reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewunia- normalnie padłam jak mi to powiedział....
a On ma taka pracę -ma jakiesz szkolenia,zebrania,spotkania...nie może być bez jedynki-wstyd normalnie...ma tak kruche zęby ,ze szok......
jestem załamana...
mam nadzieje,ze może koronkę da się załozyć czy cos bo implant to....nawet nie chce mysleć....to równowartość płotu naszego(5500) albo i więcej;(((

czekamy na fotki-jak tylko dzieci zasną to tez się połóż kochana :)

Anna.- powiedział,ze cały ząb -pewnie zostało mu tylko to co w dziąśle..czyli korzeń:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
d
Dawno mnie tu nie bylo i teraz tez wpadam na sekundke.
W piatek 3.06 urodzil sie nam synus. Radosc wielka. Mamy dwie coreczki i synka, spelnienie marzen.
Niestety my z malutkim nadal w szpitalu:(
Maluszek dobe po urodzeniu mial bardz wzdety brzus, odmawial ssania.. okazalo sie, iz nie mogl oddac smolki. Trafil na oddzial noworodkow. Polozono pod antybiotykiem w inkubatorku. Okazalo sie ze ma zwezony odbyt i trzeba go kilka razy dziennie rozszerzac. Gdy tylko zaczal sie wyprozniac zalapal ssanie cysia. Wiec wszystko szlo na dobra droge.
W czwartej dobie zycia maluszka dostalam opryszczki na ustach i izolowano go ode mnie na 12 godzin. Piatego dnia nas wypisano, ale przed wypisem pobrali wymaz z noska i buzki na obecnosc wirusa.
Wczoraj wieczorem odebralam telefon, ze wynik jest pozytywny, wiec jestesmy s szpitalu dziececym.
Maly mial pobrany plyn mozgowo-rdzeniowy. Ddodatkowo badanie krwi czy wirus zaatakowal narzady wewn. Dostal juz dwie dawki antybiotyku. A na wyniki czekamy.
Nacieszylam sie byciem w domu z dziecmi tylko przez jeden dzien. Starsza corcia jest bardzo szczesliwa, ze ma braciszka i chce pomagac mi. Mlodsza nie zazdrosci uwagi nad mkaluchem ani nie robi mu krzywdy.

Takze jak widzicie chce dolaczyc do Waszego grona, ale na razie za duzo sie dzieje i za bardzo nie mam czasu nawet, by przeczytac co u Was :(
p
Pozdrawiam serdecznie.

Leah- po pierwsze gratuluję bardzo!!!
tak czekałam kiedy napiszesz a tu prosze już tulisz synka :)))

ukochaj Go od e-ciotek :)
no i zdrówka zyczę...ale sie porobiło-mam nadzieje,ze szybko bedziecie znów w domku...
tule i sił zyczę:)

świetnie,ze siostry zakochane w braciszku:)))

Dziewczyny wklejam pare zdjęć!!! Ta najmniejsza , najciemniejsza dziewczynka to moja Kasia!!!
IMG_2791.jpgIMG_2912.jpgIMG_2915.jpgIMG_2917.jpgIMG_2948.jpgIMG_2969.jpgIMG_3030.jpg

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja dzis zaliczylam ostatnia wizyte u dentysty, zeby naprawione tylko kamien mam na 2 zebach ale to juz po wyplacie. Przy okazji wzielam dzieci na przeglad Maciej ok, Krzys ok dwie dziurki w mleczakach ale stwierdzil ze i tak wnet wypadna wiec nie warto robic Ania ok wiec sie bardzo ciesze i za przeglad nawet kasy nie wzial :szok:
U nas leje wiec wszelkie prace na polu nie mozliwe ale za to porzadnie mi roslinki podleje...a jak sie zielono zrobi.
Tak mam celiake na szczescie tylko ja i zadne dziecko jej nie odziedziczylo. Nauczylam sie zyc z dieta i po prostu nie zwracam uwagi, zreszta w dzisiejszych czasach nie jest to problem bo w kazdym sklepie mozna kupic produkty bezglutenowe. celiaka wystepuje zadko czestsza jest nietolerancja glutenu ale tak jak [pisalam przy dobrej diecie sie wyrasta

Leah GRATULACJE dla Was zdrowia dla Malego

Ewunia sliczne zdjecia!

Pozdrawiam!!!

reklama
Do góry