reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

My zaliczylismy dluuuuugi spacerek, najpierw z pieskiem na nozkach pozniej wozeczkiem, maly nie chcial wracac do domu ale czas drzemki wiec niestety musial...a ja "slucham" konferencji on-line na temat regulacji przepisow pisania polis ubezpieczeniowych, selekcji ryzyka i umiejetnego oszacowania korzysci ....(...) prawie o niej zapomnialam tak sie rozmarzylam ta pogoda..na szczescie maila mi przyslali w pore z napomnieniem i jeszcze zdarzylam sie zalogowac ;-) No wiec siedze przy laptopie i jednym uchem slucham co madrzy maja ciekawego do powiedzenia ...

mama05 - wiedzialam ze cos musialo sie wydarzyc, tez podejrzewalam techniczne problemy i cale szczescie ze to tylko TO :-)
masz racje ze AnnaS sie oddzywa juz chwilke ale ona ma wytlumaczenie, w koncu docieraja sie z malenstwiem wiec ma prawo nie pojawiac sie kilka dni na forum!

reklama
a ja nadrobilam wszystkie zaleglosci-jestem juz na bierzaco i licze,ze wiece "niespodzianek"technicznych nie bede miala-bez forum czulam sie jak bez reki:-D:tak::tak:jak moglam w kazdej chwili zarzec to niedocenialam a po usterce to moglam tylko potrzec na laptopa i zastanawiac sie co u Was. WERONICZKA-SPOKOJNEJ NOCKI ZYCZE I ZEBYS SIE WYSPALA:happy2:moj Tom poszedl na siatkowke to spokojnie sobie nadrobilam-Zuza spi a Domi zasypia-cos tam sobie gada ,ale lezy juz w lozeczku i pewnie zaraz zasnie-spal w dzien ponad 3 godz.to teraz sobie gada:-)ZUZKUS-a ak z meza praca bo albo nie pisalas albo niedoczytalam:confused:IZA-chusta super kolorek,ja uzywalam Fridy-na koncu ma "filtr"wiec wiedzialam,ze nic mi nie grozi:-D:-D:-Dpierwszy raz zawsze jest ciezki,ale potem z gorki-choc oczywiscie zycze,zeby katar szybko minal:tak:spokojnej nocki:happy2:ja jeszcze troche polatam tu i tam i tez sie klade za 1,5-2 godzinki.do jutra!!

Hej Dziewczynki,

poczytałam co u Was, ale tez nie za bardzo popiszę, nie gniewajcie się na mnie :sorry2:
Ja w sumie też znikłam, ale jakoś nie mogę dojść do ładu sama ze sobą, mam ciężkie dni.. Głównie z powodu mojej mamy, ale nie chcę tu o tym pisać, na publicznym, to są przykre i trudne dla mnie sprawy :-(
Poza tym od kilku dni zle się czuję, mam jakieś uderzenia gorąca, boli mnie też podbrzusze, dzidziuś w nocy nie daje spać, ech...
Napiszę jak będę się lepiej czuła. Ściskam Was moje kochane mocno, dobrze że jesteście, jak Was czytam to mi trochę lepiej :tak:

witam sie moje kochane po dłużej przerwie myśle że mnie jeszcze pamiętacie :-);-)czytam was nabierząco ale już czasu brak na odpisanie:no::no::no:sorki ponieważ poszłam do pracy i jak same wicie dzieci praca wszystko na mojej głowie ale już nie narzekam jestem hepi że mam prace i mogłam wreszcie wyjśc do ludzi:happy2::happy2: sorki że nieodpisze każdej z was ale nie jestem wstanie bo naskrobałyście troszki:tak:;-)

zajrze póżniej bo dzisiaj mam wolne a teraz lece domek ogarńąć:confused::nerd:

witam sie z rana;) MAUREN-zycze aby problemy szybko sie rozwiazaly i z mama i Twoje ciazowe-u Ciebie to juz koncowka i moze dlatego organizm tak "sie zachowuje"-najwazniejsze,ze dla maluszka wszystko juz masz i mozesz spokonie czekac-sciskam Cie ;)) WERONICZKA-jak tam po nocy-pospalas dzis?????????jak dzieci??pozdrawiam wszystkie mamuski i zajrze pozniej:)));)))milego dnia!!Witaj BODZIO-pewnie ze Cie pamietamy:) a co to za praca ,pochwal sie jak znajdziesz czas- no i gratuluje!!!

Witam i ja po jeszcze gorszej nocy niż ostatnio. Właściwie to prawie w ogóle nie spałam. Małgośka jak się obudziła o 22 to do północy się darła. I nie wiem dlaczego. Ale w końcu usnęła. Tyle tylko że chwilkę później wstał Tadeczek z bólem ucha. No i do rana tylko przysypiał. No i na dobre dzieci wstały razem z mężem tzn. o 5.30. No i tyle było z mojego spania. Normalnie czuję się przez to koszmarnie. A co najgorsze mąż ma dziś szkolenie i wróci późno wieczorem.
Dzieciaki zasnąły więc może i ja się położę.
DO miłego.

WERONICZKA-trzymaj sie dzielnie i odsypiaj kiedy mozesz-a bol ucha to porazka-podobno bardzo boli:((kuruj dzieciaki-sprobuj podac Gosi czopki Viburcol N -to sa homeopatyczne-wyciszaa ,uspokaaja,dzialaja przeciwbolowo-moze Malej tak zabki dokuczaja??

A co tu taka cisza przez cały dzień.
Ale jestem dziśpadnięta. Zaraz idędo łóżeczka i mam nadzieję że choć trochę mi dadzą maluszki spać. Dostali dziś wieczorem homeopatyk i chyba już się mająlepiej. Tadeczkowi spadła temperatura. Obudził go tylko przed chwilką ból ząbka który się wyrzyna- ale dostał kuleczki i przestało bioleć i już poszedł spać.

Dobrej nocy dziewczynki.

reklama
witam sie z rana:-)Zuza juz w przedszkolu,Domi jeszcze spi wiec ja kozystam i nadrabiam:tak:WERONICZKA-napisz co to za kulki homeopatyczne:confused:jesli dzialaja warto wiedziec;-):tak:jak nocka??-Slonka daly pospac:confused:a reszta dziewczyn gdzie sie podziala??ja wrocilam po tygodniowej przymusowe przerwie to mamuśki sie porozchodzily:sorry2:mi zostal tydzien do testu...milego dnia wszystkim i do napisania:-Du nmie zapowiada sie pogodny dzien czego i Wam zycze:cool2:

Do góry