reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś z Gorlic do ropy to 13 km :) Ja pewnie w tym czasie też jakoś będę tam przebywać :) Zresztą całe wakacje będę żyć między Ropą a Krakowem :) A na płszczyk czekam na mailu :)

reklama
Joaś-oj kurcze wiem ;))
tez mam taki podział...choc ostatnio jak Domi podarł portki w przedszkolu to tylko do wyrzucenia sia nadały nie do cerowania :)a do Caritasu to bardziej po nas daję..
ja muszę w końcu przebrac ubrania u Dominika...

a teraz zrobię sobie herbatkę i niedługo po Dominika...i cement-bo kupiłam zaprawę do klejenia a jeszcze cement potrzebny;/

Mamo, podszkolimy się przy Tobie z murarki ;-) Arti na spacerze, a mi zaraz piersi pękną od nadmiaru mleka :szok:

A mnie skutecznie zniechęcili i Caritas i pck. Zawiozłam pól auta ciuchów a oni zaczęli składać mi zamówienia, że na taki wiek, że chcą tylko spodnie a nie bluzek nie, tylko coś tam a tego mają dużo, że się wkurzyłam i teraz wszystko pcham na allegro.sprzedaję do górnej granicy za 3300, nie muszę płacić przez to podatku bo to kwota wolna a mam kasę na ciuchy dla dzieci. I tak kręcę. Rozumiem gdybym przywiozła brudne, podarte ale to były śliczne ciuszki. Nie wiem o co chodzi w Zgorzelcu ale nie da się.

Ja też mam chwile, Hania padła już a ja lecę ogarnąć siebie , pomalować oko - jak to pisze mama :-). Żeby móc spojrzeć na siebie w lustro :szok:

napisałam posta i poszedł w kosmos:wściekła/y:

Joaś- przy mnie w murarce,przy Tobie w organizacji dnia,przy Zuz Ince z naprawy aut przy Weronice z szycia-i tak każda coś wnosi "do sprawy":))

Izulka- no to nie halo postapili...
ja zawożę do kontenera...

Kochane- na rok :-D na rok, żeby mnie nie przyhaczyli z podatkiem. Ale piechota nie chodzi taka kwota. Od 3 lat tak robię jak mnie pogonili. U nas kontenerów nie ma! a poza tym z kontenerów sprzedają do lumpeksow i to żenada. Joaś wystawianie nie jest trudne. Na początku tak to wygląda ale szybko się łapie i leci. no jak się nie nadaje do sprzedania to na szmaty. Ale na allegro to nawet bieliznę używaną :szok: sprzedają i idzie jak woda.
Jakby co to służę pomocą :tak:

Witajcie kochane mamusie:).
Wspaniałe to forum, zwłaszcza, gdy planuje się trzecie dziecko i pragnie się poczytać o emocjach i lękach innych kobiet. Mam dwoje dzieci, 4 i 2 latka, teraz po cichutku marzę o trzecim, tak za około rok. Czy mogłybyście napisać, ile miałyście lat, jak zachodziłyście w kolejne ciąże?

reklama
Do góry