reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SEMPE- moze byc Strzeszynek:)))milego dnia ,lece z synem na spacer!! KOBIETY-bylam z synem na spacezre-wytrzymalismy 30 minut-masakra jak zimno,wieje i co chwile pada snieg!!!zima WON!!!!!!!!!!!!!!!!:((

Ostatnia edycja:
reklama
:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Przyjmijcie życzenia Baby kochane
od drugiej baby!
Niechaj dzień cały będzie radosny
Bądżcie zdrowe Baby aby do wiosny!
Szczęścia życze Wam, sobie i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały,
i nas chlopy wyreczały!
My dziś drinki i kaweczki-nasze święto dziś Babeczki!!!

:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Czytalam ze piszecie o klotniach na forach i watkach, przezylam juz 2 rozlamy na 2 watkach na BB a wydawalo sie ze takie zgrane towarzystwo. Tyle ze jak ktos otwarcie napisal co o czyms mysli z malej P**ki zrobila sie ogrooomna awantura. Nie pierwsza i nie ostatnia
PS Pawim i Iza co za tajemnice w nocy byly ze az posty wykasowalyscie? ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam moje Kobietki :-)

na początku - w dniu naszego święta życzę każdej z Was, żeby nasza kobieca siła była tak wielka jak do tej pory, życie nie rzucało nam kłód pod nogi, a nasze dzieci ( i mężowie też, a co ) były dla nas tylko zródłem radości :tak:

Poczytałam wszystko jednym tchem.. i tak - zgadzam się z Mamą05 - piszmy tylko na tych forach/wątkach, gdzie nasze zdanie jest szanowane, a my same akceptowane :tak: Owszem, forum jest m.in.po to, by wymieniać się swoimi opiniami, ale to nie znaczy, że można kogoś przy tym obrażać, czy podburzać do tego innych. Ja również mam za sobą kilka przygód na różnych forach, długo pisałam na N., teraz już się tam nie udzielam, ale wyobrazcie sobie, że na wątku mamuś ze śląskiego poznałam wiele wspaniałych dziewczyn, z którymi spotykałam się w realu, kiedy mieszkałam jeszcze w Polsce. Zresztą one do dziś się spotykają, kilka się zaprzyjazniło, przeniosłyśmy się na forum zamknięte i tak trwa to już kilka lat :tak:

Więc głowa do góry Weroniczka - zdarzają się niemiłe sytuacje, tak jak ta, którą opisałaś, ale bywa też tak, że zawiązują się przyjaznie, czego i nam serdecznie życzę :tak:
A co do tego określenia..:baffled: Mnie również nie podoba się takie nazywanie dziecka, ale skoro pasuje to innym dziewczynom, które tam na wątku się wypowiadały.. to trudno, nie warto z tym walczyć, bo to nic nie da, poza dodatkowymi nerwami.

IzaBK,

Gaja prześliczna i słodko gaworzy :-D Gratuluję postępów w przekręcaniu się ;-) A moja Amela też łapała za tą zatyczkę kiedy ją nagrywaliśmy, widocznie ma ona dla dzieci jakiś urok ;-)

ewa p,

no to już nie musisz się błąkać, bo u nas już dawno zostałaś " przygarnięta " :-D
Pisz, pisz i czuj się tu dobrze :tak:

Mama05,

ale się kochana uśmiałam z tego hasła NIE SPOCZNIEMY...:-D:-D:-D Rewelacja ;-)

sempe,

witaj, o jak dawno Cie nie było.. Ale rozumiem, że nie masz czasu :tak: Nie denerwuj się, chociaż pewnie niezle Ci tam dopiekły na tym wątku, chociaż już minęło pewnie trochę od tamtego czasu, a Ty potrafisz się zdenerwować na sama myśl.. Tak to jest, że niektórzy piszą co im tylko do głowy przyjdzie i zaraz o tym zapominają, nie zwracając uwagi na to, że komuś przykrość wyrządzają :wściekła/y: Ale to już za Tobą :tak:

pawimi,

piękne są te okolice, w których mieszkasz, naprawdę piękne :tak: Jak mozesz to wklej jeszcze jakieś zdjęcia, nacieszymy oczy ;-)

ZUZKUS MAUREEN-witam sie i z Wami kawka i drinkami:tak::tak::tak::tak:to znaczy nie-MAUREEN -z Toba co najwyzej koktailem jogodowym,ktory zaraz bedzie zrobiony;-)ZUZKUS- czy z meza praca juz decyzja podjeta:confused:macie orzech do zgryzienia:sorry2::sorry2:MAUREEN-fajnie,ze Cie rozbawilam-powtarza sobie to bo jutro wizyta i zobaczymy co sie da zrobic,zeby POCZĄĆ:tak::-Da jak sie da to NIE SPOCZNIEMY:tak::-DJAK SAMOPOCZUCIE??przygotowujesz juz cos dla maluszka czy czakasz na gotowke;-)jeszcze 4 tygodnie i poznacie plec ostatecznie-choc jak juz Ci raz powiedziala,ze corcia to pewnie sie nie zmieni,co:confused::-)ja wlasnie skonczylam woskowanie-nogi i ...;-)teraz naszla mnie ochote na henne brwi i pilling-takze zaraz lece.syn spi juz 2 godziny za godzine jade po Zuze a po 17 bedzie Tom.

Mama05,

och, koktajl..mniammmm... My na razie z M. i Amelką zjedliśmy kapuśniak z kiełbaską, trochę mi za kwaśny wyszedł ..ale Amela zjadła
całą miseczkę, aż się miło zdziwiłam ;)

Powoli już się przygotowuję, w sobotę kupiłam koszulę do szpitala i trochę higienicznych akcesoriów, mąż odebrał też ten fotel do karmienia, który udało mi się wylicytować na ebayu - jest świetny :) Z ciuszków dla maluszka mam już raczej wszystko, zostały kosmetyki, pieluszki, ręczniki,butelki, acha mam zamiar jeszcze się zaopatrzyć w poduszkę do karmienia, poprzednim razem bardzo mi ułatwiła życie :) Na przypływ większej gotówki też czekam - wtedy kupimy łóżko dla Amelki, a maluszek dostanie w spadku po siostrze, pościel w sumie tez mam. Więc powoli do przodu.

Ty już niedługo kochana też zaczniesz robić takie przygotowania :)

Dzieciaki słuchają bajki i sprzątają pokój więc mam chwilkę na dokończenie porannej kawusi.
Maureen ale ci fajnie z tymi przygotowaniami dla małego człowieczka. Kurcze, ja tak coś czuję że też będę chciała mieć czwarte maleństwo. Tylko obym ten mój instynkt powstrzymała chociaż przez dwa lata.

MAUREEN-ja ostatnio czesto robie koktaile-mam od babci jagody w sloiczkach,wisnie kupuje duzy kefir-mieszam blenderem...pychaaaaaaaaaaaaa:tak:fajnie,ze tyle juz masz przygotowane dla Niuni;-)WERONICZKA-witam i dopij spokojnie kawke i skoro masz takie plany to zycze z calego serducha czwartego potomka-ja mam siostre i 2 braci:-D

dziewczyny wskakuje tylko na sekundke sie przywitac, pozniej bede na dluzej....chcialam odpowiedziec zuskus - kochana prowadzilysmy osobista bardzo prywatna rozmowe ktora zdecydowawysmy sie wymazac zeby nie zaklocac watku ;-) pozdrawiam i do uslyszenia!

reklama
Do góry