hej hej jestem i ja po weekendzie
Joaś zabiegana mamo... udanego urlopu i koniecznie podładuj baterie na urlopie !!!
azile29 jak tam szwagier? super, że taki kochany jest przez dzieciaki...
a na dynię to ja niestety nie mam pomysłu.........
kucharka ze mnie nie najlepsza niestety
na szczęście wszyscy moi mężczyźni nie są wybredni i zjadają to co dostana na talerzu
Malinka to bardzo miłe, ze masz taki super kontakt z teściową!
i nie smuć się po jej wyjeździe....
och jak fajnie, że zostawiła Ci po sobie takie pyszności, ogóreczki, miodzik.... mmmm....
Moja teściowa tez jest kochana, ale w nieco "inny" sposób........
przede wszystkim dlatego, że mieszka 1200 km ode mnie
Anawoj ta musaka bardzo trafiła w mój gust!!! (z opisu... ale na bank w najbliższym czasie spróbuję ja zrobić, bo pomimo "groźnej" nazwy nie jest na szczęście trudna do wykonania........... może na wet taki antytalent kucharski jak ja da radę
Mama05 głowa do góry, uśmiech na buzię i łap wszystkie ~~~~~~~~~~~~~wysyłane do Ciebie!!!!
Poczekamy razem z Tobą na te wymarzone II i ciągle będziemy trzymać ~~~~~~~~~~
A jak schody tarasowe? skończone? prosimy o fotkę
Malinka bardzo dziękuję za życzenia urodzinkowe!
Zuskus fajnie, że mąż ma prace... ale życzę Ci aby było jak najmniej nocek, żebyś nie musiała sama wtedy być
Maureen oby cyckowe kłopoty przeszły jak najszybciej!
Iwosz gratulacje dla Radusia z okazji 1 miesiąca!!!
Pawimi fajnie, że już jesteś.... i pisz jak najwięcej bo Twoje posty czyta się jak dobra książkę
Ja lecę zająć się moim chorowitkiem.......
W sobotę rano z Adasiem pojechałam w góry (pociągiem, żeby uszczęśliwić dziecko
do moich rodziców i Jasia. Pluskaliśmy się w rzece przez 3 godziny na słoneczku, potem ognisko...........
A w niedzielę rano Jaś miał prawie 40 st gorączki........
Po lekach się poprawiło, wróciliśmy do domu i w nocy znowu...... i rano też........
Teraz jest już lepiej, ale muszę go obserwować czy poprawa będzie na stałe.........
Myślę, że to może od słoneczka, bo czasem Jaś tak reaguje na pobyt w słońcu, ale zobaczymy.........
Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!