reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Cześć mamuśki!!!

Witam też nowe mamy!!

Jeszcze nie do końca poczytałam co u was bo strasznie dużo naskrobałyście a ja wczoraj strasznie zabiegana byłam...

Pawimi mam nadzieje że jednak poznasz synka jak wróci po tych 3 miesiącach do domku na chwile:tak: Na pewno chłopak zmężnieje!!!:tak: A dzieci ci kare wymierzyły nie na żarty!!!!:-D Ja też o takiej marze tylko nie wiem co mam zrobić żeby mnie tak "ukarały":-D:-D:-D
Tak więc już teraz życzę przyjemnego odbywania "KARY":-)

Izulka jak tam Hanusia?? Lepiej troszkę? Jak noć minęła? Zdróweczka dla twojej mysi

Zuz-Inka nie wiedziałam że chorujesz na to paskudztwo. Nie zazdroszcze- całe życie na diecie .... Ech....:-(
Jak wasze staranka??

Cokies świetnie że Alusiowi sie tak polepszyło z tym biodrem- pilnuj go zeby sie nie forsował.... Dobrze ze nie pojechała na te wycieczkę:tak:
Napisz jak tam urlop przeleciał, pewnie dużo czasu na plaży spędzziliście? Jak twój brzusiowy dzidzius sie miewa!!! Wygłaskaj!!!!

Mama no z ciebie to na pewno koordynator prac budowlanych jest niezły!!!!:-)
Nie ma to jak my mamuski!!! Chłopy powinni od nas uczyć się organizacji!!!!:-D
Też już sie nie moge doczekać fotecvzek nowego płotu!!! Zszokowałaś mnie zakazem podlewaania:szok: U nas też już strasznie długo nie padało ( a nie przepraszam wczoraj padało przez 1,5min:szok:) ale jeszcze nnie słyszałam o zakazie nic.... Moje fasoliki pieknie już na płot weszły badzie szparagówki dużo w tym roku _mam nadzieje bo cała rodzina ją uwielbia:tak:. Teraz u mnie pogoda JAK U ciebie -szaro i brzydko, temp spadła ale nie wygląda zeby deszcz miał spaść.....:-(

Joaś ja też nienawidze segregowania ubrań.... I prasowania też, Już chyba zresztą pisałam ze to rzecz w której mnie M. wyrecza:-D
W ogóle to nie jestem fanką sprzatania, wolę zamknąć sie na cały dzień w domku i nagotować różnych pyszności:-)

Maureen co sie z tobą dzieje????? już drugi dzień cie nie ma.... odezwij sie!!!

Czy ktoś wie co sie dzieje Z SEmpe??

Weroniczka co słychać?

Teraz napisze co u nas.... Wiec jezdziliśmy wczoraj za lodówka oststecznie zdecydowaliśmy sie na siemensa. Mają przywiexc jutro miedzy 10 a 13. Wreszccie bede miała porządną lodówkę!!! Hurrrrra!!:-D
Wczoraj u Kasi w przedszkolu było pożegnanie starszaków. Oczywiście zryczałam sie jak głupia bo takie wzruszające to przedstawienie było, wszystkie wychowawczynie płakały...Kasia ślicznie umiała dwa wierszyki które miała powiedzieć ale chyba sie zestresowała bo się "zacieła jak stanęła na środku (dziwne bo zawsze pieknie mówiła wierszyki) Zuz-Inka czy Singulair albo Flixotide mogą mieć wpływ na koncentrację dziecka??/
Michała wyniki badania krwi odebrałąm - są w normie wiec chyba bedzie operowany tego 25 czerwca:tak: (dzielny chłopczyk nawet nie krzyczał i nie wyrywał się porzy pobieraniu krwi:szok::szok::szok:)

Aha Joaś jak masz nadmiar pokarmu to podziel się kochana!!! Ja chetnie przyjme kazdą ilość:tak:Hania ciągle jeszcze na cycusiu ale raz na dobę dokarmiam 120ml sztucznego- tak od 2 miesiecy.
Teraz od paru dni Hania zachwyca się jabłuszkiem i marchewka. Dziewczyny jakbyście widziały jak ona słodko wygląda jak je z łyżeczki... Ja sie nad nią rozpływam:-D

Linka no niestety zdarzają sie rodzice którzy nie są zbyt zainteresowani własnymi dziećmi. Myśle że dobrze robisz pomagając tej dziewczynce. Jak byłam mała tez miałam taką przyjaciólkę ale jej mama była alkoholiczką i tdo tego biła ją (ojca brak)
Ciągle przychodziła do mnie na obiady, Dzieliłam się z nią śniadaniami w szkole, dawałam jej moje ubrania z których wyrosłam (była ode mnie o rok młodsza), czesto u nas nocowała. Teraz jest mądrą, wykształconą kobietą- do wszystkiego dochodziła sama, mieszka za granicą ale wiem ze jest bardzo wdzięczna za serce jakie okazała jej moja rodzina. teraz ona od czasu do czasu jakies prezenciki dla moich dzieci przywozi.....

Magda przyjemnych zakupów!!!

Wczoraj wieczorkiem upiekłam ciacho z truskawami bo już mi tak głupio że obiecuje jakieś słodkości Mężusiowi i ciągle mi czasu brak!!!:-D Tak wiec o 23 piekło się u mnie ciasto a zeby było wesoło to już prawie cała blacha zjedzona:szok::szok::szok:

Acha i jeszce sie pochwalę!!! Waga 68kg- jeszcze 5 i osiągne szczyt moich marzen:-D:-D:-D:-D

Buziaki dla wszystkich

Witam porannie :))

Mam znów strasznie dużo pracy w tym tygodniu i nie wyrabiam z forum :/

Magda - cieszę się, że Cię widzę!!! :) Kontakt nam się urwał, jak BF padło...
Gratuluję nowego suwaczka :-D:-)

Alecie napisały !!!! :szok: zanim doczytam to już prawie czasu na odpisywanie brak.

cokies a z jakiego miesiąca jesteś? ja twoja rówieśniczka

witam nową mamusie wielodzietną :-) ja dzieci rodziłam mając lat 21, 23, 28

izulka Wiktoria łagodnie ząbkowała, z Oliwią byłam z tego powodu kiedyś w szpitalu a zały miał przy czwórkach (wychodziły po dwie) 39 stopni i 2-dniową biegunkę, mam nadzieje, że już lepiej, dzieci na zęby mogą być bardzo chore, dobrze, że to mija ;-)
mojemu zostały jeszcze dwie ostatnie trójki z czego jedną widać pod dziąsłem, lada dzień sie przebije

ja też lubie troskę gołymi rekami w ziemi sobie pogrzebać tylko przez chorobę małego czasu nie mam, chodziłam z nim na działkę, usypiał a ja dziabałam a teraz mąż jęczy, że zmęczony i nie chce z nim zostać, może w sobote mi sie uda podziałać

wczoraj miałam Wiktorii występy z okazji dnia mamy i taty a dziś ostatnie zebranie Oliwki w przedszkolu, trochę mi żal, że nie będzie miała tego oficjalnego pożegnania no i nie wiem co z książką, dobrze, że choć zdjęcie ma, ale grupowe to z inną grupą (obecnych 7-latków) więc ciut kicha, ale coś za coś ...

maureensempe haaalooo !!!
buźa

Leika Cześć !!! Wlatuj jak tylko znajdziesz chwilke!!!

AnnaS zdrowia dla Fabianka!!! Wiem coś o braku czasu....

Leika-no w końcu jesteś :)
pisz co u Ciebie :)?

Anna.S-powitać :))
jak tam przygotowania do zakończenia przedszkola??:)
Fabianek zdrowy już??

Ewunia- no ze mnie kierownik tak zwaną pełą gębą :-D:-D
dziś bedziemy kłaść pierwszą warstwę-jest chłodno,ale nie pada w sam raz pogoda na taką pracę :tak:

Maureen-???????????????????

Joaś???????????????????????

Weroniczka????????????

Ewusek???????????????????

Iza????????????????????

dostałam smska od SEMPE:))

HEJ nie ma mnie wcale na bb bo nie mam na nic czasu...walczę o promocje chłopaków..dziewczyny i małżon na antybiotyku a we wtorek wylot do Turcji...pozdrów wszystkie bb-babeczki;-)
wybaczycie mi nie?:-)

jasne ,ze wybaczamy ,ale wraaaaacaaaaj!! :))

Witam porannie :))

Mam znów strasznie dużo pracy w tym tygodniu i nie wyrabiam z forum :/

Magda - cieszę się, że Cię widzę!!! :) Kontakt nam się urwał, jak BF padło...
Gratuluję nowego suwaczka :-D:-)

Cześć,jak miło Cię zobaczyć i widze że też już czekasz na trzecia pociechę :D.Pamiętam Cię jeszcze jak miałaś tylko synka :D

Zakupki zrobione i te większe rzeczy kupione także tylko będę kupowac takie drobniejsze rzeczy.Poszlo nam prawie 400 zł
U nas zakończenie w przedszkolu jest jutro ;)

U moich panienek zabkwoanie przechodziło bardzo dobrze bez gorączki i nawet nie były jakies wtedy rozdrażnione.Kasia miała tylko biegunke jak czły jej trójeczki.

Ostatnia edycja:
Magda-ja miałam tak samo z ząbkowaniem-2 rzadkie kupki i ząbek :))

mąz dzwonił jakiś czas temu,że....górna jedynka mu się złamała:szok::szok:cały ząb mu wyleciał!!!
skąd wezmiemy kasę na implant

Jejku mama współczuje Tomowi!!! No a implanty straszliwie drogie... Mam nadzieje zee jakos dacie rade:tak:

Magda fajnie że zakupy zrobione- mi straszną radoche sprawiały takie przeddzidziowe zakupy:tak:

Mama dzieki za info od Sempe!!!:tak:

A gdzie sie reszta dziewczyn podziała?

My przed chwilą wróciliśmy z banku. M. w pracy znów ma jakieś szkolenie do 19:wściekła/y: no ale cóż jak trzeba to trzeba... Ide kłaść Michała spać- bedzie chwila ciszy i spokoju. Może sie zdrzemnę chwile jeśli Hania też zaśnie. Teściu ma przywieźc o 15 Kasie z przedszkola. Później jak mi dzieci dadzą to wkleje jakieś fotki z Kasiowego występu

Ostatnia edycja:
reklama
mamo ale calusieńki ten ząb wypadł czy sie ułamała a kawałeczek został w dziąśle? bo u mojej mamy tak było i obyło sie bez implantu, miała ten ząb nadlewany czy jakoś tak....

u nas zakończenie przedszkola ma tylko grupa idąca do szkoły, tak normalnie... reszta zwyczajnie chodzi do końca czerwca

Do góry