reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

MYSZOR- bardzo Ci dziekuje za wlanie otuchy w moje serce:tak::-)mam nadzieje,ze u mnie tez bedzie cud!!!!mam nadzieje bo moje haslo to NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY:-D

AZILE- dziekuje i Tobie kochana:tak: mam nadzieje,ze nadejdzie dzien kiedy wkleje Wam fotke testu a potem z usg i napisze-poznajcie moje dziecko.......oby!

reklama
Zagladam na chwilke i lece smykom kolacje szykowac, potem kapiel i znowu bede bo moj M dzis nocke w pracy zalapal i bedie dopiero jutro :-(

Mamo bedzie dobrze!!! &&&&&& moze razem suwaczki bedziemy tworzyc? :-)
Malinko dla Twoich znajomych &&&&&
Myszor wiecej takich pozytywnych postow!!! Cuda sie zdarzaja!!!
Weroniczko udanego urlopu! Joas dla Ciebie tez :tak:

Pozdrawiam wszystkich i do potem

Dziewczyny wejdzcie na watek MOZESZ POMOC jest na samym dole dzialu NASZE DZIECI- moze Wam cos zbywa a tam jest dziewczyna w potrzebie....:sorry:
dziewczyny na staraczkach juz wiedza i pomagaja,pisze i Wam moze cos jest juz Wam nie potrzebne.......

mowie juz dobranoc i do jutra ,pewnie na chwilke wlece:tak:

Zuskus,

mój M. pracował przez 3 lata tylko na nocki :baffled: Czasem myślałam, że tego nie zniosę :zawstydzona/y: teraz też właśnie ma tydzień nocek, ale na szczęście praca już inna i są różna zmiany..

Mama05,

kochana moja, musi się udać, mocno w to wierzę :tak: I trzymam, trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&

Przeczytałam historię Ani i łzy zakręciły się w oczach, zastanowię się co mogłabym zrobić tak na odległość.

Dziewczynki, nie popiszę więcej, bo ból piersi nie daje mi funkcjonować :-(
Znów ratuję się kapustą, ale coś średnio działa..

Mamo05 - powodzenia!!! :tak:
Maureen - współczuję problemów z piersiami :sorry: - a próbowałaś brać Apap? u mnie przy problemach z piersiami zazwyczaj, jako jeden z objawów, pojawia się spadek nastroju - mam nadzieję,że ciebie omijają takie "atrakcje" :sorry:

dobrej nocy!!

Dzień dobry :-)

My już od jakiegoś czasu na nóżkach ( tzn. ja z drobiazgiem, Paula jeszcze śpi, a M. w pracy ).. Za oknem szaro, buro i ponuro, pada deszcz :-(
Marcelka marudna, główka ciepła, rączki w buzi.. zaczyna się znana nam wszystkim akcja pod tytułem " ząbkowanie "..

iwosz,

staram się jak najmniej leków brać teraz, kiedy karmię, jak już nie mogę wytrzymać, to biorę paracetamol ( tutaj nie ma apapu ). Z suwaczka widać, że Twój raduś dzisiaj kończy miesiąc ! To wielkie buziolki dla niego ;-)

Miłego dnia Dziewczynki :-)

witam sie weekendowo-mam nadzieje,ze bedzieci mialy mily dzień:tak:
IWOSZ,MAUREEN- dziekuje za &&&&&&&&&&
MAUREN masz PW:tak:

MY ZABIERAMY SIE ZARAZ ZA SCHODY TARASOWE-TRZEBA JE ZROBIĆ W PLYTKACH I DZIS TAKA POGODA,ZE MOZE NAM SIE TO UDA!

reklama
Maureen - apap i paracetamol to to samo tylko inna firma :tak:młody kończy miesiąc dopiero we wtorek, ale dziękujemy za życzenia :-)
miłego dnia!!

Do góry