reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

MALINKA- WITAJ!!!
no tragedia za tragedia....
ciesze sie ,ze tesciowa Cie odwiedzi a skoro super Wam sie spedza czas to juz wogole swietnie..:tak:zawsze czas goni jak sie go milo spedza-jak sie nudzimy to sie ciagnie jak flaki z olejem;-)

ja smigam po Zuze do przedszkola-juz teraz wychodze bo autem ma 5 min ,ale nogami to jakies 20...a tak u nas padalo ostatnio to dzis jak pogoda jest to pojdziemy na nogach z Domisiem.:-)

reklama
Hej hej!! to ja :-) mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie ;-)
Nie pokazywalam sie ale wiecie ze w lipcu byl m wiec sie wakacjowalismy na maxa - basen, wycieczki, wyjazdy.
Od tygodnia jest w pracy, ale ja jeszcze skoczylam do rodzicow. No a dzis juz jestem...znowu sama ale cow widac taki moj los.

Maciej znowu chory, na odmiane angina i goraczka 39'C wiec oczywiscie antybiotyk a raptem bral miesiac temu...ehhh

malinka witaj tutaj! Znamy sie z domowek, choc ja ostatnio tam nie zagladam bo czasu brak na ogarniecie wszystkich watkow.
Azile milo Cie i tutaj widziec :-)

Pozdrawiam wszystkie!!!! Jak sie wczytam to wiecej wam poodpisuje

ZUZKUS- witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdrowka dla Macka:tak:

ja mam jutro wizyte u ginek wiec pieknie prosze o trzymanie &&&&&&&&&&&&:tak:dam znac jak wroce-wizyta na 12 z minutami...

teraz mowie juz dobranoc;-)

mamo oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i zdawaj relacje szybciutko po powrocie

Zuskus witamy, witamy :-)

joaśwspółczuje biedulo, wyobrazam sobie jakie to musi być męczące, trzymaj sie, już niedługo! :tak:

A ja dziś na kontrol do chirurga z Wiktorii brodą, bo w środe wylądowałyśmy wieczorem na dyżurze z rozciętą brodą, spadła z rowera :crazy:
A wczoraj dla odmiany z Oliwką do dentysty bo sie zrobił bąbel z ropą, miała otwieranego tego ząbka i watke w środku żeby sie ropa sie sączyła, no i też zostaje narazie w domu bo musze jej te watke zmieniać po jedzeniu zawsze jak coś utknie... no to sie nachodziły :crazy: jeszcze małemu nic poważnego nie dolega tfu, tfu...

ANNA.S ,ZUZKUS- dzieki za &&&&&&&&&&&&& a u mnie sytuacja wyglada tak,ze w prawym jest pecherzyk 19mm ale ednometrium(ta blona w macicy)kiepskie ,ale kazal dzialac..jesli dostane @ to zapisal leki na wyregulowanie cyklu-zeby byl dluzszy i zeby @ byla dluzsza...
tyle u mnie ,w piatek mam jechac do Niego na usg zeby zobaczyc czy peknie czy znowu sie skurczy...
ANNA.S- zycze zdrowka dla dziewczynek dla ciebie sily i cierpliwości...nie masz lekko...
ja zaraz jade po Zuze,zrobilam dzis rano sernik na zimno-jak ktroras ma ochote to zapraszam:)

reklama
Mama - strasznie mocno Ci kibicuję! &&&&& zaciskam cały czas. Nawet jak nie piszę to i tak zaciskam!

Malinka - mój Kaj uwielbia "Koszmarnego Karolka" czyta i po polsku i po angielsku -"Horrid Henry" to lektura. Też śmieje się na głos:-)

Joaś - weź jakieś elektrolity i pij duuużo! U nas rota był w czerwcu. Masakra.

U nas dziś było szczepienie. Ignaś dostał trzy szczepionki i teraz jest mega marudny. Dokuczają mu też chyba piękne dwie jedynki na górze, które wyszły w piątek:-) Obie na raz. Teraz młody wygląda bosko, ale wszystko pcha do buzi bardziej niż pchał. Ja 4 kilo na minusie. Dieta, którą stosuję to dieta kliniki Mayo. Bardzo rygorystyczna, ale przynajmniej skuteczna i bez jojo. Moja szefowa schudła na niej 13 kg, a mój Hubert 8.
Spadam, bo usypiam nad klawiaturą.

Do góry