reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuz Inka- skąd masz emotkę ????:-p
mam nadzieje,ze bedziemy razem rodzić:tak:

Weroniczka- cudne wieści-graki pracy !!!!!!!!!!!

no i ...owocnych rozmów z mężem:) ale super :))

Agatulka- fajnie ,ze dobrze się czujesz...

mąż poszedł na siatkę ,dzieci spia a ja własnie wciągnęłam owsiankę cynamonową i zaraz leki biorę..
Tom wrócił z pracy i zostałam zbałamucona :))
wczoraj wleciał do sypialni o 22.30 napalony jak nie wiem,a dzis przed 18.00-rozbrykał sie chłop a ja ledwo mogłam oddychać przez te zatoki...

reklama
A mój zrobił mi kąpiel w płatkach róż przy świecach też mnie zbałamucił- ale fajne zapomniane słowo :rofl2: i poszedł.. na nockę do pracy. Ja też ide spac bo spodobało mi sie wyspanie :)na tylko muszę zaćmienie Księżyca looknąć. do jutra dobrej nocy Wszystkim

Ostatnia edycja:
Moi nie śpią, oszaleję, zasnę przy Tyni jak nic.... Niestety strzeliła sobie drzemkę od 16 do 19... Lezy w łóżeczku, ale nawołuje, wiec zmykam dziś na dobre.
Dobranoc
Izulka - wspaniała kąpiel, naprawdę; wysypiaj się - warto :-)

Joaś cierpliwości zyczę....

Izulka- no to obie zbałamucone jesteśmy:)))

podlałam ogród,biorę leki i się kładę.
dobrej i spokojnej nocki zyczę :)

Pawimi a Tobie miłego ,udanego dnia :)

hej zmalamucone;-)

Joas ja tez dzis sama kladlam i czesto przysypiam takze spoko a co do karmienia malego to tak tak tak gdzies juz to slyszalam,na razie wrzucilam na luz i dostaje mleczko,owocki i soczek jablkowy ale kaszki nie daje,wysypka po malu schodzi tyle tylko ze kupki ma raz na dzien czyli lepiej ale szaro zgnile.....na stronie producenta mleka ktore mu podaje napisali ze kupki moga byc po nim zielone i ze to ok:baffled:

witam nowa kolezanke i gratuluje zafasolkowania
zuz - inka och a ja sie zagapilam i nie wypilam z wami:rofl2:

do jutra bo ja wymiekam teraz juz........a prasowanie odlogiem lezy

Jestem!
Izulka ja sie tez nastawialm na ogladanie zacmienia a tu pelno chmur na wschodzie...a na zachodzie gwiazdy ehhhh
Mamo alez Ci chlop szaleje...a my z M to niedlugo w rutyne wpadniemy tylko w weekendy e piatek w lazience po kapieli w sobote w lazience w niedziele...:-p
Bedi u Krzyska pamietam po tym specjalnym mleku tez mial takie kupki
Weroniczka to powazna rozmowa bedzie. A co Ty na to? I fajnie ze za nianie robisz zawsze troche grosza wpadnie

Pozdrawiam :-)

Aaaaaaa emotki z tej strony Cosgan.de - Animierte Smilies und Gifs

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Weroniczka - gratuluję podopiecznej :-) Mąż sie rozkręcił, a Ty jak podchodzisz do tematu? Jak siostra się ma? Dpbrze że to stłuczenie tylko choć i te są bardzo bolesne.
Mamo, Izulka - zbałamucone! :-p zazdroszczę!!! :-D
Och, przydałoby mi się trochę ciszy w dzień... Zazdroszczę agatulka! U mnie Domi się straszliwie rozkręciła przez ostatni miesiac i urwisuje i łobuzuje jak tylko umie ;-) A umie coraz wiecej ;-)

Ach dziewczyny - uśmiałam się z grobowca... może jeszcze mauzoleum, co? ;-) Ja mam brata co ma wiecej niż wy i i on i jego żona to młodzieniaszki wg mnie. A i bawić się i pogadać i poszaleć z nimi można!
A mama05 baty dostanie za głupie gadanie!

Joaś - uwielbiam grupę MocArta! Zasiedziałąm się przesłu****ąc ich na youtubie :-)

No to się nabyłam... ale czytam Was i myślę o Was :tak: NAwet jeśli tego nie widać!

Zmykam bo ledwie żywa jestem i ziewam jak krokodyl!

Kolorowych snów dziewczynki!!!

Do góry