reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Mama05,

dzięki za pw, coś pokombinuję, a adres już mam ;-)

U Was upały, a u nas już chłodno i deszczowo, brrr.. angielska pogoda :baffled:
Ja byłam po południu na zakupach z Pauliną, kupuję jej ubrania do szkoły, bo jak wiecie tutaj obowiązują mundurki i muszę pouzupełniać braki ;-) Oczywiście na tym się nie skończyło - jeszcze kaloszki dla Amelki, prezent dla synka koleżanki, który ma jutro urodziny, buty dla mojego M.,śliniaczki dla Marcelki, zakupy w polskim sklepie...:zawstydzona/y: Troszkę przesadziłam z wydatkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MAUREEN- kochana skoro kupilas to znaczy,ze bylo potrzebne:tak:najwazniejsze ,ze zakupy udane;-)
Tomi caly dzien walczy ze schodami na taras-kladzie plytki-najgorzej to przycinanie-mierzy ,zaznaczy....potem skonczyl sie klej wiec jechalismy kupic i teraz ja polozylam o 20.oo dzieci-juz spia a On jeszcze dzierga....ale juz widac koniec pracy;-)jeszcze fuga i bedzie ślicznie!!

Mamao5,

to pracowity ten Twój Tom:tak: Na pewno będzie potem ślicznie :tak:

Mój mężuś też dziś był w pracy i jutro niestety też musi iść :-(

IzaBk, Pawimi, Taszka, Bodzio, Lilka.. proszę, odezwijcie się czasami...

Dziewczynki, czy u nas na forum jest gdzieś wątek o pokoikach dziecięcych ( zdjęcia, porady itp. ) ? Bo jakoś nie mogę znalezć :zawstydzona/y:

ale tu cicho przy niedzieli:szok::szok::szok::szok::rofl2::rofl2:
MAUREN- ja na naszym dziale widzialam tylko temat jak urzadzic pokój dla chlopcow....
a w czym masz problem -napisz moze cos podpowiemy:tak:

my dzis dzien mega rodzinny,zaraz klade dzieci spać.
wszystkie Was pozdrawim i ściskam;-)

juz jestem, jesli kogokolwiek to interesuje...( Maureen :-) duzy buziak kochana ), wlasciwie juz od wczoraj ale jakos nie mialam ochoty sie forumowac publicznie, owszem przyznaje bez bicia ze was caly czas na podgladzie mialam wiec nic mi nie umknelo. A teraz odpoczywam sobie lekko po ciezkim tygodniu, pogoda wspaniala, upal ale chlodny orzezwiajacy wiaterek no i wspanialy zapach wiatru z jeziora... siedze na tarasie i bujam sie na hustawce z mrozona kawka i lapkiem w reku. Jonathan ma dzis przyjechac bo byl u ojca podczas naszej nieobecnosci, w srode juz szkole zaczyna....koniec wakacji niestety. No to bawcie sie grzecznie i weekendujcie, wlasciwie to juz prawie noc macie a relaksik niedzielny w pelni.... pa :-)
PS.
IzaBK...no wlasnie gdzies nam uciekla, chyba na Chostoforum bo tam ja widuje czasem, a szkoda ze nas juz nie lubi bo cenilam sobie bardzo jej wypowiedzi ;-) Bodzio tez juz dawno nie zaszczycila nas obecnoscia, no coz, zwalam to na karb okresu wakacyjnego...

Witajcie Dziewczęta ;-)!!!!

Na weekend wyjeżdzałam, wróciliśmy dziś w nocy. Teraz zostały mi 3 godz na spakowanie toreb i... ruszamy nad morze!!! Nasza Białogóra na nas czeka!!! Ściskam Was serdecznie i uciekam do działań. Dam znać Mama05 jak nam jest na morzem :-). Całuski od Kluski!!!!

Dzień dobry Babeczki ;-)

Ja dzisiaj ledwo wstałam, mam wrażenie, że boli mnie każda kość, każdy mięsień, spuchły mi palce u rąk.. dopadło mnie ogólne " zmęczenie materiału " :-(
Wczoraj mój M. był w pracy, więc cały dzień znów sama z dziećmi, a potem poszłam jeszcze z nimi na urodziny synka koleżanki i wróciłam do domu o 20., kolacja, mycie, usypianie.. padłam jak kawka o 22.. O rany, jak tu przeczołgać się przez dzisiejszy dzień ?? Ale będzie dobrze, dam radę.

Pawimi,

kochana, wiesz dobrze, że tu za Tobą tęsknimy i wygladamy z niecierpliwością twoich postów, ja uwielbiam Twoje opowieści i zdjęcia, więc nie daj się prosić, tylko pisz częściej :tak:

Mama05,

w sumie nie mam problemu, szukam tylko inspiracji na wspólny pokój dla dziewczynek, który będziemy za jakiś czas urządzać. Wczoraj sprzedałam kołyskę niuni i we wtorek dostanie w spadku po Amelce łóżeczko, a Amela dostanie nowe łóżko:tak: Och, rosną te moje pannice jak na drożdżach ;-)

Joaś,

kochana, życzę Ci żebyś chociaż trochę odpoczęła :tak::tak: A nawet więcej niż trochę :-D I czekamy na wieści.

Miłego dnia, do potem.

hej hej jestem i ja po weekendzie

Joaś zabiegana mamo... udanego urlopu i koniecznie podładuj baterie na urlopie !!!

azile29 jak tam szwagier? super, że taki kochany jest przez dzieciaki...
a na dynię to ja niestety nie mam pomysłu.........
kucharka ze mnie nie najlepsza niestety :(
na szczęście wszyscy moi mężczyźni nie są wybredni i zjadają to co dostana na talerzu :)

Malinka to bardzo miłe, ze masz taki super kontakt z teściową!
i nie smuć się po jej wyjeździe....
och jak fajnie, że zostawiła Ci po sobie takie pyszności, ogóreczki, miodzik.... mmmm....

Moja teściowa tez jest kochana, ale w nieco "inny" sposób........
przede wszystkim dlatego, że mieszka 1200 km ode mnie :):):)

Anawoj ta musaka bardzo trafiła w mój gust!!! (z opisu... ale na bank w najbliższym czasie spróbuję ja zrobić, bo pomimo "groźnej" nazwy nie jest na szczęście trudna do wykonania........... może na wet taki antytalent kucharski jak ja da radę :)

Mama05 głowa do góry, uśmiech na buzię i łap wszystkie ~~~~~~~~~~~~~wysyłane do Ciebie!!!!
Poczekamy razem z Tobą na te wymarzone II i ciągle będziemy trzymać ~~~~~~~~~~
A jak schody tarasowe? skończone? prosimy o fotkę :)

Malinka bardzo dziękuję za życzenia urodzinkowe!

Zuskus fajnie, że mąż ma prace... ale życzę Ci aby było jak najmniej nocek, żebyś nie musiała sama wtedy być

Maureen oby cyckowe kłopoty przeszły jak najszybciej!

Iwosz gratulacje dla Radusia z okazji 1 miesiąca!!!

Pawimi fajnie, że już jesteś.... i pisz jak najwięcej bo Twoje posty czyta się jak dobra książkę :)

Ja lecę zająć się moim chorowitkiem.......
W sobotę rano z Adasiem pojechałam w góry (pociągiem, żeby uszczęśliwić dziecko :) do moich rodziców i Jasia. Pluskaliśmy się w rzece przez 3 godziny na słoneczku, potem ognisko...........
A w niedzielę rano Jaś miał prawie 40 st gorączki........
Po lekach się poprawiło, wróciliśmy do domu i w nocy znowu...... i rano też........
Teraz jest już lepiej, ale muszę go obserwować czy poprawa będzie na stałe.........

Myślę, że to może od słoneczka, bo czasem Jaś tak reaguje na pobyt w słońcu, ale zobaczymy.........

Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!

reklama
jestem kochane
bylam na zakupach spozywczyl a zmeczona jestem ,ze moglabym walnąć sie spac...wczoraj w dzien spalam 1,5 godz bo tak mnie glowa bolala ,ze nie moglam oczu otworzyc-noc przespalam calą i nadal czuje,ze moglabym spac...normalnie co za cisnienie.......

JOAŚ- urlopuj siekochana na maxa!!
GALA- zdrowka dla synka
PAWINI- fajnie,ze wrocilas.
MARUEEN- no to kochaa wykaż sie inwencja tworcza i bedzie si;-)

spadam do rosolku....

Do góry