reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam ponownie nasz spacer zakonczył sie wizyta u lekarza michas zrobił mi znow zielona wodnista kupe wiec stwierdzilam ze dosc i ide do pediatry okazalo sie ze ma podejrzenie CELIAKII czy któras z was moze ma ten sam problem ?

Mam skierowanie do gastrologa czy ktos orientuje sie jakie bedzie miec badani Michas ma rok dopiero..

Jesli ktoras z was mi odpisze z gory dziekuje

reklama
Witajcie
Ta zajrzałam ostatnio tutaj i skusiłam się odezwać :-
W wrześniu zostaną po raz trzeci mamą.Mam dwie córcie 9 lat Julia i 5 lat Kasia.Teraz czekamy na narodziny synka.
Ma m sporo obaw jak sobie z organizujemy zycie w m3 ale na pewno jakoś to będzie.Bo trójeczka będzie musiała zamieszkac w jednym .
pokoju.
Pierwszą córcie urodziłam w wieku 25, drugą 28 a terz spodziewam się trzeciego szkraba

Witam kochane moje......zaczynam powoli wracac do realnosci, w nocy otrzymalam swoj wyczekiwany telefon ktory trwal 15 sekund...rekrut G. dojechal bezpiecznie na miejsce...A teraz to juz wszystko w rekach Boga ktory wie co robi ;-) Nastepnym razem zobacze syna to bedzie juz prawdziwym marinesem.

Ostatnie kilka dni u nas upaly nieziemskie, chwala temu co klimatyzacje wymyslil bo na zewnatrz da sie dopiero wyjsc tak po 20-tej bez obaw ze sie czlowiek brakiem powietrza udusi. Wlasnie wieczorkiem wykonujemy sobie takie spacery nad jeziorkiem, przedwczoraj to chyba gdzies o 1-szej w nocy poszlismy sobie na jeziorowa randke z mezem;-)a w dzien niestety trzeba egzystowac w chlodnym pomieszczeniu. Jutro i pojutrze ma byc cos chlodniej bo przejsciowe burze beda. I dobrze bo jutro mam kilka waznych pracowych spraw do zalatwienia a w takiej duchocie to sie czlowiekowi nie chce myslec konstruktywnie.
Moje dzieci sie wlasnie obudzily i slysze ze szaleja, musze isc jakies sniadanie im zapodac i moze kawke sobie. Wroce tu jeszcze dzis a tymczasem sciskam wszystkie, stare i mlode ;-) :-D

jestem,dzieci odebrane...lody zjedzone a teraz mamy mini burzę...grzmi gdzieś w oddali u nas lekko pokropiło przez 2 min..może się jeszcze rozkręci:sorry2:

Witam ponownie nasz spacer zakonczył sie wizyta u lekarza michas zrobił mi znow zielona wodnista kupe wiec stwierdzilam ze dosc i ide do pediatry okazalo sie ze ma podejrzenie CELIAKII czy któras z was moze ma ten sam problem ?

Mam skierowanie do gastrologa czy ktos orientuje sie jakie bedzie miec badani Michas ma rok dopiero..

Jesli ktoras z was mi odpisze z gory dziekuje

Linka- ja nie miałam tego problemu...pewnie na necie coś znajdziesz...z tego co kojarzę to tu chyba żadna mamuśka nie miała z celiaką problemu...

Witajcie
Ta zajrzałam ostatnio tutaj i skusiłam się odezwać :-
W wrześniu zostaną po raz trzeci mamą.Mam dwie córcie 9 lat Julia i 5 lat Kasia.Teraz czekamy na narodziny synka.
Ma m sporo obaw jak sobie z organizujemy zycie w m3 ale na pewno jakoś to będzie.Bo trójeczka będzie musiała zamieszkac w jednym .
pokoju.
Pierwszą córcie urodziłam w wieku 25, drugą 28 a terz spodziewam się trzeciego szkraba

Magda- witaj i gratki synka:tak:nie widać suwaczka więc nie wiem-rodzisz niedługo czy to połowa ciąży??
rozgość się i pisz kiedy masz ochotę:)
ja półtora roku walczę już o ciążę:-(

Pawimi-ja miałam wczoraj randevu z mężem ,ale na tarasie-ja ,mąż i chłód:-D:-Da przepraszam...jeszcze piwko:tak::-D

Magda- witaj i gratki synka:tak:nie widać suwaczka więc nie wiem-rodzisz niedługo czy to połowa ciąży??
rozgość się i pisz kiedy masz ochotę:)
Suwaczek jest na dole pod dziewczynek suwaczkami.To już 25 tydzień ciąży termin na wrzesień mam.
No i życze Ci by spełniło się twoje oczekiwanie na dzidziusia.U nas w sumie do końca ciążą nie była planowana ale widocznie Bóg taki ma plan i chce nas obdarzyć wieksza gromadką

Magda- a faktycznie-jest suwaczek :))
no ja mam nadzieje,też być wielodzietną mamą :)
mam nadzieje,ze nasze pragnienie kiedys się spełni..

imię wybrane :)??

tu są jeszcze inne mamy w ciązy to bedziecie miały o czym sobie popisać ;)
Asia,Cokies,Leah i jeszcze ktoś -mają Niunie pod sercami :)pewnie wieczorkiem wlecą..

Hej! widzę dziś dzień aktywności na bb!

Ja dziś na budowie byłam, odkurzyłam i pomalowałam pokoje. postemplowałam przy okazji przedpokój na górze bo robiłam na bosaka. Nie wiem co z tym zrobię - czy zostawię i zamaluję II warstwą czy zrobimy szlif i dopiero malowanie. Zobaczę jak wyglada jutro lub pojutrze.
Zdążyłam na pokaz angielskiego do Pawełka - znaczy czasowo zdążyłam ale sam pokaz zaczął sie wcześniej i wchodziłam w trakcie.

Wróciliśmy do domu i padłam sobie przed komputer.

Dzięki za troskę dziewczyny - maluję woskiem takim z wszelkimi certyfikatami dla dzieci i niemowlat. I do tego w przeciągach bo upał jest. Poza tym jeszcze tylko raz i wiecej nie tykam. :-) do czasu malowania reszty podłóg i ścian ;-)

Co do prac domowych... ja nie lubię zmywać - geniuszem czczonym przeze mnie jest wynalazca zmywarki :-D Prasować nawet lubię ale muszę mieć czas i spokój i najlepiej dobry film do tego :-)
u mnie gorzej niż z prasowaniem jest z akcją; za duże, za małe, do pocerowania, do wyrzucenia, do oddania, do szmat, do caritasu, mozę się przyda, bleeeee..........
U mnie tak samo - nie lubię tego segregowania i oceniania. wyjątkiem są miniciuszki dla noworodka :-) a wszystkie oddawalne daję do PKPS-u oni z wdzęcznością przyjmują wszystko bo mają wielu potrzebujacych i mało środków.

Witam nowe mamy :-) Rozgośćcie się i piszcie duuużo :tak:

Mamo - To ty pani kierownik jesteś rzeczywiście :tak: kask posiadasz? biały? ;-)

Współczuję Wam kiepskich nocek. u nas to już nie piszę - od ideału do koszmaru. Nie wiem co się dzieje ale córka zdrowa więc chyba emocje lub skok. No i jak chwalę że śpi to potem trafia się nocka do d... więc nie chwalę :-p

Ciekawa jestem bardzo lovestory Stacha :-D

Pawimi - no to macie pogodę jak u nas - znaczy temp w dzień wyższe ale burze i nocki jak u nas. No i dobrze że rekrut bezpiecznie na miejsce dotarł. Zaczyna sie dłuuugie 10 tygodni i dla niego i dla Was.

Przepraszam jak pominęłam coś - przeczytałam wszystko ale przy odpisywaniu poumykało mi.
Ściskam i znikam, może do wieczora :-D

reklama
Do góry