reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zuskus - no pewnie, ja też tak czasem mam, warto czasem złapać cudza perspektywę, można wtedy sobie zazdrościć i sie lepiej poczuć :)))
pawimi - zapraszasz do siebie przy okazji? hahahaha dobra, jak będę przejeżdżać, to wpadne, hahaha :)
a ze szczurami ja miałam do czynienia raz w życiu - jak wynajmowałam lokal przy Marszałkowskiej w naszej kochanej Warszawie.. całe centrum jest ochydnie zaszczurzone, bleee... :( to chyba taka własciwość centrów wielkich miast...

reklama
pawimi - zapraszasz do siebie przy okazji? hahahaha dobra, jak będę przejeżdżać, to wpadne, hahaha :)
no jasne :-D moj maz jest bardzo towarzyski, prowdzimy dosc otwarty dom, a do tego robi wspaniale grilla i jest mistrzem parzenia kawy latte ;-)

Pawim a myslalam ze to tylko moja najstarsza Ania taki ma zly wplyw na mlodszych braci <szok>
Iza mnie najbardziej doluje fakt ze maz znajdzie prace daleko, mam juz dosc samotnosci!!! I dlatego jestem zla na to gdzie mieszkam bo tu pracy zadnej, albo taka za najnizsza krajowa. Ale dobra koncze temat

No i u nas ogroooomna radosc.! Zglnela dzieciom swinka morska, zostawily gdzies na podlodze i poszla na spacer. Dzieci plakaly a my z mezem balismy sie ze weszla w dziure kolo rurek kaloryfera i jak zdechnie...Poodsuwalismy meble, lozka i nic, no to pewno weszla w te dziure. Ale sie znalazla!!! Wyszla z dziury :-)

zuzkus - każda sytuacja ma dwie strony, to jasne.. ale zawsze jest ta jaśniejsza strona, o której zapominać nie wolno :) wymądrzam się, bo sama czasem zapominam ;/

wiosna przyniesie nową energię :) ja już się nie mogę doczekać świątecznego wyjazdu :)))

a gdzie wyruszacie w tym roku jesli mozna wiedziec? moje dzieciaki sie prosza o Disneyland na Florydzie, wiec moze udamy sie na krotki wypad w kwietniu.

:) u nas aż tak fajnie dla dzieciaków nie będzie - wyjeżdżamy do natury na Mazury.. wiocha całkowita, chałupa, las i jeziorko :) będzie bosko!!! dla nas mieszczuchów takie coś to atrakcja jak się patrzy ;) a o tradycyjne strawy gospodyni się zatroszczy..

o widzisz...to ja tak wlasnie mieszkam, czesto nazywam to miejsce chicagowskimi mazurami ;-) cisza, spokoj, zielono, prywatna plaza....nawet fotke ci wstawie ze spacerku pozna jesienia w mojej okolicy a prosze bardzo :

witam niedzielnie:)
Pawimi slowo pisane rozni sie od mowionego:-)zle to ujelam...powinnam slowo zwiedzil wziac w cudzyslow:-) maz wyjechal jak dziecko i zanim trafil do nj mieszkal tez w innych stanach:-D i na tym zakoncze ......zaproszenie traktuje na serio:) synek przeuroczy a okolica boska fajnie miec cos takiego na codzien:-)
zuzkus nam jak kiedys zdechl ptaszek to moje dzieci sie na czarno poubieraly:-)
IzaBK kurcze ja jeszcze szczura na zywo nie widzialalam :-D

witam sie i ja:tak:pisalam do Was wczoraj wieczorkiem,ale cos mi sie z kompem zrobilo i sie wkurzylam i dalam spokoj:baffled:dzis jaest dobrze;-)a wiec-w przedszkolu super-Domi zachwycony,a Zuza jak kierowniczka pokazywala co gdzie jest i wogole:-Dtakze od wrzesnia bede miala 2 przedszkolakow i jak bede w ciazy to caly dzien dla siebie-bede miala spokoj,zeby na badania jezdzic,na wizyty,pisac wiecej z Wami:-)i wogole na zalatwiani roznych spraw bo jak sie maluch pojawi to znow bedzie na poczatku sporo pracy:tak:dzieci beda w przedszklou do 16 a po 17 wraca maz.mam nadzieje,ze nie bede musiala lezec w ciazy tak jak z Zuza:dry:ZUZKUS-wspolczuje Ci kochana tej samotnosci bo ja tez bym tak nie umiala,ale tak jak pisza dziewczyny zawsze jest jasniesza strona i trzeba sie tego trzymac.ja mieszkam z rodzinka pod Poznaniem-mamy 15 km to jest mala miescinka,ale mam tu przedszkole,podstwawoke,gimnazjum i szkola srednia o kierunku ogrodniczym:-)troche sklepow,gmina,urzad stanu cywilnego(w budynku gminy),biblioteka-no szalu nie ma,ale dobrze nam sie tu mieszka,latem cale zycie przeniesione na ogrod-choc nie mam duuuuuuuzego ogrodu,ale zawsze.maz dojezdza do pracy do Poznania.PAWIMI- fajnie miec prywatne jeziorko:tak::blink:my mamy przez lasek jakies 2 km,mieszkamy niedaleko lasu bo to jest takie osiedle domkow jednorodzinnych i jak patrze przez okno to nic tylko domki trzeba kawalek dojechac do "centrum"naszego miasteczka:-Dpozdrawiam i zycze milego dnia:cool2:

reklama
ewa p - nie masz czego żałować ;) ja się strasznie tam bałam, wzmacnialiśmy ściany w piwnicy szkłem, bo sczury nawet blachę przeryźć potrafią, tylko szkło je powstrzymuje..
mama - no właśnie, włąsnego kawałka trawy mi brakuje ...
pawimi - najpierw obejrzałąm wózeczek, a dopiero później zauważyłam tło :))) świetna okolica, przyznaję..

R ze starszakami teraz w cyrku.. Gaja śpi, ale zaraz ją obudze i śmigamy na spacerek, może spod tego cyrku zgarnę rodzinkę i do knajpki jakiejś dadzą się zaciągnąc ;)

Do góry