reklama
o matko co tu sie dzieje klub zbalamuconych widze sie rozkrecil a mi balamuty ani w glowie, juz jestem kompletnie slepa bo caly dzien siedze nad swoim planem bizesowym i glupoty musze wypisywac ^&^%#(*!@@ w dodatku rycze na dzieci bo mi przeszkadzaja i sie skupic nie moge nad tym cholernym badziewiem &%^$! (^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na obiad wrzucilam warzywny kolorowy makaron z gotowym sosem ze sloika, dobrze ze chociaz organic to ciut zdrowszy ;-) czuje sie rozgrzeszona w kazdym badz razie przez etykietke ze taki chamski obiad podalam hahaha. No ale juz prawie skonczylam, mam tylko doszlifowac kilka puntkow i bedzie git. W dodatku pogoda do bani, lalo caly dzien i zimno ......no coza lato, takiego nie pamietam odklad tu mieszkam. Na szczescie widze ze w prognozie wracaja 30 stopniowe upaly, pewnie znow bede cierpiec na bol lepetyny i starych kosci
Jutro tez nie popisze bo mnie caly dzien nie bedzie, mam wazne spotkanie, bardzo decydujace wiec prosze w wolnej chwili o zacisniecie &&&&&&&&&&&&&&&
Dobrej nocy zycze ;-)
Jutro tez nie popisze bo mnie caly dzien nie bedzie, mam wazne spotkanie, bardzo decydujace wiec prosze w wolnej chwili o zacisniecie &&&&&&&&&&&&&&&
Dobrej nocy zycze ;-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Ja mieszkam w Nowej Hucie. A jedynym miejscem na jakie mogłabym zmienić mój kochany Kraków jest pomorze. Kocham nadmorski klimat. Czuję się w nim cudownie niezależnie od pogody.
widze dogadały byśmy sie hehheheheh mi niestety nie służył Kraków leczyłam sie na spore migreny i w końcu lekarka mówi musi sie pani wyprowadzić z Krakowa to pani przejdzie i od pazdziernika jak ręka odjął
Zuz Inka- skąd masz emotkę ????
mam nadzieje,ze bedziemy razem rodzić
Weroniczka- cudne wieści-graki pracy !!!!!!!!!!!
no i ...owocnych rozmów z mężem ale super )
Agatulka- fajnie ,ze dobrze się czujesz...
mąż poszedł na siatkę ,dzieci spia a ja własnie wciągnęłam owsiankę cynamonową i zaraz leki biorę..
Tom wrócił z pracy i zostałam zbałamucona )
wczoraj wleciał do sypialni o 22.30 napalony jak nie wiem,a dzis przed 18.00-rozbrykał sie chłop a ja ledwo mogłam oddychać przez te zatoki...
wow mąż widzę ma chęci non stop
A mój zrobił mi kąpiel w płatkach róż przy świecach też mnie zbałamucił- ale fajne zapomniane słowo i poszedł.. na nockę do pracy. Ja też ide spac bo spodobało mi sie wyspanie na tylko muszę zaćmienie Księżyca looknąć. do jutra dobrej nocy Wszystkim
no patrzcie kolejnej chłop z chęciami non stop )
mój tez chciał jechac ogladac zacmienie ale ja poległam w wyrku
Moi nie śpią, oszaleję, zasnę przy Tyni jak nic.... Niestety strzeliła sobie drzemkę od 16 do 19... Lezy w łóżeczku, ale nawołuje, wiec zmykam dziś na dobre.
Dobranoc
Izulka - wspaniała kąpiel, naprawdę; wysypiaj się - warto :-)
zycze by mały dał sie choć wyciszyć
mamo- fajnie tak być zbalamuconą
pełno chmur na niebie nic nie zobaczę a już mlody nawet teleskop rozłożył
u nas tez pełno chmurrr
hej zmalamucone;-)
Joas ja tez dzis sama kladlam i czesto przysypiam takze spoko a co do karmienia malego to tak tak tak gdzies juz to slyszalam,na razie wrzucilam na luz i dostaje mleczko,owocki i soczek jablkowy ale kaszki nie daje,wysypka po malu schodzi tyle tylko ze kupki ma raz na dzien czyli lepiej ale szaro zgnile.....na stronie producenta mleka ktore mu podaje napisali ze kupki moga byc po nim zielone i ze to ok
witam nowa kolezanke i gratuluje zafasolkowania
zuz - inka och a ja sie zagapilam i nie wypilam z wami
do jutra bo ja wymiekam teraz juz........a prasowanie odlogiem lezy
u nas tez po sztucznym mleku kupki były inne
o matko co tu sie dzieje klub zbalamuconych widze sie rozkrecil a mi balamuty ani w glowie, juz jestem kompletnie slepa bo caly dzien siedze nad swoim planem bizesowym i glupoty musze wypisywac ^&^%#(*!@@ w dodatku rycze na dzieci bo mi przeszkadzaja i sie skupic nie moge nad tym cholernym badziewiem &%^$! (^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na obiad wrzucilam warzywny kolorowy makaron z gotowym sosem ze sloika, dobrze ze chociaz organic to ciut zdrowszy ;-) czuje sie rozgrzeszona w kazdym badz razie przez etykietke ze taki chamski obiad podalam hahaha. No ale juz prawie skonczylam, mam tylko doszlifowac kilka puntkow i bedzie git. W dodatku pogoda do bani, lalo caly dzien i zimno ......no coza lato, takiego nie pamietam odklad tu mieszkam. Na szczescie widze ze w prognozie wracaja 30 stopniowe upaly, pewnie znow bede cierpiec na bol lepetyny i starych kosci
Dobrej nocy zycze ;-)
trzmam kciuki jak nic &&&&&&&&&&
cokies
Fanka BB :)
agalutka-witam cię i wielkie gratki z zafasolkowania
jejku o jakich trumnach piszecie ???????????????????????
widze że wiosna już na dobre zagościła w naszych domach hehehhe, u nas podobnie z bałamuceniem ale jak nigdy to mnie bardziej i częściej chętki biorą, a mężuś czasami ledwo daje rade hihihi, coś czuje że dzisiaj to on mnie zbałamuci od rana zanim wyszedł to zachowywał się jak na pierwszych randkach hehehe
u mnie na razie ok, dzisiaj idę do gina i już się nie mogę doczekać jak zobaczę małego Michałka na ekranie, robie się wielka- trzecia ciąża a największy brzuch posiadam,
Alek wrócił do szkoły, a my rodzice robimy akcje w mieście żeby tą trudną 30-sto osobową klasę podzielić, zaliczymy dyrektora oświaty i prezydenta miasta jak nie pomoże to nagłaśniamy sprawę w media tylko to pozostanie i liczymy że się uda
ja już pranie z pościelą nastawiłam, delektuję się koktajlem truskawkowym, wczoraj zrobiłam ciacho z mascarpone i bitą śmietaną z truskawkami i galaretką....
a dzisiaj chyba serek-deserek z musem truskawkowym heheh
na obiadek szykuje młodą kapustę i ziemniaczki młode i nie mam pomysła co do tego hmmm..
a ja pomału szykuje wyprawke dla małego.. i chyba będe pomału pakować torbę do szpitala
aaaa i moja przyjaciółka też zafasolkowana 7-8 tydzień
bedi-trzymaj się kochana, sił ci życzę i uśmiechu na buźce
weroniczka-cieszę się z pozytywów w waszym życiu, oby tak dalej i lepiej
wszystkim życzę udanego dnia
widze że wiosna już na dobre zagościła w naszych domach hehehhe, u nas podobnie z bałamuceniem ale jak nigdy to mnie bardziej i częściej chętki biorą, a mężuś czasami ledwo daje rade hihihi, coś czuje że dzisiaj to on mnie zbałamuci od rana zanim wyszedł to zachowywał się jak na pierwszych randkach hehehe
u mnie na razie ok, dzisiaj idę do gina i już się nie mogę doczekać jak zobaczę małego Michałka na ekranie, robie się wielka- trzecia ciąża a największy brzuch posiadam,
Alek wrócił do szkoły, a my rodzice robimy akcje w mieście żeby tą trudną 30-sto osobową klasę podzielić, zaliczymy dyrektora oświaty i prezydenta miasta jak nie pomoże to nagłaśniamy sprawę w media tylko to pozostanie i liczymy że się uda
ja już pranie z pościelą nastawiłam, delektuję się koktajlem truskawkowym, wczoraj zrobiłam ciacho z mascarpone i bitą śmietaną z truskawkami i galaretką....
na obiadek szykuje młodą kapustę i ziemniaczki młode i nie mam pomysła co do tego hmmm..
a ja pomału szykuje wyprawke dla małego.. i chyba będe pomału pakować torbę do szpitala
bedi-trzymaj się kochana, sił ci życzę i uśmiechu na buźce
weroniczka-cieszę się z pozytywów w waszym życiu, oby tak dalej i lepiej
ewuniaf
Hej mamusie!!!!
Jestem dzisiaj nieprzytomna i mam w domu całą moją trojce Kasia sie tak za bratem steskniła ze nie było nawet mowy o pojsciu do przedszkola ech.... a ja narzekałam na cisze i spokoj w domu....
Kasia rowerkiem zachwycona- dalismy jej jak tylko wróciliśmy odebraliśmy ją. Zaraz zjedliśmy pozny obiad i maluchy wyciągnely nas na rowerki. Przez to spać poszli dopiero o 21 a to sie u nas baaaaardzo rzadko zdarza!!!!!
Kurka musze isc bo wolają.... Mam nadzieje ze dadza choć chwilke z wami popisać!!!!
Sciskam was wszystkie bardzo mocno!!! (choć wy takie zbałamucone przez mężów pewnie już nie macie ochoty na tulaski i usciski )
Jestem dzisiaj nieprzytomna i mam w domu całą moją trojce Kasia sie tak za bratem steskniła ze nie było nawet mowy o pojsciu do przedszkola ech.... a ja narzekałam na cisze i spokoj w domu....
Kasia rowerkiem zachwycona- dalismy jej jak tylko wróciliśmy odebraliśmy ją. Zaraz zjedliśmy pozny obiad i maluchy wyciągnely nas na rowerki. Przez to spać poszli dopiero o 21 a to sie u nas baaaaardzo rzadko zdarza!!!!!
Kurka musze isc bo wolają.... Mam nadzieje ze dadza choć chwilke z wami popisać!!!!
Sciskam was wszystkie bardzo mocno!!! (choć wy takie zbałamucone przez mężów pewnie już nie macie ochoty na tulaski i usciski )
cokies
Hej mamusie!!!!
hehehehehe
ja na wszystko mam ochote hahahahaha
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Heh z trzecią ciążą to tak jak u mnie najbardziej widoczna :-)agalutka-witam cię i wielkie gratki z zafasolkowania
A co z ta szkolną akcją bo ja nowa i nie uświadomiona ;-D
Ja chętna, bom wczoraj się pogryzła ze ślubnymHej mamusie!!!!
izulka15
Hej, rzucony temat bałamucenia i jak zaraz wesoło się zrobiło
Pawimi daj się tez zbałamucic zaraz biznes plan sie "sam" napisze))
Magda **
Pawimi daj się tez zbałamucic zaraz biznes plan sie "sam" napisze))
Magda **
reklama
Jotemka
Cześć!
Widzę, ze tu matki-wariatki bałamucone lub otwarte na bałamucenie ;-) Jeśli ktos podczytuje to: tak od bałamucenia i takiej roboty są dzieci :-) Nie dziwne, ze my wielodzietne jesteśmy
Arti śpi, ja szaleję z ciuchami - matko jak ja tego nie cierpię - najgorsza praca w domu: fuj, fuj, fuj.
Cokies - ja wczoraj piekłam ciasto z truskawkami - Karolcia dzielnie ze mną je robiła a potem zażyczyła sobie: czy mogę zjeść ciasto bez truskawek??
Ewuniaf - super, ze Kasia zadowolona Uwierz mi, ze cieszę sie z Tobą jak głupia.
Mamo - gdzie jestes???
Pawimi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za biznesplan!!!!
Sempe, Bedismall, Zuz-Inka, Azile, Iwosz, Weronczka, Maureen, IzaBK, AsiaKC, Izulka i inne dziewczyny!!!!! Spragnionam kontaktu z Wami , odzywajcie się, meldujcie, dawajcie znak życia!!!!
Pewnie którąś pominęłam A więc proszę sie nie gniewać tylko dobrowolnie popisac nieco!
P.S. No Magda, o Tobie nie napisałam. Sorki
Widzę, ze tu matki-wariatki bałamucone lub otwarte na bałamucenie ;-) Jeśli ktos podczytuje to: tak od bałamucenia i takiej roboty są dzieci :-) Nie dziwne, ze my wielodzietne jesteśmy
Arti śpi, ja szaleję z ciuchami - matko jak ja tego nie cierpię - najgorsza praca w domu: fuj, fuj, fuj.
Cokies - ja wczoraj piekłam ciasto z truskawkami - Karolcia dzielnie ze mną je robiła a potem zażyczyła sobie: czy mogę zjeść ciasto bez truskawek??
Ewuniaf - super, ze Kasia zadowolona Uwierz mi, ze cieszę sie z Tobą jak głupia.
Mamo - gdzie jestes???
Pawimi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za biznesplan!!!!
Sempe, Bedismall, Zuz-Inka, Azile, Iwosz, Weronczka, Maureen, IzaBK, AsiaKC, Izulka i inne dziewczyny!!!!! Spragnionam kontaktu z Wami , odzywajcie się, meldujcie, dawajcie znak życia!!!!
Pewnie którąś pominęłam A więc proszę sie nie gniewać tylko dobrowolnie popisac nieco!
P.S. No Magda, o Tobie nie napisałam. Sorki
Ostatnia edycja: