reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Izulka- usprawiedliwienie przyjete ;))) miłej gościny i wleć wieczorkiem ;)))

Badismall- cześć kochana..
ja z taką miną:-) porozkładałam na ogrodzie kwiaty i krzewy i teraz trzeba zakasać rękawy i wkopać choc chciałoby sie powiedzieć i już powinny byc wkopane :)) trzeba niezłego siłacz bo ziemia jest tak suchaaaaaaaa..
ale jak się chce miec ładnie to trzeba tańcować ..z łopatą:-D

reklama
Witam nową mamusie!!!

Bedismall no popatrz to dopiero teraz okazuje sie ze my równolatki, tyle ze ja w lutym skonczyłam 27!!!
Współczuje kochana tej angielskiej służby zdrowia:no:. Zuz- Inka dobrze mówi zielone, pieniste o bardzo nieprzyjemnym zapachu kupki to nietolerancja glutenu:tak:!! musisz coś wykombinowac z tymi receptami na mleko bo jak skaza białkowa tez jest to jeszcze skończy sie tym ze za pare lat Patryś bedzie miał z astme..... Nie wiem jak to w Anglii wygląda ale chodz za lekarzem az wychodzisz jego zmiane decyzji..... Trzymam kciuki zeby sie udało!!! A co do ogrodu to wiesz szczerze mówiąc zawsze coś jest zrobione kosztem czegoś innego:-) Np ja nie mam obsesji na punkcie mycia podłóg i robie to co pare dni. Ale pralka chodzi praktycznie non stop wiec ciągle tylko rozwieszanie i składanie, czaserm prasowanie- nienawidze tego wiec w prasowaniu wyrecza mnie M.:-)
A w ogródku robie najczesciej wieczorem jak maluchy już spią. Wtedy na godzinke wychodze ""odpocząć" i wtedy odchwaszczam:-D podlewam.... A kwiatami zajmuje się głłównie teściowa. Ja mam pod opieką warzywniak:-D

Mama no ja mysle że to dobrze ze wyniki masz w normie. Może to rzeczywiście taka reakcja na stres... Miejmy taką nadzieje. Kiedy rezonans???

Iwosz współczuje dwóch etatów. Musi ci być ciężko!!! Dawno cie nie było jak bedziesz miała chwilke to napisz coś wiecej co u ciebie słychać!!!

Joaś bardzo dobrze ze znalazłaś chwilke tylko dla siebie!!!! Niedość ze chwilke odpoczniesz to jeszcze bedziesz piekna:-)

Dziewczyny pozdrawiam was wszystkie i ide Miśka kłaśc

Ewunia- jeszcze nie dzwoniłam ,zeby się umówic na rezonans...;/cos nie moge sie zebrać..

ja wkopałam połowę krzewów...ziemia jest taka twarda ,ze ducha wyzionę......poczekam na Toma.
jadę po Zuzę..

Asia no to smacznego :))

mam nadzieje,ze nie bedzie Cie bolałagłowa od tego malowania...

mąz jak wrócił pojechalismy zamówić siporex na ogrodzenie-jutro przywiozą...potem wkopał mi roslinki..podlałam bo jak u nas popadało7 minut to nawet na 0,5 cm w ziemi nie zwilżyło;/;/

Joaś jak tam maseczka???

Sempe-gdzieś Ty???

O jestem i ja :-)

i za to , ze mama dała mi usprawiedliwienie , to wkleję zdjęcia :)

Fajnie, ze wpadli rodzice. Dobrze mi to zrobiło. Wiecie z jakiego powodu. Wygadałam się im i bardzo nas wsparli :-D. Kamień z serca.

Żar z nieba każdego dnia. U mnie też skorupa zamiast gleby. Jeszcze warzywniak podlewamy , to tam już w ogole Gobi.

Stachu wrócił opalony z zielonej szkoły. Goły i wesoły. Przepuścił wszystko co się dało. Ale nic nie mówię, dostał i zrobił z tym , co chciał. Jak się dowiem całej historii o love story, to uchylę rąbka tajemnicy...;-)

Mamo zrób badania, będziesz mieć za sobą, a tak to się denerwujesz

Pawimi trudno wyobrazić sobie Twoje uczucia.... tzrymam kciuki za Was

Ewuniaf- nam walnęła lodówka na tydzień przed Świętami Bożego Narodzenia, rozumiem Cię, bo nie wiadomo jak naciągnąć budżet na co dzień:no: a tu taki wydatek

Bedismall- czekałam na Ciebie kiedy się odezwiesz. ale to nie miały być takie wiadomości. Poznałam na własnej skórze wyspiarską służbę zdrowia i nie zazdroszczę. Jak bywam w Irlandii to pół walizy mam swoich leków, bo wiem, że jestem zdana na siebie, niestety. Trzymam kciuki za Patryczka

Wszystkie pozdrawiam

na zdjęciach Hania z rozwalonym noskiem, maniaczka huśtawki, zjeżdżalni, początek napełniania basenu:)

Załączniki

• IMGP1980 [800x600].jpg
    IMGP1980 [800x600].jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 39
  • IMGP2066 [800x600].jpg
    IMGP2066 [800x600].jpg
    15 KB · Wyświetleń: 41
  • IMGP1982 [800x600].jpg
    IMGP1982 [800x600].jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 40
  • IMGP1986 [800x600].jpg
    IMGP1986 [800x600].jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 36
  • IMGP2087 [800x600].jpg
    IMGP2087 [800x600].jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 39
  • IMGP1837 [800x600].jpg
    IMGP1837 [800x600].jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 39
  • IMGP2077 [800x600].jpg
    IMGP2077 [800x600].jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 43
  • IMGP2074 [800x600].jpg
    IMGP2074 [800x600].jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 39
  • IMGP2082 [800x600].jpg
    IMGP2082 [800x600].jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 44
Izulka zdjecia cudne a Hania robi takie łobuziarskie minki:-) Przesłodka.... Widać ze dziewczyny swietnie sie bawily w basenie. Strasznie wielki ten basaen!!!! OCh ale ci zazdroszcze:-D A huśtaweczke dla maluszków mamy identyczną!!!!

Mama super ze ci T roslinki wkopał!! U nas tez strasznnie sucho..... niestety nie padało chyba od tygodnia.... Codziennie trzeba stać i lać tą wode na warzywniak!!!!!

Asia ty sie tam tak nie przemeczaj w nowym domku!!!!! Pogłaszcz brzusio od ciotki!!!!:-)

Ide filmik ogladac z mezusiem

Maureen, Weroniczka , Pawimi, Sempe co z wami kochane????

I ja wpadam na chwilke
Dzis opalalam sie na czeresni bo chcialam troche nazbierac zanim szpaki wszysko podziobia szkodniki jedne, jutro beda pierogi mhhhhh. W nocy ugryzl mnie chyba pajak i cala reke mam spuchnieta :szok: wzielam wapno ale...

Pozdrawiam!

reklama
Hej,
my na nogach od 5. Niestety Hania tak wstaje od 2 tygodni :(( Jak mała od Maureen. Ranne ptaszki kurka a człowiek ledwo nosem ryje. Poza tym młoda ma 38. Nie wiem z czego. Stawiam na wychodzącą 3, szczególnie paskudną.

U nas trochę pochmurnie, oddech od upału.
Idę po jęczek się HAni włączył., pa

Do góry