Witam moje Kobietki :-)
na początku -
w dniu naszego święta życzę każdej z Was, żeby nasza kobieca siła była tak wielka jak do tej pory, życie nie rzucało nam kłód pod nogi, a nasze dzieci ( i mężowie też, a co ) były dla nas tylko zródłem radości
Poczytałam wszystko jednym tchem.. i tak - zgadzam się z
Mamą05 - piszmy tylko na tych forach/wątkach, gdzie nasze zdanie jest szanowane, a my same akceptowane

Owszem, forum jest m.in.po to, by wymieniać się swoimi opiniami, ale to nie znaczy, że można kogoś przy tym obrażać, czy podburzać do tego innych. Ja również mam za sobą kilka przygód na różnych forach, długo pisałam na N., teraz już się tam nie udzielam, ale wyobrazcie sobie, że na wątku mamuś ze śląskiego poznałam wiele wspaniałych dziewczyn, z którymi spotykałam się w realu, kiedy mieszkałam jeszcze w Polsce. Zresztą one do dziś się spotykają, kilka się zaprzyjazniło, przeniosłyśmy się na forum zamknięte i tak trwa to już kilka lat
Więc głowa do góry
Weroniczka - zdarzają się niemiłe sytuacje, tak jak ta, którą opisałaś, ale bywa też tak, że zawiązują się przyjaznie, czego i nam serdecznie życzę

A co do tego określenia..

Mnie również nie podoba się takie nazywanie dziecka, ale skoro pasuje to innym dziewczynom, które tam na wątku się wypowiadały.. to trudno, nie warto z tym walczyć, bo to nic nie da, poza dodatkowymi nerwami.
IzaBK,
Gaja prześliczna i słodko gaworzy

Gratuluję postępów w przekręcaniu się ;-) A moja Amela też łapała za tą zatyczkę kiedy ją nagrywaliśmy, widocznie ma ona dla dzieci jakiś urok ;-)
ewa p,
no to już nie musisz się błąkać, bo u nas już dawno zostałaś " przygarnięta "

Pisz, pisz i czuj się tu dobrze
Mama05,
ale się kochana uśmiałam z tego hasła NIE SPOCZNIEMY...

Rewelacja ;-)
sempe,
witaj, o jak dawno Cie nie było.. Ale rozumiem, że nie masz czasu

Nie denerwuj się, chociaż pewnie niezle Ci tam dopiekły na tym wątku, chociaż już minęło pewnie trochę od tamtego czasu, a Ty potrafisz się zdenerwować na sama myśl.. Tak to jest, że niektórzy piszą co im tylko do głowy przyjdzie i zaraz o tym zapominają, nie zwracając uwagi na to, że komuś przykrość wyrządzają

Ale to już za Tobą
pawimi,
piękne są te okolice, w których mieszkasz, naprawdę piękne

Jak mozesz to wklej jeszcze jakieś zdjęcia, nacieszymy oczy ;-)