reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
jestem babolki :))
dzieci w przedszkolu,poodkurzałam,pranie wstawiłami ...kurczaka do piekarnika :)) dziś na śniadanko nogi z kuraka i kawa:))
musze znowu trochę po Dukanować bo kg nie chcą sie odczepić ..

Mama nasz rowerek tez 16 cali (bo Kasia drobniutka) ale jest bardzo różowy bo o takim właśnie Kasia marzyła :) Kasia jeszcze niestety jeździ jeszcze na 4 kólkach bo sie boi na dwóch.....

Tez sie już żegnam... Spokojnej nocki mamusie!!!

Ewunia- napisz koniecznie jaka reakcja Kasi na rower:)))skoro o takim marzyła:)
a Zuza juz chyba na szczęście "wyrasta" z różu bo tylko ten kolor królował a teraz częsciej turkusy,fiolety,zielenie wybiera -ufff :)

ja juz pranko powiesilam i wstawilam drugie takie szybkie na 30 min ale nie ierpie tego programu, dzisiaj to takie kryzysowe bo mundurek na jutro potrzebny, na 30min to g.... jest a nie pranie:szok:

Vanessa mi cherla i cherla, juz jej codeine dalam bo okropnie ma zawalone, glos ma znieksztalcony, gardlo cale czerwone a lekarz jutro dopiero....

Bedi- zgadzam się !! tez mam ten program i to gooowno nie pranie ,ale czasem trzeba na szybko...

no i zdrówka dla Vanessy..

prosze bardzo....specjalnie dla mamusi na diecie :-D

Pawimi-:-(a mi sie nie wyświetla co tam zrobiłaś ....
A JEDNAK MI się wyświetliło-pyszne pyszności:))))))

Zuz Inka- dzięki za drinasy :)
mąż mnie wczoraj dosłaownie dopadł-jakiś dzikus w Niego wstąpił:elvis::rofl::rofl:

potem błogo zasnęłam :rolleyes2:

Asia- nie obrażaj się :no::-p:-D:-D

Agatulka- GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PIĘKNE KRECHY-TŁUSTE JAK BYK!!

zazdroszczą:)))

Weroniczka- jakieś nowe info od siostry???

Anna.S- co u Ciebie kochana ???????

ciekawe jak tam Sempe w Turcji??? :)))

buziaki dla wszystkich i smaczej kawki..

aha- nasza Pani Alicja zachwyyyycona prezentem..mówi ,ze porobiła fotki i porozsyłała po rodzine i znajomych tak bardzo Jej się podoba :))))))))))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dziś o 10.25 w DDTVN będzie o pielęgnowaniu miłości w rodzinach wielodzietnych. Będę oglądała jak nic!

No to już obejrzałam i wiecie co? Z wielkim zdziwieniem zobaczyłam moich znajomych ze swoją rodziną :-) Janusz jest dyrektorem szkoły dla chłopców a Ania vicedyrektorem w przedszkolu. Mają swoją stronę Contact Support Prowadzą szkolenia z zakresu wychowania dzieci i miłości małżeńskiej. Bardzo, bardzo fajni ludzie.

P.S> Strona nie działa :-( Dowiem się o co chodzi, bo mieli fajne rzeczy do zaoferowania...

O tym by mieć czas dla siebie w sensie małżeństwa, wychodzić bez dzieci. Oni maja siódemkę i starają się chociaż raz w miesiącu wychodzić sami

Witajcie, chciałam Wam wczoraj wieczorem popisać ale taka burza była, że nie ryzykowałam przepięcia na komputerze.
Byłam z kręgosłupem u mojej lekarki , dostałam prochy na korzonki czy coś tam ale przede wszystkim mam spróbować rozluźniać część lędźwiowa, pokazała mi proste ale przynoszące ulgę ćwiczenia no i maść przeciwzapalną. Mam zobaczyć ile się da na tym wytrzymać i przyjść gdyby co. Więc ćwiczę i jest lepiej, robię tak 3 razy serie w dzień.
Dzisiaj od przeszło miesiąca Hania wstała o 7 bo tak to 5 :(((. Wyspałam się bo wczoraj poszlam o 21.30:szok:- nie wiem czy kiedykolwiek jako dorosla poszlam tak szybko spać :tak:. Zrobiłam tak bo ostani tydzien te gorączki i spanie do bani było. A przedwczoraj spała 2 godziny bo panna wstała o 12 i do 5 :szok: nie chciała zasnąć, wściekała się gdy ją kładliśmy, domagała się zabawy , szalona. Dzięki czemu wczoraj już padałam równo.

Maureen idę czytać
A dziewczyny ja też koło Was sie polożę w trumnie bo pod koniec roku 38 :-D stuknie

reklama
Do góry