dzien dobry, ja dzis od dwoch godzin juz na nogach, maly cos sie wczesniej zbudzil, moze pogoda, w koncu cisnienie rosnie na leb na szyje, dzis zapowiada sie kolejny cieplutki dzien...maz sie juz nie moze doczekac ze wyplynie naszym bolidem na jezioro a tu jeszcze tyle sniegu lezy ze szok!!!! Chyba jeszcze chwile poczeka, zreszta u nas tradycyjnie lodkowy sezon zaczyna sie dopiero pod koniec kwietnia.
IzaBK a ja myslalam ze wozeczek sie elegancko wkomponowal w nature![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
mama05 widze kochana ze juz wszystko sobie poukladalas i zaplanowalas na okres zafasolkowania i przyjecie dzidziusia ;-) super ze w przedszkolu dobrze wpadlo,to wazne jak te nasze dzieciaki czuja sie w tego rodzaju placowkach i wazny jest tez nasz spokoj psychiczny. Ja pamietam jak szukalam szkoly dla Olivera to zwiedzilam chyba ze 20 instytucji i w kilku naprawde mi cos tak wewnetrznie nie pasowalo. Na szczescie mamy ta szkole, od tylu lat juz sprawdzona i modle sie zeby nas bylo stac aby swoja edukacje w niej zakonczyl i zeby rownoczesnie Vincent mogl do niej isc za te kilka miesiecy.
ewa p ja zaproszenie jak najbardziej podtrzymuje! Kiedykolwiek ktoras z was bedzie miala okazje nawiedzic moje okolice serdecznie zapraszam na kawke i dobrego grilla.
a gdzie reszta? Maureen? jak tak samopoczucie? Weroniczka, Bodzio? nasza mama blizniakow?
Lece na sniadanko na dol bo maz przygotowywuje, do uslyszenia!
IzaBK a ja myslalam ze wozeczek sie elegancko wkomponowal w nature
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
mama05 widze kochana ze juz wszystko sobie poukladalas i zaplanowalas na okres zafasolkowania i przyjecie dzidziusia ;-) super ze w przedszkolu dobrze wpadlo,to wazne jak te nasze dzieciaki czuja sie w tego rodzaju placowkach i wazny jest tez nasz spokoj psychiczny. Ja pamietam jak szukalam szkoly dla Olivera to zwiedzilam chyba ze 20 instytucji i w kilku naprawde mi cos tak wewnetrznie nie pasowalo. Na szczescie mamy ta szkole, od tylu lat juz sprawdzona i modle sie zeby nas bylo stac aby swoja edukacje w niej zakonczyl i zeby rownoczesnie Vincent mogl do niej isc za te kilka miesiecy.
ewa p ja zaproszenie jak najbardziej podtrzymuje! Kiedykolwiek ktoras z was bedzie miala okazje nawiedzic moje okolice serdecznie zapraszam na kawke i dobrego grilla.
a gdzie reszta? Maureen? jak tak samopoczucie? Weroniczka, Bodzio? nasza mama blizniakow?
Lece na sniadanko na dol bo maz przygotowywuje, do uslyszenia!