reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Izulka- no to git ,ze cwiczenie ulgę przynosi :)
oby tak dalej..a spanie...cóż ja ostatnio tez podłam po 21...ale to pewnie przez gorączkę..
najwazniejsze ,ze się wyspałaś:)

Joaś-ja bede musiała to wprowadzić w czyn z tym wychodzenie z mężem ..tylko z kim dzieci zostawię-śpiące bo śpiące ,ale ktos w domu musi być;/

Leika- witaj ,co u Ciebie???

Cokies???????????

Madzia-?????????

reklama
Hej hej
Poczytalam co u Was ale nie wiem co napisac hahaha
Ja dzis wogóle nie odpaliłam tv:szok: normalnie szoook bo jestem sama to może dlatego.Rozkoszuje sie cisza i dzwiekami zycia za oknem i urzadzeń w mieskzaniu

Skleroza ze mnie
Agatulka Gratuluje
congratsonthepregnancy.gif

Ostatnia edycja:
Uwaga wlatuje...
s020.gif

Agatulka GRATULACJE!!!! Spokojnej ciazy!

A z zestawu jubileuszowego wybieram koktajl owocowy z kiwi i ... ogórka :-D

Widze ze koktaile mialy najwieksze wziecie;-)

Bedismall wiem ze Ci przykro ze juz nie karmisz ale to nie Twoja wina!

izulka15
A dziewczyny ja też koło Was sie polożę w trumnie bo pod koniec roku 38 stuknie

jest nas coraz wiecej to trzeba bedzie jakis wspolny grobowiec zamowic ;-) :-D

Pozdrawiam i nie wiem czy uda mi sie wieczorem zajrzec bo mam pilna prace zlecona ale...:-D

Ostatnia edycja:
A ja Wam powiem że z siedmiomiesięczną Nadią bardzo przypadłyśmy sobie do gustu i mam tę pracę :) Co prawda nie jest to praca codziennie ale kilka razy w tygodniu ale lepsze coś niż nic :) Ale się cieszę :) I kurcze już tęsknię za tym maleństwem :)

Mój mąz jak się dowiedział że już dziś zostałam sama z małąto się zapytał czy mi się podobało. Jak mu powiedziałam że bardzo to spytał się : to może weźmiemy się jeszcze za jedno maleństwo i kupimy większe autko? Trochę ze śmiechem a trochę z powagą. A potem stwierdził że pogadamy jak wróci z pracy :)

Witam
leko zmęczona po pracy nic nie boli wiec jest oki ale miałam wycieczkę dzieci marudzących jęczących i ciągle prosze pani po ile to prosze pani po ile to az wariowałam a byłam sama wiec było cięzko wszystkich obsłuzyc z usmiechem

WEroniczka w jakiej częsci Krakowa meiszkasz 2 lata na Krowodrzy mieszkałam ale jednak pomorski klimat bardziej nam służy heheh 3 dziecko sie udało

magda tez bym chciała delektować sie cisząąąąąą

reklama
Ja mieszkam w Nowej Hucie. A jedynym miejscem na jakie mogłabym zmienić mój kochany Kraków jest pomorze. Kocham nadmorski klimat. Czuję się w nim cudownie niezależnie od pogody.

Do góry