reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, czekam na wieści.
Joaś buziaki i usciski.
Ja również witam wszystkie mamusie, choć sama tu jestem nowa:)

U nas upał na całego, okropny, ledwo w domu można wysiedzieć. Jutro jedziemy do Warszawy na lotnisko po szwagra. dzieciaki zachwycone, bo bardzo wujka kochają. Co chwilka pytanie ile godzin zostało do wyjazdu:)
Po za tym duzo roboty w domu, przygotowania po woli do szkoły rozpoczęte. książki zakupiłam i jeszcze parę rzeczy z wyprawki muszę do kupić.
W ogrodzie urodzaj cukini, dyni i jabłek. Moze macie fajnei przepisy na dynie:)???????????????????????
Pozdrawiam wszystkie dzielne mamusie:)

reklama
hEJ MOJE KOCHANA WIELODZIETNE:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Podcztuję troszkę ale..miałam moją kochaną teściową u siebie to chciałam sie nią nacieszyc ile da a wczoraj juz wyjechała:-:)-:)-( ale zostawiła po sobie wielki gar kamienny ogórków małosolnych i 5 słoi kiszońców i ten zapach w kuchni ...miodzio..o i tatus mi mód przysłał właśnie całe 4 słoje a wszystkie inne rzepakowy ryczany słonecznikowy i jaiś inny taki biały:-D ale wszystkie pycha :tak:musiałam oczywiście kosztować :zawstydzona/y:ale jak tu sie porzeć takiej lejącej sie słodyczy o pięknym bursztynowym kolorze który pięknie rozlewa sie na białym twarogu i bułeczce...ech noi wiem łakomczuch ze mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2:
IWOSZKU GALA witam u nas fajnie że jesteście :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Gala bosko czyta się twoje posty:tak:a ten wpis do bloga wielodzietni boskie o to sa uroki posiadania dużej rodziny ten gwar wrzawa....:tak::tak::tak:
Zuzkus witaj kochana tak my się znamy z mausiek domowych :tak::tak::tak::tak::tak: no i super że "planujecie" rozdzinnie :-D:-D:-Dkolejną dzidzię :tak:
Mama05 kciuki cały czas trzymam ile sie da:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:musi byc dobrze a 7 rocznica ślubu za pasem a 7 są szczęśliwe przecież:tak::tak::tak::tak:
Weroniczko udanego wypoczynku:tak::tak::tak:a moczenie nocne długo się z nim zmagacie???znasz przyczyny?????? ładuj kochana akumulatorki na cały kolejny rok :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Joaś wypoczywaj kochana ile sie da magazynuj siły na potem (oby tak można było:-D) super że wyniki nie najgorsze a szyjka wiadomo swoje przeszła:-)mi tak lekarz mówił już przy 3 ciąży:sorry:
wiem że coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam :eek::eek::eek::eek::eek: bo moje dzieci na mnie wszą z pytaniem kiedy idziemy skakać po kałużach:baffled:no ale wiedzą że najpierw mama musi wypić kawę bo inaczej jest do bani:-)
A dziś 13 piątek :confused2:mój synus prosił żeby wam napisać że trzeba 3 razy podskoczyć na lewej nodze :szok::szok::szok::szok:a wtedy żaden pech nam nie straszny ponoć sprawdzone :-D:-D:-Dięc dziewczynki do skoków przystąp:-D:-D:-D:-D
ja chyba musze skoczyć 3 serie po 3 podskoki bo pech mnie prześladuje a właściwie niewypłacalna niesumienna i ..a szefowa która miała zapłacić 10 i ani jej widu ani słuchu:no:ale czy to pech......
pozdrawiam was kochane:-)

musaka to takie greckie danie. kroisz w plasterki ziemniaki i bakłażany, solisz i podsmażasz. układasz do jakiegoś naczynia do zapiekania, na to pół kilo mięsa mielonego usmażonego z cebulką, przyprawami (oregano, bazyli itp) a na górę beszamel( koniecznie z odrobiną gałki muszkatałowej) . zapieka się to z 15 minut. mniaaaaam

wygoniłam dzieci do piaskownicy, a sama podczytuję forum. wczoraj wróciły mi objawy, więc wieczór był koszmarny. ale co tam, przynajmniej się nie martwię. eh eh

cześć kochane i dziekuje za wsparcie,ale niestety nie bedzie prezentu na 7 rocznice slubu-endometrium(ta blona w macicy) jest tak cienki ,ze nie ma szansy ,zeby w nim sie zagniezdzir zarodek nawet jak dojdzie do zaplodnienia....
przepisal mi hormony Estrofem(stosowane w hormonalnej terapii zastepczej-wiec nie pytajcie ile dzialan niepozadanych:-:)-:)-:)-(ale po tym leku mam miec duzo lepsze endo...i ten lek bede brala teraz po @ a w nastepnym cyklu tez ten lek i Clo(ten na pecherzyki) i wtedy liczy ginek.ze powinno sie udac....czyli w okolicy pazdziernika ,jak dobrze laki zadzialaja moze sie uda.....

tyle u mnie,lece robic obiad....humor sredni
dobrze,ze ginek nadal chce mnie leczyc....

Kochana Mamo05, najważniejsze ze jest nadzieja. I tego się trzymajmy. A tu na lepszy humorek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mama05 trzymam kciuki musi być dobrze oboje tego bardzo chcecie i my wszystkie tak na to czekamy i kciuki zaciskamy będzie dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:
GALA777 O ILE DOBRZE DOCZYTAŁAM TO MASZ DZIŚ URODZINKI:tak::tak::tak:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO KOCHANA:happy::happy::happy::happy:
A do mnie dzwoniła koleżnka z pracy są z mężem 10 lat po ślubie nigdy się nie zabezpieczali czekali najpierw 3 lata na dzidię potem leczenie 3 ciąże poza maciczne :-:)-:)-(5 poronień:-:)-:)-:)-( wkońcu masa jej pobytów w szpitalu kuracja hormonalna :-:)-(w końcu dojrzeli do dezcyzji o adopcji:tak:złożyli wszelki dokumenty w grudniu i właśnie dostali telefon(a już tracili nadzieję) na jutro o 14 mają pierwszą rozmowę z psychologiem i jakieś test proszę was w jej imieniu o kciuki i dobre myśli:tak:oczywiście chodzi nerwowa bo się boi strasznie:-( Boże jak ja bym chciała żeby wszystko przebiegło pomyślnie i żeby mieli dzieciątko bo to tacy dobrzy ludzie :tak:

MALINKA- ardzo Ci dziekuje za wsparcie-potrzebuje go i zapewnienia ,ze bedzie dobrze!!!

co do Twojej znajomej to z calych sil zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& najmocniej jak moge ,zeby wszystko bylo dobrze,"zeby przeszli dalej" i doczekali sie swojego dziecka-upragnionego maluszka ktory da im szczescie i spelnienie!!!!
przekaż Jej ,ze jestesmy z NIA-z Nimi!!

hej Wam, ja mam tylko dwojeczke, ale czasem Was podczytuje z podziwu, fajowe jesteście.
Odezwałam sie, bo chcę coś MAmie05 powiedzieć.
Ja tez tak łaziłam na kontrole tych pęcherzyków, byłam na gonadotropinach, bo na clo nic nie roslo. W cyklu lek. powiedział, że pęcherzyki do dupy-beznadziejne, endometrium cieniutkie a estradiol cytuje:" jak u kobiety po menopauzie- z 10 razy za mały", jednak dostałam Pregnyl na pęknięcie i powiedział, że nic z tego nie będzie w tym cyklu, ale podziałiśmy i cyk!! ciąża, no i mam moją Natalkę. Tak że zdaj się na siebie, bo mój gin tez nie mógł uwierzyć w tą ciążę, zarówno przed jak i po zajściu..a jednak. Powiedział, że cuda sie zdarzają. trzymam za Ciebie kciuki!

reklama
Mama05 przesyłam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszkor78 Gratuluje cudu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Do góry