reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewunia- normalnie padłam jak mi to powiedział....
a On ma taka pracę -ma jakiesz szkolenia,zebrania,spotkania...nie może być bez jedynki-wstyd normalnie...ma tak kruche zęby ,ze szok......
jestem załamana...
mam nadzieje,ze może koronkę da się załozyć czy cos bo implant to....nawet nie chce mysleć....to równowartość płotu naszego(5500) albo i więcej;(((

czekamy na fotki-jak tylko dzieci zasną to tez się połóż kochana :)

Anna.- powiedział,ze cały ząb -pewnie zostało mu tylko to co w dziąśle..czyli korzeń:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
d
Dawno mnie tu nie bylo i teraz tez wpadam na sekundke.
W piatek 3.06 urodzil sie nam synus. Radosc wielka. Mamy dwie coreczki i synka, spelnienie marzen.
Niestety my z malutkim nadal w szpitalu:(
Maluszek dobe po urodzeniu mial bardz wzdety brzus, odmawial ssania.. okazalo sie, iz nie mogl oddac smolki. Trafil na oddzial noworodkow. Polozono pod antybiotykiem w inkubatorku. Okazalo sie ze ma zwezony odbyt i trzeba go kilka razy dziennie rozszerzac. Gdy tylko zaczal sie wyprozniac zalapal ssanie cysia. Wiec wszystko szlo na dobra droge.
W czwartej dobie zycia maluszka dostalam opryszczki na ustach i izolowano go ode mnie na 12 godzin. Piatego dnia nas wypisano, ale przed wypisem pobrali wymaz z noska i buzki na obecnosc wirusa.
Wczoraj wieczorem odebralam telefon, ze wynik jest pozytywny, wiec jestesmy s szpitalu dziececym.
Maly mial pobrany plyn mozgowo-rdzeniowy. Ddodatkowo badanie krwi czy wirus zaatakowal narzady wewn. Dostal juz dwie dawki antybiotyku. A na wyniki czekamy.
Nacieszylam sie byciem w domu z dziecmi tylko przez jeden dzien. Starsza corcia jest bardzo szczesliwa, ze ma braciszka i chce pomagac mi. Mlodsza nie zazdrosci uwagi nad mkaluchem ani nie robi mu krzywdy.

Takze jak widzicie chce dolaczyc do Waszego grona, ale na razie za duzo sie dzieje i za bardzo nie mam czasu nawet, by przeczytac co u Was :(
p
Pozdrawiam serdecznie.

Leah- po pierwsze gratuluję bardzo!!!
tak czekałam kiedy napiszesz a tu prosze już tulisz synka :)))

ukochaj Go od e-ciotek :)
no i zdrówka zyczę...ale sie porobiło-mam nadzieje,ze szybko bedziecie znów w domku...
tule i sił zyczę:)

świetnie,ze siostry zakochane w braciszku:)))

Dziewczyny wklejam pare zdjęć!!! Ta najmniejsza , najciemniejsza dziewczynka to moja Kasia!!!
IMG_2791.jpgIMG_2912.jpgIMG_2915.jpgIMG_2917.jpgIMG_2948.jpgIMG_2969.jpgIMG_3030.jpg

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja dzis zaliczylam ostatnia wizyte u dentysty, zeby naprawione tylko kamien mam na 2 zebach ale to juz po wyplacie. Przy okazji wzielam dzieci na przeglad Maciej ok, Krzys ok dwie dziurki w mleczakach ale stwierdzil ze i tak wnet wypadna wiec nie warto robic Ania ok wiec sie bardzo ciesze i za przeglad nawet kasy nie wzial :szok:
U nas leje wiec wszelkie prace na polu nie mozliwe ale za to porzadnie mi roslinki podleje...a jak sie zielono zrobi.
Tak mam celiake na szczescie tylko ja i zadne dziecko jej nie odziedziczylo. Nauczylam sie zyc z dieta i po prostu nie zwracam uwagi, zreszta w dzisiejszych czasach nie jest to problem bo w kazdym sklepie mozna kupic produkty bezglutenowe. celiaka wystepuje zadko czestsza jest nietolerancja glutenu ale tak jak [pisalam przy dobrej diecie sie wyrasta

Leah GRATULACJE dla Was zdrowia dla Malego

Ewunia sliczne zdjecia!

Pozdrawiam!!!

reklama
Do góry