reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Magda pewnie że zawsze to lepiej ze specjalistą pogadać. Zna cie to na pewno dobrze doradzi no i odpowiednią dawke hormonów zaproponuje!!!

Mama zaczynam sie martwić!!!! Gdzie ty kochana??

reklama
No fakt ale chce też od siebie coś zaproponowac a w tym temacie nie bardzo sie orientuje:zawstydzona/y:
Nie bardzo chce jakis końskich dawek hormonów bo boje się rakacji na nie;-)

witajcie ,jestem :)

byłam u kumpeli-pogadałysmy sobie
k010.gif

jak tylko zawiozłam dzieci do przedszkola to pojechałam do Niej i po śniadanku i kawce skoczyłyśmy do centrum ogrodniczego...przywlokłam do domu 5 szt gozdzików,tawułkę, i jeszcze 2 inne krzewy-zaraz bede sadzić:tak:

teraz wciągnęłam kurczaka pieczonego..
zaraz kawa i do ogrodu,muszę wkopac zanim po Zuzę pojadę..

Joaś a ta najtańsza wersja ile koszuje??;-)Ty bedziesz używała anty a ja zey zajść-może też kupię:-p

pozdrawiam Was wszystkie-naskronałyście tyle że:szok:

u nas pogoda duszna ..słonko za chmurami
s035.gif
powietrze stoi-duchota ,ze szok:confused2:

Mamo, z tego co pamiętam ponad tysiąc... Ale na więcej dzieci nie poszę się a hormony nie są dla mnie ze względów zdrowotnych, spirali nie wezmę z przekonania

no... ale mniej niż inne metody skoro ma długa gwarancję - to o mnie, a z drugiej strony skoro skuteczny to całe nic ;-)

Pralka pierze, ja obiad gotuję, Arti jeszcze chwilowo śpi, ale zaraz muszę ruszać po dzieciaki i młyn popołudniowy się szykuje. M wróci znów późno - wczoraj się nie widzieliśmy bo zasnęłam zanim wrócił....

Weroniczka - zazdroszczę wyjazdu! Fajnie Wam :-)

Ewuniaf "siedzę w stroju kąpielowym i patrzę co dzieci robią..." brzmi sielankowo :-D Ale za Waszą metodę anty bym złamanego grosza obecnie nie dała, bo nasza byłą dotąd taka sama ;-)

Mamo! No dobrze że się znalazłaś! Zazdroszczę zakupów! Ja w ogrodniczym bym pół asortymentu wykupiła :-p Na razie potrzebuję 1 tuję i parę rozchodników. Już upatrzyłam gdzie :-)

Joaś no metoda wydaje się być skuteczna... muszę poczytac dokłądnie sobie na przyszłosć.

Hej Babolki moje,

wiecie co, czytam co naskrobalyscie i stanowczo dochodze ciagle do tego samego wniosku - Wy jestescie najlepsze !!!! :-D:-D:-D
Czy zbalamucone czy nie :cool2::-D:-D

Ja do mojej deprechy dopisalam dzis kolejny punkt - bylam dzis na rozmowie w sprawie super pracy, tymczasowej na pol roku, ale dokladnie takiej, o jaka mi chodzilo i odpadlam tylko ze wzgledu na... miejsce zamieszkania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A to, ze dzialam w tej dzielnicy jako wolontariusz to juz sie nie liczy :no:

reklama
Joaś -no dokładnie w sumie to niewiele kasy patrząc długoterminowo ..

Asia witaj kochana :)) kiedy u Ciebie wizyta bo nogami przebieram kto tam u Ciebie się kryje :)))

a ja już
a010.gif
..
a025.gif
..
n027.gif

i

n065.gif

teraz czas na
c055.gif

i po Zuzę śmigam...

Do góry