reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bedi współczuję jeżdżenia w te i wewte - rzeczywiście lepiej iść i gdzieś przeczekać ten czas na miejscu niż usiaść w domu po to żeby się zbierać na nowo. Byle do września, tak? bo od września macie miejsce juz u siebie, prawda? Myślę że przerwa z nowościami dobrze zrobi Patrykowi skoro nowe mleko mu służy to niech pije i brzuszek się wzmacnia.

Weroniczka! Współćzuję zachowania młodego. U nas Łukasz też miewa odpały. Ba, specjalnie uczy Dominikę! :szok: ostatnio chodzą razem i piszczą i wrzeszczą :dry: i to najchętniej w nowym domu a tam pusto - wyobrażacie sobie co jest? Plucie też przerabiałam. Będzie dobrze, tylko ocean cierpliwosci jest potrzebny!

Mamo - no, no, no... fajna godzina :-) Ciekawe czy baby też się urodzi nad ranem :-)
Gratuluję pracy!!! To od kiedy bedziesz znikać i na ile i na jakich warunkach?

Magda - piękne klejnoty :-D

Ewunia - fiu-fiu! Złowiłaś coś na kolację? Dzieciaki słoooodkie! :-D a buziak psi i zdziwiona mina Hani bezcenna :-D

Joaś! U mnie jest tak samo między dziećmi! Paweł spokojny, dopiero teraz uczy się różnych zagrań w samoobronie, Łukasz raptus i pierwszy do bitki - niech no ktoś naruszy jego przestrzeń :dry: Walczę i walczę i jakieśtam efekty są, ale niezadowalające jak dla mnie... Wynika to wszystko z różnic charakteru - jak na dloni to widać. Oczywiście co trudne to po tatusiu ;-) :-p Strach się bać co wyrośnie z Minisi... już uparciucha w niej widzę ;-)

Edit: Bedismall - rewelacja! :-D Dominik to przystojniacha!!! Patryk słodziak, szczególnie jak śpi takie niewiniątko! Vanesskę słabo widzę ale ten uśmiech i włooosy! Super!!! Kiedy moja córka bedzie miała takie?

Ostatnia edycja:
reklama
Ewunia- dziękować :)))
wiesz ,musze z Tomem obgadać jak wróci bo troche lipa-w lipcu mam dzieci w domu a Ona chce mnie od już i musimy to jakoś rezegrać...
powiedziała ,ze na początek (przez lipiec) moge przychodzić na poniedz,wt,i srodę-ale musze kogoś do dzieci poszukać od 9.45 do 17...
przez lipiec się rozeznam jaki ruch itd i się okaże..
jestem szczęśliwa bo w końcu po to przyjechałam do Poznania zeby studium kosmetyczne skończyć i w końcu bede mogła jako kosmetyczka pracować tylko lipy okres bo wakacyjny....a przecież ja tu nie mam rodziny zeby podrzucić ...rodzinka 200km stąd..

a zdjątka piękności :)) dzieci urocze,piesio śliczny i mama jaka zdolna-ja nigdy ryb nie łowiłam :)))

Bedi -śliczne foty i Ty jaka uśmiechnięta :))
urocze dzieciaczki:)

Asia- dzięki :)) no godzina nie daj się ,ale cóż ...:))
a w gabinecie przede wszystkim robiła bym masaże,pedicure,manicure,maseczki,oczyszczania,pellingi ciała,henne i makijaże...

ale narazie wszystko zależy od tego jak obgadamy sprawę wakacji...

Ostatnia edycja:
Bedismall Patryczek przesłodki!!! A i starszaki piekne!!! a z ciebie to bardzo ładna babeczka jest wiesz ?:-D Widze ze Patryczek dużo wiekszy od Hani a niby tylko pare dni rożnicy!!!!

Asia dzieki!!! No Hania sie nieźle zdziwiła jak dostała takiego liza przez pół twarzy:-D

Mama noo rzeczywiście trzeba to madrze rozegrac z dziecmi:tak:Mysle ze bedziesz bardzo zadowolona z tej pracy!!!
Trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Ewunia- tak ,właśnie tak-muszę mądrze rozegrac z dziećmi...
też myślę ,ze bede zadowolona z tej pracy :)) to jest takie malutkie miasteczko lub duuża wioska jak kto woli:)) gabinet w centrum-więc lokalizacja si..

tylko muszę dobrze pomyśleć z Tomem jak wróci...
jade po Domisia..

mama05 gratulacje!!! super wieści...

Gdybym ja miala z kim dzieci zostawic to tez bym pognala do pracy, poprawiloby to nam sytuacje o 100% ale niestety nie ma tak dobrze:p

Bedismall super fotki!! Śliczne dzieciaczki i ty tez ślicnzie wygladasz:)
ewunaf Twoje fotki tez śliczne, i widze ze bys dogadala sie z moim M bo on tez ryby uwielbia łowic:p
No i tak wogole fajnie was tak zobaczyc, poznac was i dzieciaczki. Chyba ja tu jestem najmlodsza? chcecie miec w swoim gronie taką mołodą mamusie wogole?:confused2:
Tak sobie pomyślałam ze i ja wstawie aktualniejsze zdjecia, to chco troszeczke nas poznacie:tak:

Załączniki

• DSC03270.jpg
    DSC03270.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC03291m.jpg
    DSC03291m.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03286 m.jpg
    DSC03286 m.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03306 m.jpg
    DSC03306 m.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC03387 m.jpg
    DSC03387 m.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC03335 mm.jpg
    DSC03335 mm.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC03379 m.jpg
    DSC03379 m.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03375.jpg
    DSC03375.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 38
Hej dziewuszki.

Jak Wam mija dzień? Bo mnie koszmarnie Nie dość że zalatana jestem to jeszcze od rana tak mnie boli żołądek i mnie mdli że masakra jakaś. Do tego teraz zdrzemnęłam sie chwilke z Małgosią i po obudzeniu rozbolała mnie głowa i zrobiło mi się zimno jak przy gorączce. Chyba mam lekko podwyższoną temperaturę ale nie chce mi się szukać termometra. Zresztą co by sięzmieniło jak bym wiedziała czy ja mam skoro i tka musze wziąć dzieci i tramwajem za dwie gdziny jechać na zawody Stasia. Ach...

Nie smęcę Wam więcej. zmykam szykować do wyjścia po chłopców do przedszkola.

Liza- dzięki :))
tu nie metryka jest ważna -pisz kiedy masz ochotę:))
my tu wszystkie młode jesteśmy :))

a skoro masz
e100.gif
trójkę to pisz :))
zawsze radą posłużysz czy doświadczeniem ..

a dzieciaki słodziaki :))super fotki!!

Weroniczka- oj to niewesoło...ja ostatnio 2 tyg nie do życia byłam przez te zatoki i teraz na antybiotyku jestem....kuruj się kochana.

Ostatnia edycja:
witam was wszystkie bardzo cieplutka

Jestesmy wlasnie po wizycie z Michasiem w Prokocimiu okazalo sie ze ma szpatowa lewa stope . Bedzie mial rechabilitacje i obuwie ortopedyczne .. Dobrze ze tylko na tym sie skonczylo .

witam
mama-super ten twój mężuś hehehe uśmiałam się, trzymam kciukasy za pracę i dzieciaki

Joaś-te urządzenie normalnie rewela, już jestem zachwycona

ewunia, liza, bedi-super fotki, ciepło na serduchu się robi jak sie patrzy na dzieciaki takie roześmianie

wczoraj byłam na wizycie z mężem, mały waży około 1700 g, ja 12 kilo na plusie, reszta w porządku, małego podglądaliśmy na USG i normalnie się wzruszyliśmy, dr włączył 3D a maly raczki trzymal przy buzi, slodki widok, dal nam fotke..
dobra mykam ogarnac chalupe bo od rana mnie nie bylo w domku

reklama
dzien dobry :-) nie moge uwierzyc ze to juz piatek i koniec tygodnia! Strasznie intensywny tydzien mialam, szkoda tylko ze nic konkretnego nie przyniosl chociaz spodziewalam sie waznych rozwiazan, decyzji...no ale coz, plakac nie bede ale co sie przyslowiowo odwlecze to nie uciecze wiec moze w przyszlym tygodniu wyjasni sie to na co od dlugiego czasu czekam. EDIT:ooo! wlasnie mialam telefon w jednej kluczowej sprawie i wyglada na to ze wszystko idzie ku dobremu, moze nie do konca tak jak oczekiwalam ale czuje pozytywne fluidki wiec prosze o ponowne zaciskanie kciukow :tak:
Maureen - strasznie mi przykro ze Cie nie przyjeli do pracy z dakiego bzdurnego w sumie powodu,:-( nie martw sie kochana bo calkiem mozliwe ze tam Cie nie chcieli ale otworzy sie jakas nowa mozliwosc i bedzie o sto razy lepsza niz poprzednia oferta. Wiem ze to boli bo czlowiek chcialby juz i teraz a zycie niestet weryfikuje i to w dosc brutalny sposob nasze plany.
A Tobie mamusiu gratuluje z calego serca i bardzo sie ciesze ze sie udalo i bedziesz miec prace zwlaszcza ze chyba kompletnie nie wybieralas sie do pracy, prawda?
Liza - faktycznie mlodziaczek z Ciebie :-D:-D ale bagaz doswiadczen juz masz pewnie niezly ze swoja trojca. Pisz smialo kochana i nie wpadaj w kompleksy ze cos z metryka nie tak ;-) My tu juz zrobilysmy dzieki naszej mamie podzial statystyczny i mi oraz trzem innym laseczkom trumny przypadly w udziale hahahaha:laugh2: a wiec mloda duszyczka jak najbardziej wskazana na odmlodzenie zbabcialego watku ;-):rofl2:

Gratuluje nowej zafasolkowanej i zycze zdrowych 9 miesiecy.

Joas - widze ze Cie zabilam swoim referatem bo zniklas z watku na dobre :-D

weroniczka
- mi dzien mija tak ze wywiozlam swoje urwisy na ten ich letni camp zeby juz wiecej nie slyszec narzekania ze komus zycie marnuje i mam teraz cisze i spokoj. Nie mialam takich planow co prawda ale Oliver wstal jak nigdy o 6.30 i przyszedl do mojej sypialni pilnowac czy przypadkiem nie przeocze ze trzeba zbierac sie do wyjscia:-D no i tak mnie tym rozbawil ze ...zebralam,umylam, spakowalam, nakarmilam i zawiozlam. Trudno, $75 nie moje (bo taka jest dzienna stawka za dwojke brzdacow) ale skoro im to tyle radosci przynosi to niech strace;-)
Skarzysz sie na to ze dzieciaki niedobre sa a musze przyznac ze moje tez:no:, moj osmiolatek to tak pyskuje ze ja nie pamietam czegos takiego nawet w wykonaniu juz tego doroslego syna podczas gdy swoj cielecy nastoletni wiek przechodzil. Pobil starszego brata z kretesem pod tym wzgledem i az sie boje pomyslec co to bedzie jak on sie stanie nastolatkiem:angry: Jest okropnie opryskliwy, non stop mnie wyzywa na rozne sposoby, wszystko mu nie pasuje, klamie....TRAGEDIA!!! a to male trzylenie lata za nim i powtarza kropka w kropke.....

bedi - pieknie wygladszasz! mloda kobietka o fantastycznej urodzie, zreszta ewuniaf tez! Uwielbiam patrzec na wasze fotki. Taki spokoj ducha i radosc z nich zawsze promienieje.
Zycze zeby tak bylo nie tylko na zdjeciach....

Dopijam sobie kawke, ide strzelic sobie prysznic bo goraco u nas i jade na moment spotkac sie z jedna pania w celach biznesowych a pozniej mam zamiar zrobic klopsiki pieczone z indyka. Pozdrawiam wszystkie cieplutko:tak:

http://www.youtube.com/watch?v=_-TMBhNM7sc - a tu krotki filmik z wyglupow moich lobuzow na naszym jeziorze za domem, natomiast to co w pewnym momencie tak widac zlapane rogiem kamery to wlasnie ten szeregowiec ktory kilka tygodni temu zakupilismy.

Ostatnia edycja:
Do góry