reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

a my bylismy na spacerze, teraz moje dziecie spi, a wiecie ze cieplo jest? pomino tego ze tyle sniegu jeszcze lezy to pachnie ewidentnie wiosna. Ale to wszystko sie topi...pelno blota na poboczach.... Ja wpieprzam racuchy z jablkami w ramach diety odchudzajacej hihihi

ewa p - wlasnie dokladnie poprzednia wielkanoc spedzilismy w knajpce na obiedzie i po krzyku ;-)

reklama
PAWIMI-dobrze widzialam,ze jedna z chust byla zakladana na jedno ramie???jesli tak,to bede chciala od Ciebie kupic,ale jak juz fasolka bedzie pod sercem-zaczynamy od czerwca!!:)))

PAWIMI-dobrze widzialam,ze jedna z chust byla zakladana na jedno ramie???jesli tak,to bede chciala od Ciebie kupic,ale jak juz fasolka bedzie pod sercem-zaczynamy od czerwca!!:)))
wszystkie ktore mam sa w ten sposob zakladane u nas to sie nazywa sling a IzaBK nazwala je pouch, jak wejdziesz na stronki ktore tu wrzucalam obydwoch firm to sa pokazane sposoby ich zakladania na malutkich i starszych dzieciaczkach tez, jest nawet filmik z instruktazem. A mi przed chwila przyszedl nowy wozek, Cybex Callisto w przepieknym fioleciku a poniewaz mam cudowna dyzajnerska torbe w podobnym fiolecie a wozeczki byly na niezwyklej promocji takiej ze dla maniaczki wozkowej az grzechem byloby sie nie pokusic to owszem, skorzystalam :-D Wlasnie sie mu przygladam uwaznie a jutro pierwsza test drive ;-) Nie jest to nic rewelacyjnego jesli o sam wozek chodzi...., jedynie kolorek fantastyczny! Pod tym wzgledem dyzajnerom Cybexa nalezy sie duzy plus.

pawimi - moja branża to finanse :tak: ale chce wyjść, marzę o zmianie, tylko jesczze nie wymyśliłam na co...
szukałam tego cybex callisto we fiolecie, ale nie znalazłam... podeślij linka, bo jestem ciekawa :-) a do tej pory czym jeździłaś?

mama - to sie masz z tym imieniem :baffled::-) a z tym ZUSem to niezły numer :szok:

ja od paru lat wielkanoc spędzam na wyjazdach.. za to wyprawiam wielką Wigilię :tak:

dziś miałam zebranie w przedszkolu Eli... zgłosiłam się do występów. Rodzice - dzieciom. Bede deklamować pana Hilarego :) mam dwa tgodnie na przygotowanie, już kombinuję jakie rekwizyty przygotuję:-) planuję zrobić szalony show z bieganiem i krzykami... moja córcia musi być przecież ze mnie dumna :-D

Iza - no to show bedzie murowany i z pewnoscia cora bedzie dumna z takiego wystepu ;-) Swoja droga fantastyczny pomysl na zaangazowanie rodzicow w zycie szkolne wlasnych dzieci. Podoba mi sie taka idea. Ja zawsze biore czynny udzial w kiermaszach ksiazki ktore odbywaja sie dwa razy do roku w szkole mojego sredniego syna. Jednego roku to nawet caly tydzien tam spedzialm po 12 godzin dziennie pracujac najpierw nad dyzajnem calej sali, rozkladem ksiazek itd a pozniej dzielnie stalam za kasa ;-) i na koniec mega sprzatanie.... a jaki synus byl w siodmym niebie ze mama w szkole pracuje! Dla dzieci to jest jednak wazne nawet nie zdajemy sobie sprawy w jak duzym stopniu.

ja od paru lat wielkanoc spędzam na wyjazdach.. za to wyprawiam wielką Wigilię :tak:
My niestety nie mamy nikogo bliskiego w naszej okolicy wiec swiateczne wyjazdy do rodziny nie sa nam pisane. Rodzinke mam i to spora ale to dopiero za wschodnim wybrzezu a tu blisko na ironie losu nikogo.

tutaj jest strona Cybex'a http://cybex-online.com/site/uk/products/pushchairs/callisto.html
tutaj wozeczek w akcji i recenzja StrollerqueenReviews: CYBEX CALLISTO REVIEW
stronka sklepu Cybex Callisto Stroller - Purple

pawimi - moja branża to finanse :tak: ale chce wyjść, marzę o zmianie, tylko jesczze nie wymyśliłam na co...
to chyba podobnie jak ja....moja to doradztwo finansowe i ubepieczenia..juz od wielu, wielu lat, tez myslalam o zmianie ale to niestety przynosi mi spore i stale dochody, wiec troche strach zmieniac na cos niepewnego, zwlaszcza po tylu latach pracy.

a do tej pory czym jeździłaś?
dobre pytanie :-D moze czym raczej nie jezdzilam....no wiec przy Vincencie na poczatku byl Bugaboo Frog i Quinny Buzz, pozniej Silver Cross Dazzle, I'coo Pluto, Quinny Zapp, Bugaboo Bee, Peg Perego Aria OH, Baby Jogger City Mini, mialam tez Quinny Freestyle XL, Maclarena Thriump, Baby Jogger - typowa klasyczna trojkolowka do biegania taki starszy model, jakis Bebe Confort przytargany z Europy, maly skladak japonski firmy Combi.....to te byly przy Oliverze .....oj, bylo tego, sporo nadal jest bo te wozki kocham i traktuje jak kazde inne akcesoria ....jedni lubia kolekcje butow inni torebek a jeszcze inni chusty :-D:-D:-D :rofl2:
Zdaje sobie z tego sprawe ze ten Cybex to moj ostatni wozek bo maly za chwile odmowi wspopracy a poki co sprawia mamusi przyjemnosc i lubi sie wozic. Zreszta ten starszy tez szybko sie meczyl na wycieczkach i wszelakich wypadach wiec bardzo dlugo korzystalismy z wozkow za obopolna zgoda i wygoda:happy:

no nic, ale sie rozpisalam!!!:szok::szok:
lece do lozeczka, dobranoc i dzien dobry wam zycze bo wy niebawem juz budzic sie zaczniecie :tak:

witam sie rankiem:tak:IZA-az sie wzruszylam jak napisalas,ze przeciez corcia musi byc z ciebie dumna po wystepie:tak::-Dto zwykle my-rodzice oczekujemy,ze nasze dzieci dadza nam powod do dumy a tu prosze-mamusia bedzie sie starac na przedstawieniu:laugh2:POGRATULOWAC!!!!!!I daj czadu:laugh2: PAWIMI- o matko i corko!!!!ile Ty mialas tych wozkow;-)a ja do mojej dwojki-raptem 3:dry:moze dlatego ,ze nie jestem maniaczka:laugh2::happy:MAUREEN-co tam mamuska u Ciebie-jak samopoczucie-juz nam teraz 1 ciezarowka zostalas na forum jak Ania urodzila:tak:ANIA-jak tam sprawy u Ciebie:confused:ZUZKUS-sprawa z praca rozumiem nadal na tapecie:tak:BODZIO-jak tam u Ciebie-maluchy zdrowe:confused:piszcie mamuski:rofl2:u mnie nawet troche slonka,wiec moze dzis wyjdziemy z Domisiem na spacer-wczoraj tak wiaaaaaaaalo:crazy:

Ostatnia edycja:
PAWIMI - tak, tak, dla dzieci zaangażowanie rodziców jest bardzo ważne, dlatego właśnie się zgłosiłam :-) pamiętam jaka była szczęśliwa moja córcia, jak prowadziłąm 2 lata temu loterię w przedszkolu :tak:
A w świeta ja nie do rodziny wyjeżdżam, my wyjeżdżamy DO WIOSNY :-D a na WIgilię rodzina przyjeżdża do mnie - mam największy stół :tak:
No z moją firmą nie jest tak różowo jak z Twoją.. ja pracowałam długo na etacie w korporacji, a jak zdecydowałąm się założyć biznes i rozwinąć skrzydła, to okazało się, że jestem w ciąży, a ciąża nie była łątwa i nie dalam rady dobrze rozkręcić firmy... eh, nikt nie mówił, że lekko będzie :baffled:
Wózek rewelacja - ja wiedziałąm, że tajemnica tkwi w kolorku, dlatego poprosiłam o linka :-) jak oglądałam go w innej kolorystyce, to taki zwyczajny był, ale TEN fiolet jest ... idealnie fioletowy! A kolekcja wózków imponująca :szok: ja mam jeden, ale za to buzz w kolorze capri :-D:-D gdyby nie to, że to buzz, to w ogóle bym wózka nie używała z racji chust umiłowania, ale buzzem się przejechac to co innego :-D

mama - takie czasy, że rodzice się starać muszą, żeby z tv i rowieśnikami wygrać, hehe

dziś idę na szczepienie, z intencją nieszczepienia... zobaczymy jak wyjdzie. Wy szczepicie dzieciaki?

reklama
IZA-tak,ja szczepie na te zalecane-kupowalismy te 4, 5 w jednym i dla corki i dla syna,dodatkowo zaszczepilam przeciw pneumokokom,ale np.na ospe nie szczepilam-rok temu przeszli-corka bardzo lekko-15 krost a syn MASAKRA:szok:Mial doslownie wszedzie-smarowalam Go i plakalam:-:)-(teraz Zuza ma szczepienie jak skonczy 5 lat,Domi ma narazie spokoj:tak:ja juz ogarnelam dom,zaraz wstawiam pranie i biore sie za obiad-dzis karkowka w sosie,kupilam ponad kg.zaraz podsmaze i dedzie sie dusic na wolnym ogniu.slonko sie przebija niesmialo-moze sie pogoda rozkula.;-)

Do góry