reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Asia-powitać :))
no kurka i tu jest problem bo kasku nie posiadam ....ale kierownik jestem pełna gebą...a nawet panią prezes jestem :))))

teraz zrobilismy poprawkę podmurówki-pierwsza warstwa była taka podstawowa a teraz kontrolnie rozciągnelismy linki i uzupełnienie robilismy bo wiadomo-nierówności terenu-schnie ładnie a jutro juz bloczki w części połozymy..
ach jaka radość jak się w domu "popycha" :))

a Ty mówisz ślady porobiłaś ...;/ :)

Madga-Bartuś-ładnie-bardzo ładnie :)
u naszej Joaś jest Bartuś:)
trochę z nami popiszesz i poznasz nas :)
tak jak i my Ciebie :)

Dzieci zjadly poznie sniadanie a ja dopijam kawke...Musze zabrac sie za jakies sprzatanie bo jutro nianka do dzieci przyjezdza a tu syf i malaria, az wstyd mi ze moj dom tak wyglada zaniedbany, mam wrazenie ze pobilam wszelkie rekordy bo nie sprzatane bylo tak gruntownie dobre 3 tygodnie przez te wszystkie nasze wydarzenia ostatnich czasow. Zycie nam intensywne tempo narzucilo tylko dzieciom rak nie zwiazalo zeby nie syfily a szkoda. :-D

Asia - 13 tygodni ;-) troszke ponad 3 miesiace...Zacznie sie istne pieklo na ziemi dla niego ...no coz, z jednej strony dobrze mu tak!:-p a z drugiej serce boli gdzies tam gleboko bo budza sie matczyne sentymenty. Przez 3 miesiace zrobia z niego mezczyzne, wczoraj ogladalam filmiki na you tube i jestem przekonana ze stosujac te metody ktore tam widzialam osiagna 100% powodzenia misji
icon_biggrin.gif
Tragedia, hahaha nie wiem jak to moje dziecko to wytrzyma
icon_biggrin.gif
Ja nie wiem czy on te filmiki widzial przed wyjazem ale ja w pelnej swiadomosci nigdy nie zgodzilabym sie tam jechac :szok:

witam nowe mamuski na watku, jak to mowia zartobliwie kupa razniej a w rzeczywistosci im wiecej nas tym wiecej wiedzy i doswiadczenia do podzialu.

Aj no widzisz - wydawało mi się że prawie 3 mies a to ponad trzy... niech bedzie dzielny :tak: ja to myślę że on wszystko to widział i filmiki i zdjecia i opisy jakie się da. Będzie dobrze! a jak skończy szkolenie to bedzie odmieniony tak że trudno będzie Ci sie w nim dopatrzyć syneczka...

Mamo - no to prace pięknie idą! Ja nieustająco na fotky czekam :-)

Pawimi ależ się zdziwiłam że piszesz o sniadaniu jak u nas pora kolacji i looknełam na profil a ty z USA:-D
Ja właśnie dziś mówiłam mężowi że u nas w Polsce to taka amerykańska pogoda jest.Do połudia skwar a popołudniami szaleją wichury,deszcze,burze i trąby powietrzne.Kiedyś taaak nie było,oj zmenia sie nam kilmat:sorry2:
A twój synuś już w takim wieku do wojska iść musi czy to taki wybór?

o magda - zebys wiedziala ze klimat nam strasznie ostatnio szaleje, spotykam sie z takimi anomaliami aury jakich nie widzialam przez blisko 20 lat mieszkania tutaj, a to w sumie nie tylko w usa pogoda takie piskusy plata, na calym swiecie dostala bzika wg. tego co swiatowe "niusy" donosza ;-)
sniadanko bylo bardzo pozne bo i pozno wstalismy, juz w zasadzie pora lunchu tez przemija :-D
Synus moj pierworodny dokonal wyboru sam, tak zdecydowal ze po sredniej szkole zamiast odrazu na studia zaaplikuje sobie przyspieszona szkole zycia. Tutaj do wojska nie idzie sie obowiazkowo jak w Polsce. Jest wojsko wylacznie zawodowe. Podpisal sobie kontrakt na 8 lat. W miedzyczasie bedzie tez studiowal ale to juz po tym podstawowym treningu jakim jest tzw boot camp na ktory wlasnie odlecial. W Pl chyba dalej panuje zwyczaj ze konczysz srednia szkole i albo studia albo wojak?

a ja z leksza ogarnelam jedna kuchnie, postanowilam ze posprzatam chociaz ten glowny poziom to moze reszta nie bedzie sie tak rzucac w oczy :-D

Ostatnia edycja:
Pawimi-sprzątaj kochana,trzeba trzymać fason :))

a u nas w Pl juz nie ma obowiązku służby wojskowej..
u nas jest 20.30-jestem po kolacji.dzieci spią od godziny-pootwierałam wszystkie okna-niech duchota pójdzie won-jest dośc chłodno bo troche popadalo więc przyjemnie mi sie na tarasie siedzi...

Tak wojsko już u nas nie jest obowiązkowe.Teraz to wolny zawód jest ;)
Ja włąśnie w trakcie kolacji jestem i oglądam serial na tvn ;) oj przydała by się taka ulewa bo powietrze wtdey bardziej rześkie a tak w nocy duchota będzie.Choć zapowiadaja że idzie ochłodzenie

reklama
Magda oby to ochłodzenie doszło na troche bo na prawdę już każdy umeczony tym upałem...
a rosliny na ogrodzie krzyczą PIĆ!!!
już widzę nasz rachunek za wodę

Do góry