reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Rozum mówi, że iść spać, bo rano rozwieźć wszystkich do rpzedszkola/szkoły trzeba bedzie, a i Gaja nie odpuści, szalona dziewczyna.
Oto Gaja:
[video=youtube;py3w8ESNPwc]http://www.youtube.com/watch?v=py3w8ESNPwc[/video]

:)))

Ostatnia edycja:
Gaja slodziutka !!! cudowna i wyraznie probuje powiedziec swoje imie :-D:-D "a ggghh, gggghh.." g jak Gaja haha...fantastyczna baba z niej, oczyska potezne, zalapala ze ja nakrecaja bo pod koniec z takim skupieniem gapila sie w kamerke ;-)

hahahaha..........niezla kombinatorka ;-) masz prawdziwa pocieszke w domu, taki maly czlowieczek a tyle radosci! Zapewniam cie ze wkrotce mama05 rozpocznie intensywne staranka o kolejnego dzidziusia jak rano sobie obejrzy taki filmik z gwiazda Gaja w roli glownej ;-)

witam KOBIETY
dzis nasze swieto:-) zycze WAM wszystkim spelnienia marzen:-)
weroniczka mysle tak jak TY....jest kilka innych ladniejszych wyrazow a slowo ci...a w jakim kontekscie by nie bylo jest dla mnie wulgaryzmem
IzaBK dzidzia sliczna:-) az sie cieplo kolo serducha zrobilo i pomyslec ze moje tez takie kiedys bylo....a tu jak nie bunt nastolatki to bunt dwulatki:-) tylko z synem narazie spokoj....zobaczymy na jak dlugo:-D
mama05 zycze zeby te staranka ograniczyly sie do jednego miesiaca:-)
pawimi tez sie zawiodlam na jednym forum moze klotni nie bylo albo mnie ominely tam bylo totalne olewanie kazdego nowego:-) itak sobie bladze po forach moze kto mnie przygarnie......:-)
no to sie rozpisalam......
ide na zakupy bo lodowka po weekendzie puskami straszy:-D

WITAM SIE KOBIETY!!!! EWA.P- my tu goscinne jestesmy zyjemy w zgodzie i szanujemy siebie i swoje zdanie bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania do wlasnych pogladow i do tego zeby na wybranym watku zagrzac miejsce:tak::-D:-Dtak wiec-jak mi kiedys napisala MAUREEN nasza kochana-rozgosc sie ,nikt Ci tu dzieci nie bedzie liczyl i pisz kiedy tylko masz ochote:-):-):cool2:IZA-Twoja mala aktorka cudowna,i te bystre oczka-super coreczke macie:tak::happy2:ukochaj Ja od cioci:tak:PAWIMI-oczywiscie ,ze po obejzeniu takiego filmiku od razu ochota nachodzi:-Djutro mam ginek to sie okaze czy jest szansa na dzialanie bez wspomagaczy czy zaczynam leczenie-tak czy tak bedziemy dzialac-jak juz pisalam bez walki sie nie poddam-i niech mi kiedys ktos powie,ze trzecie dziecko u mnie to wpadka-jak tylke zabiegow,zeby je poczac:dry:tak wiec NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY:-D:-D:-D:-DDam znac jutro po wizycie. pozdrawiam cieplo pozostale mamusie:cool2:choc u mnie napadalo tyle sniegu,ze jak odwozilam Zuze do przedszkola to 2 razy w poslizg wpadlam tak slisko:wściekła/y:biore sie za sprzatanie:sorry2:

WERONICZKA- nie smecisz i doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie:dry:jak czytalam ten pierwszy post to az mi sie brwi do gory uniosly:shocked2::szok:mysle,ze powinnas dac sobie spokuj z tamtym watkiem bo po co masz sie stresowac i po co maja Ci cisnienie podnosic:sorry2:jak poczytasz sobie posty u nas z wczorajszego dnia to zobaczysz,ze IZA i PAWIMI TEZ MIALY PODOBNE SYTUACJE I POPROSTU daly sobie spokoj z tamtymi watkami:tak::-Dja rozezalam sie na forum i jestem na 2 watkach-starania by zostac mamą w 2011-bo skoro sie starac zaczniemy od czerwca to w 2011 urodze:tak::-)i na tym watku bo to bedzie moje trzecie dziecko:-)i na obu watkach czuje sie dobrze i swobodnie i to dzieki Wam bo jestescie takie "swojskie" babki:cool2::-Dnapisala raz czy dwa na innym watku,ale tak jak napisala dzis EWA.P. zostalam olana i juz tam nie zagladam-nic na sile...tak wiec koczana wypij sobie kawke i luuuuuzik a tamte laski niech maja ten swoj niesmaczny swiat:baffled:sciskam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam kobietki!!!
wszystkim wielu wielu radości nie tylko w dniu kobiet;-)

u mni ejak zwykle mało czasu na bb ale staram się czytać na bieżąco ale na pisanie to juz czasu brak, teraz Ala spi a ja szybko nadrabiam a powinnam gotować obiad i ogarniać chate;-( ale najwyraźniej mi się nie chce, czytałam Wasze wypowiedzi i stwierdzam ze niektóre osoby repezentują taki poziom ze nie warto wdawać się w dyskusje,
\ja kiedys tez wpadłam w takie błędne koło: gdy zaszłam w 4 ciąże wiedziałam od razu ze robie wszelkie możliwe badania by sprawdzić czy dzidzius jest zdrowy, mam juz swój wiek 35lat, trójke zdrowych dzieci i chęci na wiecej a takze chęci na konsumowanie tego zycia w miarę mozliwosci w spokoju, dostałam masę pytań a co zrobie jak juz się dowiem ze ma jakąś powazną wadę??????? moja odpowiedz była juz przygotowana zanim zaszłam w ciąże omówiona z mężem i z rodziną i własnie ta odpowiedz zbulwersowała wiele dziewczyn i zostałam stracona za zycia. Trudno kazdy ma swoje prawa.

nic lece do obowiązków bo troszkę się zdenerwowałam

SEMPE-witam Ciebie i tak wogole to my "sasiadkami"jestesmy bo Ty widze Poznan a ja Rokietnica-za Kiekrzem;-):tak:moze kiedys bedzie nam dane sie spotkac w parku Wilsona latem:-Dalbo nad jeziorkiem w Kiekrzu:-Dpozdrawiam i nie denerwuj sie bo w zyciu sa wazniejsze sprwy niz jakies opinie wszystkowiedzacych lasek:happy2:ja tez juz sie wzialam za obiad i ogolnie ogarniam dom:tak:milego dnia:happy2:

reklama
hej;-)

my czesto jestesmy nad jeziorkiem w Strzeszynku a w Rokietnicy mamy bliskich znajomych a i samym Kiekrzu też.

pozdrawiam

Do góry