o takiej tragedii.....

wczoraj mi siostra napisała sms'a,ze w Płocku wczoraj zginął pilot...a w maju lecieli do Wietnamu i On był kapitanem ich samolotu.....:-:)-(

kochane po takich wieściach trzeba złapać trochę oddechu..pewnie dziś na wątku ruch bedzie niewielki...

doceniajmy to co mamy...........
ściskam Was kochane.

Do góry