reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

to widze ze ominely mnie zmiany w tym temacie, jak wyjezdzalam to nadal sluzba wojskowa byla obowiazkowa ale to byla kupa lat temu wiec przepisy mogly sie w sumie zmienic ze 100 razy. U mnie bedzie burza i to na 100%, juz sie chmurzy lekko, nie wiem jak jest na zewnatrz bo nie mam odwagi nosa wysciubiac zwlaszcza ze w dosc solidnym chlodzie siedze wiec szok termiczny bedzie gwarantowany:-D ale termometr pokazuje w cieniu 41 st.,,,,to chyba cieplo co? :-D:-D
w domku mam przyjemne 21 stopni i kawke ;-) kolejna porcje zreszta. Musze meza zmusic zeby powynosil pudla z ciuchami zimowymi na strych - tych ktorych nie bede juz uzywac bo dzieci wyrosly. Mam tez rzeczy po Jonathanie bo spakowalismy jego pokoj w calosci i tam wolno mu bylo zabrac tylko tyle co mial na sobie. Powinnam sie tez ogrodem zajac i kwiatkami a jakos nie mam natchnienia. W zwiazku z tymi naszymi ostatnimi wydarzeniami wszystko inne poszlo w kat. Koncowka maja byla dla nas szalona....

reklama
Pawimi-lecę pędzę zając Ci sie ogrodem:))))
oj nawet nie wiesz jak chetnie przyjelabym te pomoc ;-) wiesz, u mnie mamusia byla urodzonym ogrodnikiem i tu wlasnie mi jej umiejetnosci strasznie brakuje. Zawsze mowilysmy ze bedzie zajmowac sie moimi kwiatkami jak przejdzie na emeryture i niestety nie doczekalysmy tego....Ja sie staram zeby ladnie wszystko wygladalo ale nie powiem zebym miala jakies wielkie serce i zamilowanie do robot ogrodniczych.

41 stopni w cieniu:szok: bosze nawet sobie nie wyobrażam takiego gorąca.Ja jak nie muszę wychodzić do centrum miasta to u mnie na osiedlu upały są znośne bo dużo zieleni jest i co za tym idzie cienia i wiaterku.
Oj ja też nie nadaje się na ogrodnika choć uwielbiam piekne ogrody ale zacięcia i wiedzy nie posiadam niestety.remontujemy teraz naszą działeczkę(to taka osiedlowa działka ROD) ale zdala od miejskiego zgiełku bo mieszkam na obrzeżach Łodzi gdzie ruch uliczny jest tutaj naprawdę mały i na działce czuje sie jakbym była po za miastem.I wiem że czeka mnie jakas organizacja ogródka,kwiatków itp ale nie wiem jak się za to zabrac bo planu żadnego nie mam więc pewnie minimanie coś zasadzę bo z czasem będzie bardzo kiepsko by chodzić i pielęgnowac ogródek.

Ostatnia edycja:
Pawimi- a ja gołymi rękami w ziemi grzebie:))) relaksuje mnie to :)))

Magda ja tez ciesze sie,ze wkoło mam tyle zieleni...jak jadę do Poznania to od tego asfaltu masakrycznie gorąco i od razu mi się nerw włącza....
w piatek jadę po spożywkę..pewnie znowu sie upocę...;/

Ja jutro lece z mężem na zakupy do centrum handlowego Manufaktura a konkretnie Reala Dobrze że z rana to nie będzie takiej spiekoty.Dobrze że w centrum maja klimę to będzie przyjemnie w środku.

Ja z Wami sie pożegnam na dziś bo musze młodszą położyć spać.Starsza zadzwoniła że zostaje na noc u koleżanki i jutro rano podejdą po plecak do szkoły.
Słodkich spokojnych snów .PAAAA!

reklama
Do góry