reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dzień dobry, dzień dobry
mam podły nastrój i jakoś nie wiem o czym tu pisać.....a nie chce tylko narzekać
martwi mnie coś, poradzcie
na usg "plamka" miała 1,25cm...ale lekarz nie widział serca..i określił wiek na 5 tyg. nie za duża ta plamka na tak młodą ciąże?
przestało mnie mdlić, nic mnie nie boli....tylko spać się chce i nic więcej

reklama
ANAWOJ- jak ginek zmierzyl cala "plamke"to mogla tyle miec a zarodek jest w srodku...spokojnie poczekaj do wizyty i na pewno wszystko bedzie juz si.

a jak masz dolek to pisz-cos razem zaradzimy!!

Anawoj Ja nie pomogę , bo się nie znam. Ale najlepiej przejść się do innego gina dla pewności.

Iwosz witaj!!! Jeszcze troszkę i zatrybi u ciebie wszystko jak należy.

A ja mam szalony dzień. (jak zwykle).
Domiś na 100% od pampersowany co mnie cieszy i to bardzo.
Mam pytanie, jak to jest teraz z przedszkolami, czy dziecko musi mieć skończone 2,5 roku , żeby mógł chodzić do przedszkola, czy to indywidualne podejście. Bo prywatne przyjmują już od 2 lat
a jak z państwowymi???????

witam
jestem wkurw..... na maxa! ukradli mi rower i musialam wracac pieszo i mnie strasznie komary pożarły!! niech temu co mi to zrobił jaja uschną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj do północy sprzatałam wszystko co możliwe, mam czysciej niz na Swieta:szok::-D mama mnie dzis nawiedziła i az się nadziwić nie mogła.
rozkręciłam nawet piekarnik:-p

miejsce na wyjazd wybrane: SZczyrk:-) wyjazd 15sierpnia, teraz musze jakos przemówić do siebie ze dziaciakom się nic nie stanie jak mamy nie będzie tydzien:-(

do wesela 7dni a sukienka nadal trzeszczy na mnie cholera:wściekła/y:
AZILE z tego co ja wiem to do panstwowych przedszkoli przyjmują od 2,5roku, moja Angelinka tak poszła i sobie bardzo to chwale

pozdrawiam

A ja dzis bylam wykonac rodzicielski obowiazek, mianowicie zarejestrowac najstarszego potomka w szkole na kolejny i jego ostatni juz rok szkolny. Wlasnie wrocilam, to sa szczyty wszystkiego zeby tyle godzin stac w kolejkach, calkiem inaczej to powinni byc zorganizowane ale najwyrazniej utrzymuja sztucznie stanowiska dla ludzi wrrrr:eek:, tragedia do kwadratu. Dobrze ze mam to juz z glowy,a Oli mam nadzieje nie bedzie nigdy chodzil do publicznej szkoly wiec omina mnie takie rarytasy jak tutaj. Ide sie wykapac i cos do jedzenia wrzucic bo im wzielam pozny lunch jadac samochodem a o sobie zapomnialam ;-)

czesc mamuski moje zalatane;-):-D
AZILE- dolkadnie,tak jak pisze Sempe przyjmuja do przedszkola od 2,5 roku jesli sa miejsca-u Zuzi w grupie bylo kilka takich dzieci;-)

SEMPE- noż qr..a:crazy::no::wściekła/y::wściekła/y:co to sie porobila-tylko spuśc z oka to ukradna-Tomkowi kiedys buty ukradli a zostawil na klatce bo byly mokre(jak mieszkalismy na wynajetym i najsmieszniejsza-blok z ochroną-yhyy:baffled:)
przetlumacz sobie ,ze dzieci dadza rade bez mamy ten tydzien i jedz sie relaksowac:tak:

PAWIMI- no kolejki to juz chyba kazdego wyprowadzaja z rownowagi....

my wczoraj z mężem urzedowalismy 4 razy:szok::szok::-D:-D:-D:-Djak nigdy ,ale jakos tak nam wczoraj potrzeby wzrosly...

MAUREEN,ANNA.S. ANETA,ANAKLIM,ZUZKUS,BODZIO,TASZKA,ANAWOJ- mysle o Was-mam nadzieje,ze wszystko gra!!!

Sempe -dzięki za odpowiedz. A dzieci nie zgina bez ciebie przez tydzień. odpocznij zrelaksuj się, nabierz nowych sił:)

Pawimi nie sądziłam ze w USA jest taka biurokracja:(

U nas dziś piękne słoneczko, czuje że dzisiejszy dzień będzie dość leniwy. A co do przedszkola, to chyba będę musiała osobiście przejść się w tej sprawie. Domiś i Madzia już na podwórku szaleją a najstarszy jeszcze śpi:)
Pozdrawiam słonecznie.

Mama05 oj poszalałaż sobie z m. Fajowo , że macie na takie szaleństwa ochotki. Trzymam kciuki &&&&&&&&&

Witam kochane:happy:
Sempe nosz:angry::angry::angry::angry::angry: jak tak można :wściekła/y:chociaż mojemu Adamowi ostatnio ukradli deskorolkę na placu zabaw:crazy:
MAMA05 oj szalejcie szalejcie :-):-):-):-):-):-):-):-) fajnie tak:tak::tak::tak::tak: a ja cos ostatnio bez weny nawet na sex:baffled::baffled:
Jestem przed @ i jakiegoś nerwa ma sama nie wiem na co:baffled:już dziś mi Pietruszka zapowiedział że popracy mogę się zrelaksowac bo coś za duże ciśnienie mam :zawstydzona/y:tak się zrelaksuję wrócę o 21.30 a jutro o 5 musze wstac bo na 6 do pracy i do 20 praca praca prac no nic tylko się relksować :baffled:
Pawimi to w USA trzeba dzieci co roku do szkoły zapisywać???czy zmieniałas mu szkołę???
Anawoj jak się czujesz kochana????
Moje dzieci wczoraj poznały dziewczynę swojego taty jak narazie sa zadowoleni mówią że fajna i miła no i super :tak:pięć rzy się upewniali czy mogą ją lubić :-D:-D:-Dteraz gdybym była wredną małpą to powinnam mojemu ex zrobic to co on mi:baffled:nadawać dzieciakom że ona zła brzydka i do niczego:baffled:on tak ich buntował przeciwko Pietruszce:baffled: hmmmm a ja wychodzę z założenia że my dorośli idziemy swoją drogą i jedyne co nas łączy to garść wspomnień i dzieci ...zależy mi na tym by on był szczęśliwy ,by ułożył sobie życie i tak zupełnie egoistycznie myślę że teraz ja będe miała od nirego oddech bo jak był sam to był codziennym gościem dzieci:sorry:
dobra znikam bo od godziny mam iśc nastawić zupkę na obiad :-D

AZILE -pewnie przejdz sie i dowedz wszystkiego co prawda u nas zapisy byly jakos w maju,ale moze u Was inne zwyczaje;-)
MALINKA- zycze aby ochota na przytulanie wrocila-a po ostatnim razie to sobie rozmawialismy chyba z pol h i super bylo i teamty rozne...

ja po kawce u sasiadki i po zakupach na obiad na dzis i jutro-zaraz zabieram sie za robote-pozdrawiam i milej reszty dnia!!

reklama
cześć Dziewczynki. wpadłam się przywitać, bo jakoś całe dnie przesypiam
wczoraj spałam w dzień dwa razy, a dziś właśnie się obudziłam z godzinnej drzemki. i tak właśnie kończą się moje próby sprzątania w sypialni:-D

jakiś obiad zrobić trzeba, ale tak nie chce mi się iść do kuchni...oj oj leń ze mnie

ustąpiła mi część objawów, tzn aż tak nie mdli mnie i nie czuję wszystkich zapachów świata. tylko spanie mnie męczy.aaaaa, no i o seksie mniej myślę- chyba chora jestem, eh eh.
malinka - moje dzieci widziały dziewczynę swojego tatusia z 4 lata temu. jeszcze jek w warszawie mieszkalismy, ja byłam w sumie przed rozwodem ( ale już nie mieszkaliśmy razem) i ona była jeszcze mężatką.... potem, jak jej mąż dowiedział się, że ona romansuje z moim eksem, sprawił jej lańsko, wyrzucili ją z pracy ( trochę nie fair) bo miała siniaki i kiepską kondycję psych.. teraz panna mieszka w Łukowie, amant odwiedza ją w weeendy, a moje dzieci o niej zapomniały, bo ona nie życzy sobie widzeń z nimi
jest jeden pozytyw wynikający z tego, jak nie chcę ojcu dawać dzieci na święta, to się nie upomina, bo może do niej jechać:-)

Do góry