Hej, jeszcze sie cycamy, choć wczoraj i przedwczoraj po dwóch czy trzech godz. przy cycu dostał butle, najpierw wypił 30 ml. a wczoraj ok.15 ml. Męczy mnie to myślenie już, chciałabym już karmić czymś tak poprostu....
a wyniki w porządku, tz. w ogólnym napisali bakterie a w posiewie nic nie urosło, na szczęście.
Wózeczek super, gdybym miała więcej funduszy to chyba też bym była taką maniaczką, uwielbiam te wszystkie dziecięce akcesoria
Ja mam dla małego pożyczoną Inglesine Magnum, na jesieni kupie jakąś konkretniejszą spacerówke.
Wczoraj byłam z małym pierwszy raz na dworze na chwile a dziś lece z wynikami do lekarza.
No ja jedna z goręcej modlących sie o wiosne i spacerki z dziatwą.....
maureen no właśnie, jak ty sie czujesz nasza jedyna ciężaróweczko????
ja też szczepie, wszystkie obowiązkowe, żadnych dodatkowych póki co, ale myśle dla małego o rota wirusie.
a wyniki w porządku, tz. w ogólnym napisali bakterie a w posiewie nic nie urosło, na szczęście.
Wózeczek super, gdybym miała więcej funduszy to chyba też bym była taką maniaczką, uwielbiam te wszystkie dziecięce akcesoria
Ja mam dla małego pożyczoną Inglesine Magnum, na jesieni kupie jakąś konkretniejszą spacerówke.
Wczoraj byłam z małym pierwszy raz na dworze na chwile a dziś lece z wynikami do lekarza.
No ja jedna z goręcej modlących sie o wiosne i spacerki z dziatwą.....
maureen no właśnie, jak ty sie czujesz nasza jedyna ciężaróweczko????
ja też szczepie, wszystkie obowiązkowe, żadnych dodatkowych póki co, ale myśle dla małego o rota wirusie.