reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuz Inka- no niefart kurcze...bardzo liczę ze dentysta coś zaradzi:sorry:

my połozylismy pierwszą warstwę murku:)
dzieci spia od 19.30 i my od razu do pracy...
teraz pijemy piwko bo zaczęło kropić lekko a poza tym trzeba by docinac a już nie bedziemy hałasu robić:-p

jutro Domi jedzie do zoo mam nadzieje,ze nie bedzie padac ..nie wiem jaka pogoga bo zaprawe robiłam w tym czasie ...

reklama
No a ja właśnie rozmrażam do konca starą lodówe... I popijam malego drinka (wiem wyrodna matka:-D) Jestem już tak padnieta dzisiaj.....
Całe żarło musiałam wcisnąć do lodówki teściowej. Mam nadzieje ze moja nowa dwumetrowa lodóweczka dojedzie do nas o czasie!!! Już sie doczekać nie moge!!!!

Babeczki miłej nocki wam życzę...

Leika- no to gratki synusia :))
a jak samopoczucie ciązowe ??
jak dzieci zareagowały na wieść o będącym w drodze braciszku??

moje bardzo czekaja ,ale u mnie pod sercem pusto ;(

Ewunia- oj faktycznie Ty niedługo bedziesz miała lodówkę nową-trzeba opic ,zeby drzwi nie skrzypiały:)))))))))

ja zmykam na dziś...
do jutra kochane :)

Ewunia - śliczne dzieciaki i KAsia występująca i Michałek na rowerze i HAnia - absolwentka :-D Marzę o LODÓWIE przez duże L! oj bardzo! Tak więc fajnie że udało Wam się szybko nówkę załatwić i że niebawem wyprowadzisz się z zamrażalnika teściowej (jakkolwiek by to nie brzmiało ;-))

Leika - gratki synusia - choć ja bym uważała z płciowymi przepowiedniami z 13tc ;-)

U mnie wieczór do niczego - rzeczy martwe sie sprzysiegly przeciw mnie :(
NAjpierw pół wieczoru robiliśmy z Łukaszkiem laurki dla pań i jak juz schły gotowe to wszystkie (!) :dry: zalała woda z wazonika który sam się przewrócił :( najprawdopodobniej wody odparowało - wypiły tyle że kwiatki przeważyły :baffled:
Oczywiscie zalalo tez zaproszenia ktore wypisywalismy wlasnie z Pawłem. Większość wody wylądowałą w pudełku z kulistymi puzlami Łukasza, które ten dostał na dzień dziecka w przedszkolu. Myslalam ze wyjde z siebie...

Znikam zatem z jedną myślą... jutro bedzie lepiej!!!

Kolorowych snów!

aaaaaaaaaaaa............zapomnialam o najwazniejszym......GDZIE SIE MOZNA NA OPIJANIE NOWEJ LODOWKI ZGLOSIC???????????????????

reklama
Hello!

Witam porannie i melduję się jako druga :-)

Ewunia, dzieciaki piękne masz to już wiadomo i Twój uśmiech od ucha do ucha. Tak trzymaj!!!! Gratulacje Kasi. Lodówki też gratuluje.
AsiaKC - będziesz miała lodówkę przez duże L, zobaczysz, moja też 2 metrowa i muszę Wam powiedzieć, ze i tak za mała :-(. Chyba kupimy jeszcze jedną i postawimy w garażu.

Leika - oj nie ciesz się, ze to chłopak za ostro. Moja Martynia to chłopak w 13tc.

Mi się zrobił okropny ropień pod pachą i musiałam być wczoraj u chirurga. Nacinanie nie bolało, bo znieczulenie, ale czyszczenie było potworne. Łzy same leciały i krzyknęłam ze 3 razy zupełnie niekontrolowanie. Dzisiaj jadę na zmianę opatrunku i już mi jest słabo...
Od wczoraj uczyliśmy Artura samodzielnego zasypiania. Nie było źle. Pół godziny i spał, noc też była ok. A teraz na poranną drzemkę nie było prawie płaczu, nawet nie zaglądałam do niego. Trwało to może minutę...

Do góry