reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ANAKLIM- dzieki Ci kobietko;-)jakas zgaszona jestem-wykupilam te hormony ktore mi zapisal jesli dostane @ to mam brac takie na wyregulowanie @ b ja mam 1,5 do 2 dni @ i powiedzial ,ze to za malo,a tam w skutkach ubocznych przyrost wagi:-(skurcze nog:-(migrenowe bole glowy:-(depresja:szok::szok::-( tkliwosc i bolesnosc piersi:-(

no mowie Wam dziewczyny odechciewa sie wszystkiego-jak jeszcze przytyje to juz w nic sie nie zmieszcze-od czasu jak jestem na hormonach mam na plusie 7 kg:-:)-:)-:)-(
jekiegos dola lapie-ide ,nie bede smecic....myslcie o mnie cieplo..

reklama
hejka! Witam na nocnej zmianie.
Mamo pozytywnego myslenia i jak Ci napisala dziewczyna na starankach wiecej spontany w bobosexie a mniej myslenia i planowania. Wiem latwo sie mowi...a kilogramy dodatkowe...mialam kolezanke taka mhhhhh puszysta i ona mowila "facet nie pies i na kosci sie nie rzuca!!!"

Pozdrawiam wszystkie i pomimo sezonu ogorkowego bede zagladac

witam sie ,dzis mam troche lepszy humor,wczoraj podzialalismy z mężem;-):-Dporozmawialismy i z calych sil stara sie moj mąż mi wytlumaczyc ,ze luzzz jest wskazany,ale jakos tak ...latwo powiedziec ,jak ja budze sie z mysla o dziecku i zasypiam myslac o NIM/NIEJ:sorry:

pozdrawiam wszystkie mamuski i cudownego dnia Wam zycze

MAUREEN- co u Ciebie -daaaaawno sie nie odzywalas!!???

cześć mamusie
włączyłam właśnie na travel&living Rodzina 2+8...ci to mają wesoło.

mama05 - nie martw się, stres też bardzo przeszkadza. dacie radę, tylko trzeba duuużo ćwiczyć
anaklim - ja też się odchudzałam do niedawna, ale zrażona brakiem wyników zrobiłam test ciążowy. hehe....oj długo się nie poodchudzam

minęły dwa tygodnie od wizyty u gina i jakość tak nachodzą mnie wątpliwości, czy wszystko jest ok.
nie mam za wiele objawów....jakaś taka cisza w eterze.tylko na mięso nie mam ochoty i od kawy mnie odrzuca. zajadam się natomiast owocami

ANAWOJ- dzieki ,staram sie nie stresowac i duzo cwiczymy...ale widzisz efektow poki co brak:sorry:
A Ty sie nie denerwuj brakiem znaczacych objawow-bylas u ginek.wszystko bylo si i na pewno nadal jest...:tak:

mam nadzieje,ze tym razem bedziesz miala corke ale jak bedzie kolejny facet w rodzinie to tez beda plusy;-)tak czy tak bedzie dobrze:tak:

my idziemy na ogrod Tomi bedzie kosil trawe,ja popiele dzieci polataj po ogrodzie...a za 2 godz .do spania

hej dziewczyny, wpadłam na trop tego super wątku jakieś 2 tyg temu........ i po prostu MUSIAŁAM wszystko przeczytać od początku..........

i tak mi zeszło do dzisiaj
k030.gif

jesteście wszystkie takie wspaniałe....
mądre, kochane i czasem szalone mamuśki.........

ja co prawda jestem na tym samym etapie co MAMA05 (znamy się już bo zaglądałam na wątek starankowy, Mamo trzymam kciuki za Ciebie cały czas bardzo mocno i kibicuję, żeby jak najszybciej zrealizowało się Twoje baby-marzenie
n025.gif
)

uwielbiam Wasz wątek, po przeczytaniu tych iluś tam stronek pisanych przez szczęśliwe mamusie udało mi się pozbyć w dużej mierze wątpliwości, które miałam w związku z planowaniem trzeciego bejbika (że za stara, za gruba, za mało zarabiająca itp itd)

dziękuję Wam
k020.gif

I my dziękujemy :-D
Fajnie, że ten nasz wąteczek wciąż taki ciepły i normalny :-D ( ale co się dziwić, skoro piszą tu takie fajne babki ) I witam Cię gala777

Mama05,

faktycznie, chwilkę mnie nie było.. Nie było przez jakiś czas netu, potem mąż miał w szpitalu zabieg mały, po którym musiał dojść do siebie, a więc na mojej głowie była reszta :huh: Przepraszam, że nie wpadłam choć na chwilkę, ale żywcem na wszystko mi czasu brakowało, a wieczorem przysypiałam wcześniej niż Amelka :zawstydzona/y:
Postaram się już zaglądać częściej :tak:
Kciuki za Twoje ( Wasze ) staranka trzymałam, trzymam i będę trzymać aż do skutku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Póki co muszę uciekać - kąpanko wieczorne, kolacja itp. Mój M. ma teraz nocki,ech jak ja ich nie lubię, ale co zrobić..

Ściskam was MOJE ( a co ) kochane moocnoo ;-):tak:

hej dziewczyny!

od wczoraj mam w domu całą czwórkę moich bachorków i za przeproszeniem nie mam czasu pierdnąć;-)

a jutro o 10 do fryzjera a potem na wesele jedziemy z poprawinami wracamy w piątek w nocy, nie jestem przekonana zeby jechac ale odwrotu nie ma.

dzis Alicja w koncu wymówila "mamamamama" nareszcie!!!!!

nic czas do wanny odbuszmenić się bo przecież mam mega mini:biggrin2:
do usłyszenia w sobote!

naprawde poczytałam co u Was ale nie odniose się bo juz ktoś mnie woła!!!

a w niedziele w nocy rozpoczne mój zasłuzony (chyba) wypoczynek, wsiąde w pociąg i heja do Szczyrku!!!

pozdrawiam serdecznie nowe mamuski no i oczywiscie nasze stałe grono wielodzietnych!!!! wielkie buziaki Kochane!!!

mama05 a na ten sernik to napewno się w koncu wybiorę!
pa

GALA- no w koncu sie odezwalas,ale jak od 2 tyg nas czytalas to dziwne nie jest ,ze Cie nie bylo!!!pisalam Ci na staraczkach,ze nie ma co miec watpliwości jesli jest pragnienie posiadania kolejnego dziecka-a ska mam taka pewneść?????ano wlasnie z tego watku:tak::tak::tak::tak::tak:tak wiec rozgość sie i pisz duzo i czesto-na jakim etapie jest Twoj cykl??staracie sie ???

MAUREEN- kochana no w koncu jakies wiesci od Ciebie!!!!ukochaj od e-ciotki Twoja 2-letnią juz Amelke!!!!!!:tak:;-):-D:-Dzdrowka dla męża!! jak ogarniesz sytuacje to wlatuj do nas!!

SEMPE- no wlatuj na sernik bo jak sama go wciągne to wiesz-spodnie pękną-a on taki niebezpiecznie dobry:sorry:

sciskam wszystkie babeczki i mowie dobrej nocki!!!!

reklama
dzis Alicja w koncu wymówila "mamamamama" nareszcie!!!!!

gratulacje!!!
g015.gif

mamamamama pewnie jest teraz bardzo szczęśliwa
p015.gif

GALA- no w koncu sie odezwalas,ale jak od 2 tyg nas czytalas to dziwne nie jest ,ze Cie nie bylo!!!pisalam Ci na staraczkach,ze nie ma co miec watpliwości jesli jest pragnienie posiadania kolejnego dziecka-a ska mam taka pewneść?????ano wlasnie z tego watku:tak::tak::tak::tak::tak:tak wiec rozgość sie i pisz duzo i czesto-na jakim etapie jest Twoj cykl??staracie sie ???[/COLOR][/COLOR]

ja Was mamuśki kochane czytałam od 2 tygodni......... z zapartym tchem......... i przyznam się, że trochę zawalałam nawet pracę............
g025.gif
bo zamiast pracować to załączałam forum i czytałam..... a jeszcze jedną stronkę....... i jeszcze jedną............

ale już przeczytałam i teraz będę na bieżąco
i grzecznie nadrobię zaległości w pracowaniu
a030.gif

na początku miesiąca miałam jedną krechę na teście.......
6-go dostałam @
tak więc za kilka dni trzeba by przystąpić do ataku...... na męża oczywiście
d010.gif

mój mąż nie podchodzi do tematu 3 bobaska zbyt entuzjastycznie...........
obawia się jak damy radę, czy finansowo podołamy, czy ja dam radę jakoś pracować (i zarabiać) mając w domu maluszka-okruszka........

ja tez mam obaw tyle, że mogłabym wszystkie babeczki na forum obdzielić.......
ale widzę (dzięki mojej nieobowiązkowej lekturze wątku
g025.gif
) że nie muszę się bać na zapas tylko trza się zabrać do roboty.........
f055.gif

Ostatnia edycja:
Do góry