reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Maureen-
a050.gif

przykro mi....
ja odpadam bo mam dzieci a dzieci choruję i wtedy mama bierze L4 a oni potrzebują pracownika...i nie pomaga gadka ze moje nie chorują.......

reklama
Hej
Udzielałam sie kiedyś tutaj u was ale potem jakos zagubilam sie i nie moglam wkręcic...
Teraz zamierzam zawitac do was na dobre ;-)
Pamiętacie mnie? Miałam nick Eliza_eM ale zmienilam jakis miesiąc temu :-p

Maureen - przyko mi. głąby są, już nie można sobie znaleźć gorszej wymówki....

Mamo - no beznadzieja, szczególnie że przy zatrudnianiu faceta nie ma pytań czy ma dzieci, choć równie dobrze on może brać zwolnienie gdy chorują :dry:

Witaj Liza. Ja Cię niestety nie kojarzę ale ja "późniejsza" jestem chyba w tym wątku niż Ty.

Mamo - w przyszłym tyg bedę się umawiać na państwowe połówkowe a jak już mężuś bedzie chciałabym pójść prywatnie na 3d. Muszę tylko zadzwonić i sie umówić. Ja też jestem baaaardzo ciekawa i moi synowie też - Paweł bardziej. Ja jestem w stanie wyobrazić sobie to dziecko i jako dziewczynkę i jako chłopca wiec ciężko mi powiedzieć czy mam jakieś "przeczucie". Chłopcy twierdzą, że to dziewczynka a czy mają rację? Sie okaże :-)

Liza witaj ponownie ;))

Asia- no dokładnie-facet też może brać L4-to samo odpowiadam-zę te dzieci maja ojca i też morze brać zwolnienie-ale jak grochem o sciane...

no to &&&&&&&&&&&&& za połówkowe i za córcie:)))

mąż wrócił do domu-nakładam Mu obiad a On mówi-żono płodziciel wrócił
c007.gif
c008.gif

Joaś-:ninja2:

Mam nadzieje ze teraz uda mi sie wbic do was:tak:

JoaśJak sobie dajesz rade z piątką dzieci???:szok: Podziwiam naprawde!!! :tak: co dwa lata bobas, :-) planowane?:)
sorry ze tyle pytan :zawstydzona/y:

mama05 :* ale mąz rzucił tekst hehe...;-)

M
JoaśJak sobie dajesz rade z piątką dzieci???:szok: Podziwiam naprawde!!! :tak: co dwa lata bobas, :-) planowane?:)
sorry ze tyle pytan :zawstydzona/y:
Liza, witaj, Radzę sobie "jakoś". Właśnie dwójka już śpi i trójka wraca z basenu, więc zmykam. Dzieci planowane, ale nie "robione"

Joaś dzieci planowane nie" robione " i najjbardziej kochane na świecie :)
Jestes tu najbardziej zorganizowana , najbardziej cierpliwą i najcieplejszą mamuską :)

Mama no jakoś bym sobie nie potrafiła wyobrazić sytuacji ze wchodzisz do ogrodniczego i nic nie kupujesz:-D Krzewy już w ziemi????? A twój mąż to chyba taki temperamentny?
hmmmm chciałabym miec takie powitania w domku:-D coś czuje ze niedługo nam tu newsa o dwóch kreseczkach sprzedasz!!!!! Trzymam kciuki!!!

Pawimi jak u ciebie? wszystko po twojej mysli???

Liza witaj wsród wielodzietnych!!!!

Asia no ja wiem ze nasz sposób antykoncepcji najpewniejszy nie jest ale świadomie byśmy sie w tej chwili na maluszka nie zdecydowali bo juz ciezko finansowo ale jak sie "samo trafi" to sie wychowa i bedzie miało bardzo kochających rodziców i rodzeństwo....

Maluchy juz smacznie chrapią a ja odpoooooczywam i doarmiam moj nałóg:-D (o bb chodzi oczywiście):-D

Aha Hania pierwszy raz dzisiaj sama trzymała sie za stópki- w sumie to pól dnia sie nimi bawiła i ani razu nie spała:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
mamo czyżby płodziciel znów działał że zamilkłaś? :)
Ale mi dziś dzieciaki dały w kość. Tadek zrobił sie taki obrzydliwy. Ciągle krzyczy i zaczął szczypać i pluć. Muszęjutro powiedziec o tym w przedszkolu bo to napewno nawyk przyniesiony z przedszkola. A jak on tak robi do Małgośka dokładnie to sama. I tak dziś cały dzień darli się na siebie i na mnie. Masakar jakaś. Oby jutro pod tym wzgledem był lepszy dzień bo jutro jestem zalatana od samego rana. Najpierw na 8.30 zaprowadzam chłopców do przedszkola, potem na 9.30 znów do przedszkola na oficjalne zakończenie przedszkola dla Stasia, o 13. 30 odbieram chłopców i na 16.15 jedziemy na zawody Stasia a potem zabieram moją rodzinkę na lody na szwagra do restauracji. A w tak między czasie jeszcze muszę położyć spać Małgosię i zrobić obiad. Aż się boję jutra. Tyle bieganiny i co chyba jeszcze "gorsze" pełno wzruszeń :)

Życzę miłej nocki i do jutra albo pojutrza.

Do góry