reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Asia-powitać )
no kurka i tu jest problem bo kasku nie posiadam ....ale kierownik jestem pełna gebą...a nawet panią prezes jestem )))
teraz zrobilismy poprawkę podmurówki-pierwsza warstwa była taka podstawowa a teraz kontrolnie rozciągnelismy linki i uzupełnienie robilismy bo wiadomo-nierówności terenu-schnie ładnie a jutro juz bloczki w części połozymy..
ach jaka radość jak się w domu "popycha" )
a Ty mówisz ślady porobiłaś ...;/
Madga-Bartuś-ładnie-bardzo ładnie
u naszej Joaś jest Bartuś
trochę z nami popiszesz i poznasz nas
tak jak i my Ciebie
no kurka i tu jest problem bo kasku nie posiadam ....ale kierownik jestem pełna gebą...a nawet panią prezes jestem )))
teraz zrobilismy poprawkę podmurówki-pierwsza warstwa była taka podstawowa a teraz kontrolnie rozciągnelismy linki i uzupełnienie robilismy bo wiadomo-nierówności terenu-schnie ładnie a jutro juz bloczki w części połozymy..
ach jaka radość jak się w domu "popycha" )
a Ty mówisz ślady porobiłaś ...;/
Madga-Bartuś-ładnie-bardzo ładnie
u naszej Joaś jest Bartuś
trochę z nami popiszesz i poznasz nas
tak jak i my Ciebie
Dzieci zjadly poznie sniadanie a ja dopijam kawke...Musze zabrac sie za jakies sprzatanie bo jutro nianka do dzieci przyjezdza a tu syf i malaria, az wstyd mi ze moj dom tak wyglada zaniedbany, mam wrazenie ze pobilam wszelkie rekordy bo nie sprzatane bylo tak gruntownie dobre 3 tygodnie przez te wszystkie nasze wydarzenia ostatnich czasow. Zycie nam intensywne tempo narzucilo tylko dzieciom rak nie zwiazalo zeby nie syfily a szkoda.
Asia - 13 tygodni ;-) troszke ponad 3 miesiace...Zacznie sie istne pieklo na ziemi dla niego ...no coz, z jednej strony dobrze mu tak! a z drugiej serce boli gdzies tam gleboko bo budza sie matczyne sentymenty. Przez 3 miesiace zrobia z niego mezczyzne, wczoraj ogladalam filmiki na you tube i jestem przekonana ze stosujac te metody ktore tam widzialam osiagna 100% powodzenia misji
Tragedia, hahaha nie wiem jak to moje dziecko to wytrzyma
Ja nie wiem czy on te filmiki widzial przed wyjazem ale ja w pelnej swiadomosci nigdy nie zgodzilabym sie tam jechac
witam nowe mamuski na watku, jak to mowia zartobliwie kupa razniej a w rzeczywistosci im wiecej nas tym wiecej wiedzy i doswiadczenia do podzialu.
Asia - 13 tygodni ;-) troszke ponad 3 miesiace...Zacznie sie istne pieklo na ziemi dla niego ...no coz, z jednej strony dobrze mu tak! a z drugiej serce boli gdzies tam gleboko bo budza sie matczyne sentymenty. Przez 3 miesiace zrobia z niego mezczyzne, wczoraj ogladalam filmiki na you tube i jestem przekonana ze stosujac te metody ktore tam widzialam osiagna 100% powodzenia misji
witam nowe mamuski na watku, jak to mowia zartobliwie kupa razniej a w rzeczywistosci im wiecej nas tym wiecej wiedzy i doswiadczenia do podzialu.
AsiaKC
Just mama
Aj no widzisz - wydawało mi się że prawie 3 mies a to ponad trzy... niech bedzie dzielny ja to myślę że on wszystko to widział i filmiki i zdjecia i opisy jakie się da. Będzie dobrze! a jak skończy szkolenie to bedzie odmieniony tak że trudno będzie Ci sie w nim dopatrzyć syneczka...
Mamo - no to prace pięknie idą! Ja nieustająco na fotky czekam :-)
Mamo - no to prace pięknie idą! Ja nieustająco na fotky czekam :-)
mama05
Asia- będą foty )))będą !!
teraz mąż na siatkę poszedł,ale i tak musi schnąć zaprawa więc...niech idzie )
Pawimi- no to Ci Jonatan zmężnieje ze hoho ..
teraz mąż na siatkę poszedł,ale i tak musi schnąć zaprawa więc...niech idzie )
Pawimi- no to Ci Jonatan zmężnieje ze hoho ..
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Pawimi ależ się zdziwiłam że piszesz o sniadaniu jak u nas pora kolacji i looknełam na profil a ty z USA
Ja właśnie dziś mówiłam mężowi że u nas w Polsce to taka amerykańska pogoda jest.Do połudia skwar a popołudniami szaleją wichury,deszcze,burze i trąby powietrzne.Kiedyś taaak nie było,oj zmenia sie nam kilmat
A twój synuś już w takim wieku do wojska iść musi czy to taki wybór?
Ja właśnie dziś mówiłam mężowi że u nas w Polsce to taka amerykańska pogoda jest.Do połudia skwar a popołudniami szaleją wichury,deszcze,burze i trąby powietrzne.Kiedyś taaak nie było,oj zmenia sie nam kilmat
A twój synuś już w takim wieku do wojska iść musi czy to taki wybór?
o magda - zebys wiedziala ze klimat nam strasznie ostatnio szaleje, spotykam sie z takimi anomaliami aury jakich nie widzialam przez blisko 20 lat mieszkania tutaj, a to w sumie nie tylko w usa pogoda takie piskusy plata, na calym swiecie dostala bzika wg. tego co swiatowe "niusy" donosza ;-)
sniadanko bylo bardzo pozne bo i pozno wstalismy, juz w zasadzie pora lunchu tez przemija
Synus moj pierworodny dokonal wyboru sam, tak zdecydowal ze po sredniej szkole zamiast odrazu na studia zaaplikuje sobie przyspieszona szkole zycia. Tutaj do wojska nie idzie sie obowiazkowo jak w Polsce. Jest wojsko wylacznie zawodowe. Podpisal sobie kontrakt na 8 lat. W miedzyczasie bedzie tez studiowal ale to juz po tym podstawowym treningu jakim jest tzw boot camp na ktory wlasnie odlecial. W Pl chyba dalej panuje zwyczaj ze konczysz srednia szkole i albo studia albo wojak?
a ja z leksza ogarnelam jedna kuchnie, postanowilam ze posprzatam chociaz ten glowny poziom to moze reszta nie bedzie sie tak rzucac w oczy
sniadanko bylo bardzo pozne bo i pozno wstalismy, juz w zasadzie pora lunchu tez przemija
Synus moj pierworodny dokonal wyboru sam, tak zdecydowal ze po sredniej szkole zamiast odrazu na studia zaaplikuje sobie przyspieszona szkole zycia. Tutaj do wojska nie idzie sie obowiazkowo jak w Polsce. Jest wojsko wylacznie zawodowe. Podpisal sobie kontrakt na 8 lat. W miedzyczasie bedzie tez studiowal ale to juz po tym podstawowym treningu jakim jest tzw boot camp na ktory wlasnie odlecial. W Pl chyba dalej panuje zwyczaj ze konczysz srednia szkole i albo studia albo wojak?
a ja z leksza ogarnelam jedna kuchnie, postanowilam ze posprzatam chociaz ten glowny poziom to moze reszta nie bedzie sie tak rzucac w oczy
Ostatnia edycja:
mama05
Pawimi-sprzątaj kochana,trzeba trzymać fason )
a u nas w Pl juz nie ma obowiązku służby wojskowej..
u nas jest 20.30-jestem po kolacji.dzieci spią od godziny-pootwierałam wszystkie okna-niech duchota pójdzie won-jest dośc chłodno bo troche popadalo więc przyjemnie mi sie na tarasie siedzi...
a u nas w Pl juz nie ma obowiązku służby wojskowej..
u nas jest 20.30-jestem po kolacji.dzieci spią od godziny-pootwierałam wszystkie okna-niech duchota pójdzie won-jest dośc chłodno bo troche popadalo więc przyjemnie mi sie na tarasie siedzi...
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Tak wojsko już u nas nie jest obowiązkowe.Teraz to wolny zawód jest
Ja włąśnie w trakcie kolacji jestem i oglądam serial na tvn oj przydała by się taka ulewa bo powietrze wtdey bardziej rześkie a tak w nocy duchota będzie.Choć zapowiadaja że idzie ochłodzenie
Ja włąśnie w trakcie kolacji jestem i oglądam serial na tvn oj przydała by się taka ulewa bo powietrze wtdey bardziej rześkie a tak w nocy duchota będzie.Choć zapowiadaja że idzie ochłodzenie
reklama
mama05