reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewuniaf - jak Ty to wytrzymałaś - to jej niespanie??? Artur po ustawieniu sprawdzoną metodą sypia dwa razy dziennie. O 19 jest już nieprzytomny ze zmęczenia ale wstaje o 4.55. Da się to przeżyć, serio. Starsze wkurzają, bo za nic mają moje zaganianie do łóżka.

reklama
jestem wieczornie ;)))

spotkałam koleżankę-dała mi namiary i zadzwoniłam...
proszę jutro o 10.00 o &&&&&&&&&&&&&&-idę na rozmowę w sprawie pracy do salonu kosmetycznego :)))))))))))
c013.gif
c013.gif

Weroniczka- płodziciel mi sie tu przymilał,ale na koniec stwierdził ,ze skoro budzę się koło 4 (ostatnie 2 nocy tak mam,budzę się i rzucam z boku na bok-nie wiem o co kaman) to jutro On też sie tak obudzi i sprawi by poranek był milusi
c031.gif
f055.gif

a potem niech
p010.gif
lecą do jajka :)))

Asia,Ewunia- dzięki za &&&& :))

no mój czasami ma takie teksty
p030.gif

Weroniczka- oj kochana no to miałas cięzki dzień-niech noc przyniesie ukojenie dla uszu..

Mamo - no to trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Nie wiem za co bardziej.... Za ~~~~~~~~~~~~~~~czy za pracę?????????? Ściskam Cię mamusiu. Znów się rozczulam :ninja2:

Joaś dziękuje siostro moja :))
muszę się czymś zająć a praca w gabinecie to dla mnie marzenie :)))
a poza tym już 1,5 roku działamy nad bejbi i nic ,więc może jak się zajmę praca to samo przyjdzie :)))
już leceee..

leć, leć - żebyś na 4tą nie zaspała :-p
Trzymam kciuki za pobudkę i za pracę! Byłoby super!

Ewuniaf - dokładnie z tego samego założenia wyszliśmy :tak: i identycznie mówiłam i pisałam... jeszcze w styczniu :-D A pilnowaliśy się dość mocno miedzy 7 a 21 dc wiec... :-) Powodzenia!

Oj coś czuję ze tutaj się nam suwaczki nowiutkie pojawią niebawem i to nie tylko u mamy i ZuzInki! :-D

Kolorowych snów (i owocnej nocy coponiektórym) życzę :-D

Witam!
Dzis 200% normy zrobilam i to bez samochodu :szok: Zapowiedzialam juz mezowi ze na lipiec musi!!! mi samochod zostawic bo nie bede sie bujac z dziecmi autobusami
Bylam dzis u logopedy z Krzysiem, zmienilam i jestem bardzo zadowolona. Ta do ktorej chodzilismy poprzednio 10 minut, wpisala zadania do zeszytu i do widzenia a ta cala godzine z Krzysiem cwiczyla i widze ze ma podejscie bo wogole jest to poradnia psychologiczno-pedagogiczna
Bylam tez z Ania u endykrynologa bo ostatnio na bilansie doktorka wykryla wole a w mojej i meza rodzinie obciazenie. Dostalismy skierowanie na komplet badan wszystko na NFZ i to juz na poniedzialek :szok:
Zalatwilam tez wizyte dla Ani u chirurga szczekowego bo dentysta stwierdzil ze trzeba podciac wedzidelko i tez na NFZ i tez na poniedzialek...

Mamo tekst meza super! Za prace &&& za dzidziusia &&& Widze ze stronka z emotami sie spodobala :-)
Joas piers w gore i do przodu!!! To zmeczenie i sprzydal by sie urlop od wszystkiego!!!
Liza witamy i pamietamy!

Pozdrawiam

mama trzymam z całych sił &&&&&&&&&& za rozmowe o prace!!!! Na pewno sie uda:tak:
A co do L4 to niestety kobiety z dziecmi mają strasznie pod górke.... u nas jest tak ze jak któreś z dzieci chore to zawsze M bierze zwolnienie :)

Weroniczka nie zazdroszcze.... Przykro mi ze problemy takie z synkiem. Mocno tule!!!!

Zuza fajnie że macie nowa panai logopede- moze bedzie miała duzo bardziej fachowe podejscie!!! współczuje ciezkiego dnia!!!!

Hej
mama no to i ja trzymam kciuki za prace&&&& i za fasoleczke &&&& ;-)
Weroniczka kurde wspolczuje, u mnie Miki ma rok i spi dwa razy dziennie i soie nie wyobrazam by nie spal...:no:
Zuza witam:-) fajnie ze udalo sie tak szybko pozalatwiac wizyty u lekarzy, jesli chodzi o NFZ to chyba masz jakies wtyki ze tak szybko :-D:tak: ;-)

U nas nocka średnia, starszaki łądnie spały, nie mam z nimi problemu ze spaniem bo dobranocka sie konczy i ida do swojego pokoju i albo chwile sie bawia nie pozwalam na dluzej jak do 20, a jak nie to odrazu idą na łóżka spac,:tak: a Miki budzil sie ze 2 razy i wstalismy przez tą armatke na czeresnie u sasiada po 5! jestem wkurzona!!! dzwonilam juz do tego sąsiasa by wlaczal pozniej ale nie odbierają! co mnie wkurzylo jeszcze bardziej :no: Rozumiem wieś wsią, ale tutaj są tez ludzie i cisza nacna jest do 6 :no:
Podziwiam was dziewczyny z dzieciaczkami wiecej jak 2:-) ale juz Joaś to dla mnie guru:-D naprawde:tak: Ja moze tez bym chciala wiecej dzieci ale sytuacja finansowa na to nie pozwala:-( i napewno przez 10 lat nie planujemy dziecka... Chyba jak to pisalyscie "samo wskoczy do pociągu" :tak: ale robimy narazie wsio by nie wskakiwalo bo jak co to ja juz mialam powiedziane ze latwo zachodze w ciaze, i tak bylo z Mikim:tak: teraz nam nie wolno... zreszta ja jestem zmeczona psychicznie z taką trójeczką, troszke bym odpoczela, bo caaale dnie siedze z nimi sama... obiady, gotowanie, sprzatanie, zabawy, spacery... ehh

reklama
hejka
u mnie 5.56 a ja juz kawke popijam...:no: no coz, bez rolety w sypialni skierowanej na wschod........hahahahasmieje sie ironicznie bo nie jest mi do smiechu

no wiec tak Patrys teraz o niebo lepiej, wysypka mu schodzi, przestaje sie tak strasznie drapac gdzie mial okropna skore czerwona swedzaca i okropne odparzenia pod broda na szyjce,pod kolanami w zgieciach generalnie i faldkach, takie mial te odparzenia ze czasem skorapekala do krwi...

zmienialam mu mleko na comfort - czyli takie co ma obnizona laktoze i zalatwia sie czesto,kilka razy na dzien a nie jak bylo raz na 2-3 dni, wczoraj strasznie sie napalil na mojego ziemniaka z obiadu to mu dalam no i ma biegunke.....zielone wodniste kupy ze sluzem.......kurcze no! a wczoraj juz mi ladna zolciutka zrobil idealnie bylo....no wiec dostal jeszcze troche owockow i resztke soku jablkowo porzeczkowego wiec odstawiam mu wszystko na jakis czas oprocz mleka zeby zobaczyc jak bedzie na samym mleku i potem powoli cos tam mu dodam

Vanessa sie zaklimatyzowala w szkole dzielnie ale sika juz nie tylko w lozko, rowniez w majtki bo nie zdazyla:crazy: za to zaczela na obiady chodzic i mowi ze zjada
Dominika woze na sasiednia dzielnice autobusem, jeszcze kawalek od autobusu trzeba isc i w domu jestem na 40 minut by znowu wyjsc i po niego jechac, paranoja! wczoraj stwierdzilam ze lepiej sie odstresuje na zakupach

siedzialam do poznych godzin nocnych nad prasowaniem, wypelnianiem papierow bo okazuje sie ze mieszkam juz 3 miesiace a nie dostaje rachunkow za gaz i musza go gdzies tam zarejstrowac potem zmieniam dostawce bo za drogo

odchwascilam ciut ogrod,dwie pelne torby byly
dzis plan jest taki ze skonczymy z mezem wypelniac wniosek o dodatek mieszkaniowy i go zlozymy, ja podzwonie na infolinie naszego towarzystwa mieszkaniowego bo musze zglosic wyciek oleju z bojlera na panele sloneczne,za duzo place za energie a mam onawialne zrodlo na dachu i nie dziala jak trzeba:angry: rowniez szafka w kuchni zdechla, drzwiczki odpadly od tak, od poczatku zle sie zamykaly, cos z zawiasami ale ja placic nie musze za naprawy to ich obowiazek

takze mam co robic, chcialam poczytac co u was ale widze ze nie dam rady, mlody wzywa mnie na gore, znudzilo mu sie łóżeczko

pozniej wlece do was

witam nowa kolezanke, rozgosc sie

mamo, zuz - inka i reszta &&&&&&&&&&&& za staranka

Do góry