reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś
serce się kraje...

Maureen jak samopoczucie?

Magda aleś ty piękna;-) i najmłodsza całkiem jak ty.... fajne dziewuchy, ja się ostatnio zapatruje na wózki z malutkimi bobaskami w wersji żeńskiej :eek: pogięło mnie chyba....hahaha

Ewunia bo się czerwienię...ojejku jakie ty komplementy walisz mi tu. Ja to ci zazdroszcze spokoju ducha, a Haniula na fotc z pieskiem - powaga - BEZCENNE!!

Weroniczka życzę ci jutro poprawy nastroju i zdrowia, właśnie jak Staś?

Pawimi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dobry duszku przyda ci się

Mamo powodzenia w pierwszym dniu, masz zaprawę i dasz radę

Cokies gratuluje i niech rośnie zdrowo, słodkości, czasem mi tęskno

Agatulka a ty gdzie
Anna S ,Iwosz, Izulka, Zuz - Inka, i reszta

Joaś idz wypocznij i choc raz nie zamartwiaj sie ze czegos nie zrobilas, ja to czesto sie stresuje ze nie wyrabiam normy:confused2:

nie pamietaj co mialam jeszcze i ktorej napisac ale dobranoc,spijcie slodko i jutro dzien bedzie lepszy

Ostatnia edycja:
reklama
Mój syn w 11 małopolskich zawodach z gimnastyki sportowej zobył brązowy medal !!!!!!!!

I na dzisiaj tyle bo padam ze zmęczenia. Przeczytałam Was ale nie mam siły odpowiadać. Ale i tak wiecie że cieszę się z waszych sukcesów i smucę z wami jak jest coś nie tak.

Dobrej nocy.

Weroniczka!!!! Serdeczne gratulacje dla syna:tak:!!!! Zdolny chłopak- musisz być z niego naprawde dumna:tak:
Mam nadzieje ze samopoczucie choc troszke sie poprawiło....

Mama trzymam kciukasy tak mocno zaciśniete ze aż mnie rece bolą:-D na pewno swietnie sobie poradzisz!!!! Jesteś najlepsza!!!:tak:

Pawimi ten wielki dom nad jeziorem jest naprawde twój?????:szok::szok::szok: Matko i córko toz to ogromne!!!
...I dzieciaczki fajnie w wodzie szaleją!!!

Maureen trzymam kciuki za twoją pracE!!! Mam nadzieje ze i u ciebie nastrój choc troszke sie poprawił....

Bedismall!!! Nie czerwień sie tak bo i ja zaczynam hehehe:-D Ty zaglądasz na wersje dziewczynkowe a ja chłopczykowe wiec chyba nas obie pogieło:-D:-D:-D

Magda masz śliczne córeczki naprawde cudeńka!!! Liza i twoje dzieciaczki świetne!!! Coś nam sie tu wesolo zdjęciowo dzisiaj porobiło!!!

Linka dobrze ze na rehabilitacji sie konczy:tak:

Joaś list od Jureczka piekny,,,, dobrze ze maluszek ma sie lepiej....

Ja już po pianowej kąpieli z M. i zmykam do łózia!!! Wszystkim mamusiom słodkich snów!!!

Ostatnia edycja:
klopsiki gotowe, pani zalatwniona, dzieciaki odebrane z kampu (tak a propos jak to sie po polsku prawidlowo mowi/pisze?jakie jest polskie slowo odpowiadajace mojemu prywatnemu zangielszczonemu tworowi?), szaleja sobie teraz na hustawce ogrodowej w towarzystwie sasiadow az sie boje ze w szwach peknie....ja sacze sobie piwko i czekam na meza bo jeszcze nie wrocil, mial do sklepu po drodze zajechac. A ja dalabym dzis plame totalna:zawstydzona/y: Pojechalam spotkac sie z pania i wychodzi kobietka w ..hmm, jak dla mnie w bardzo zaawansowanej ciazy, brzuszek miala tak ogromny ze bylam pewna rychlego rozwiazania i mialam juz wystrzelic na koncu jezyka "pani to pewnie juz na dniach dzidziusia bedzie miala" ale tak w ostatniej chwili zmienialam wersje i pytam kiedy termin a ona mi odpowiada ze pod koniec pazdziernika:szok: To niemozliwe, laski moje drogie ona wygladala jakby jutro juz miala rodzic:szok: cale szczescie ze ugryzlam sie za wczasu w jezor i spytalam co innego ;-) to bym babce przywalila, pewnie by sie biedna zalamala ze wyglada jak w ciazy z piecioraczkami :-D:-D
Ewuniaf- tak jest, to moj drugi domek ten o ktorym wspominalam kiedys na:ninja2:zakupiony z poczatku czerwca. Moj "normalny" dom jest inny aczkolwiek tez niemaly bo okolo 550 m2. Jesli masz konto na FB to moge Ci linka podrzucic z fotkami z budowy i urzadzania. Bodajze maureen nasza kiedys ogladala jesli sie nie myle?

Mamusiu super z ta praca wyszlo, naprawde - dobre rzeczy nadchodza calkiem niespodziewanie, trzymaj to sobie w pamieci ;-) Szkoda ze tak daleko jestes bo mialabys we mnie stala klienke. Na pewno wszystko bedzie dobrze i wypracujesz sobie swoja pule wdziecznych klientek. Jeszcze raz gratuluje.

Joas
- az sie plakac chce...wiesz mialam wczoraj pytac co z Jureczkiem i jakos tak zajelam sie inna tematyka a Ty dzis sama wkroczylas z listem.

weroniczka - ogromne gratulacje !!!! buziaczki dla synka, alez musisz byc dumna!!! nie lada osiagniecie :-)

Bedi i Ewunia - nie czerwiencie sie ani nie zielenijcie bo taka prawda - sliczne z was kobietki sa, tylko mozna pozazdroscic urody. Kazda z was ma w sobie cos orginalnego, lubie Bedi takie idealne rysy twarzy a Ewuni zabojczy usmiech ktorego nie da sie zapomniec.

Madzia - ja myslalam ze to Twoja starsza coreczka:eek: to ja teraz rzeczywiscie ide pakowac sie w ta trumne.....poczulam sie jak stary zrogowacialy babszyl:angry:

linka - pomyslnej rehabilitacji i zdrowka dla synka

I chyba tyle, nie pamietam co ktorej i ile...acha, od strony technicznej uzyje przywileju moderatorskiego i jesli moge miec prosbe to kochane moje (nie bede imiennie wymieniac bo ktora to robi pewnie o tym wie:-p ) bardzo, bardzo prosze jak cytujecie czyjas wypowiedz i jest ona dluga a odpowiadacie do konkretnego zdania tylko to skracajcie moze a nie wklejajcie calosci bo pozniej post sie robi na cala strone zwlaszcza jesli tych cytatow jest wiecej i tyle tej tresci jest ze po dniu nieobecnosci do ladu nie mozna dojsc co kto komu pisal. Pomijajac juz fakt ze przejrzystosc watku sie traci. Tyle ode mnie.

Usciski weekendowe dla kazdej.

Ostatnia edycja:
Witam weekendowo!!!!

Hania znów przeszła samą siebie i dopiero teraz wstała:szok::szok::szok: jejku i sniło mi sie ze miała 5,5 miesiąca i zaczeła chodzićć:-D:-D:-D:-D

Mama trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pierwszy dzien w pracy brak opóźnien i zadowolenie klientek!!!!!:tak::tak: na pewno bedzie super!!!

Maureen a wy jakies konkretne plany na weekend macie??? MY moze zaraz sie zabierzemy do jakiegoś lasu na spacerek (posluchac ptaszków, narwać jagód- a potem zrobie z nimi ciaaaaacho:-))

Pawimi jeszcze nie mam konta na fb ale jak tylko założe to dam ci znać:tak: chetnie pooglądam zdjecia!!! KUrcze 550m :szok: a ja marudze ze sobie nie radze ze sprzataniem moich 100m:-D:-D:-D
Nie zgubiłaś sie jeszcze nigdy w swoim domku?????:-D:-D
Aha no i miałam cie jeszcze zapytać- pewnie juz kiedys pisałaś ale ja nie zarejestrowałam. Czy twoi synowie mówią choć troche po polsku????

Zycze wszystkim miłego i słonecznego weekendu!!! (u mnie szaro i brzydko)

Witam ja tez postaram sie wklejic zdiecia moich dzieciaczkow

Załączniki

• 194.jpg
    194.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 72
  • 251.jpg
    251.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 221.jpg
    221.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 71
Linka fajne dzieciaki- takie kochajace sie rodzeństwo. Słodziaki :)

A jak sie czujesz??? Masz już jakieś "niefajne" ciążowe objawy?

Witajcie dziewuszki :-D
Jeeejku dziewczyny cała płone alez mi dosypałyście komplementami.Ja wcale się nie czuje żem ładna;-),zwykła polska dziołcha,hihi.A nie skromnie rzeknę:fakt dzieci mi się udały:-D.
Zresztą patrzeć na Wasze fotki to widze że nie tylko ja potrafiłam stworzyć takie piekne istotki:tak:

Piszecie o jagodach, to w lasach juz są?????
Mnie się wydawało że tak w połowie lipca bo pamietam jak sama zbierałam będąc dzieckiem.Teraz niestety mieszkając w duzym mieście do lasu mam kilkanaście kilometrów :-(

Przeczytałam ten list od Jurka.Jaaakie to przykre że dzieci musza przez tyle przejść:(.A mogłabym dowiedzieć się więcej o jego chorobie??

A po mojej młodszej zupełnie nie widac że chora widac organizm sobie sam świetnie poradził z infekcja no ale lekartwa i tak podaje by sie nie zaczęlo cos dziac.

EwuniaF oj suuper że najmlodsza tak łądnie ci ostatnio spi w nocy bo i ty budzisz sie w dobrym nastroju :-D

Joaś - bardzo wzruszający ten list "od Jureczka"...

Weronoiczka - gratulacje dla synka!!!

Mnie czeka "samotny" weekend z dziećmi, bo mąż ma tyle pracy, że zamyka się na cały weekend w pracowni:-(
Mam nadzieję, że choć pogoda się poprawi, bo na razie to u nas pada i raczej chłodnawo jest.

reklama
Hej kochane,

u nas zdazylo juz rano popadac, teraz troche slonka wyjrzalo, a jak bedzie dalej to sie zobaczy..

Ewuniaf,

plany to na razie sa takie, ze moj M. wlasnie siedzi w autokarze z paulinka i jada na wycieczke z polskiej sobotniej szkoly, ja zostalam z maluchami w domu. Jutro moze sie gdzies wybierzemy, ale to jest uzaleznione od pogody.
Kochana, co do mojego tel.stacjonarnego ( zapomnialam Ci wczoraj odpisac :zawstydzona/y:) to wlasnie bedziemy zmieniac numer, bo ciagle do nas wydzwaniaja jakies dziwne postacie pytajac o poprzednia wlascicielke, jak mowie ze tu juz nie mieszka to zaczynaja wyzywac, albo mi nie wierza i takie gadki-szmatki odchodza, juz mamy tego dosyc, bo ilez mozna, mieszkamy tu prawie pol roku :wściekła/y:

Mama05,

czekamy na sprawozdanie po 1 dniu pracy ;-):tak:

Pawimi,

o rany, to musiala miec "brzuszeczek" ta babka, no ale co zrobic, jedne ciezarne maja figury jak modelki i tylko male pileczki, inne nie.. Dla mnie wszystkie brzuszki ciazowe sa piekne, serio :tak: Ostatnio jakas nostalgia mnie chyba ogarnela, bo ogladam na Channel4 telenowele dokumentalna "One Born Every Minute" :-D
Camp- to po polsku oboz po prostu ;-)
A na FB nie ogladalam kochana Twojego domku, tylko zdjecia ktore wklejalas nam juz daaawnoo temu :tak: Do dzis pamietam Twoje cudne dekoracje swiateczne ;-)

Weroniczka,

ogromne gratulacje dla synusia!! To nie lada osiagniecie, brawo !!

Joas,

lezka sie w oku kreci, ja caly czas trzymam kciuki za Jureczka :tak:

Bedismall,

dziekuje kochana za pamiec, samopoczucie dalej do bani i to wielkiej, ale nie chce smecic :tak: A jak Ty sie czujesz ? Ja juz czasem mam dosc tych calych wysp, falszywego " I'm fine " itd. Ale musze sie brac w garsc i do przodu..

AnnaS,

gdzie nam na tak dlugo zniknelas kochana ?????? Napisz prosze co u Ciebie :tak:

I juz nie pamietam co komu jeszcze mialam napisac.. za to buziak dla kazdej z osobna wielki i mielego weekendu kochane, zajrze potam ;-)c

Do góry