reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

WERONICZKA-dieta Dukana???bo jesli tak to troche juz o tym czytalam i mowisz ,ze efekty są:tak::tak::tak:to super-poczytam jeszcze i moze sie wezme;-)
PAWIMI- no u nas w koncu mozna pospac zdrowym snem bo w tej duchocie to byla męczarnia-budzilam sie co chwile a teraz jak zasne wieczorkiem to dopiero rano sie budze:tak:dobrej nocki [FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT]

reklama
Dukan napewno przynosi efekty, nie wiem jeszcze na ile sa trwale dlugoterminowo, oczywiscie nie jestem czula na wszelkie "reklamy" typu ze nie ma efektu jojo itp., ale faktem jest ze jest to dosc skuteczna dieta. U mnie niestety nie da sie otworzyc okien, nie ma czym oddychac...powinnam pewnie pasc na kolana i dziekowac za ten sztuczny chlodek....Jeszcze nie spie...dopijam nocne, slabe piwko i relaksuje sie bezwgledna cisza.

witam:-)

ostatnio los dla mnie laskawy jest, czuje siię wolna i swobodna, wczoraj wyszłam o18.00 na wypad z dwiema mamusiami i wróciłam po 1.00 w nocy!! bardziej niz lekko wstawiona ale wiecie jak dobrze się bawiłam:-D:szok::-D:szok: bez zadnych ograniczen , poznałyśmy 2 Arabów;-) jezyk angielski odświezyłam potem napatoczyli się kibice Sparty Praga (bo dzis z Lechem grają) i kolejne godziny upłynęły nam w męskim towarzystwie:-) raz tylko małżon do mnie napisał po 23.00 czy aby za dobrze się nie bawie a ja mu ze bardzo dobrze!!!!

nie narzekam na mojego męża, los dał mi najwspanialszego faceta po słoncem, dogadujemy się bez słow, uzupełniamy, wspieramy, temperament na tym samym poziomie;-) czuje się kochana i kocham:-D

hmm chyba nastolatka ze mnie wychodzi hihihihi

mąż wyjechał na 3 dni wiec pewnie matka mnie nawiedzi, Ala wstaje gdzie popadnie i musze uwazać bo leci nałeb na szyje!! jutro ostatnia dawka antybiotyku widzę badzo duza poprawe!

Angelinka w przedszkolu czuje się jak ryba w wodzie!!!
dobra lece obiad i pranie wstawić!!

pozdrawiam wszystkie mamuski!!

PS na temat diet to ja bym mogła książke pisać! jak narazie 2kg mi przybyło w 2 miesiące po mega wielkim odchudzaniu mam tydzien by się ich się pozbyc!

Hej jestem i ja, tylko jakoś tak mi ciężko, zmęczona jestem jakoś straszne i martwie sie o mamę...

dziewczynki zadowolone z przedszkola a ja mam lżej, ech mały j,ęczy, zeby czy co....chyba po zupkach ma problem z załatwieniem sie....ech...uroki maluchów

a ja wlece napisac ,ze pani z labo.dzwonila i prolaktyna w normie bo mam 8,1 a norma do 25 czegos tam i powiedziala ,ze jest wszystko dobrze i z morfologią tez:-D:-D:-D:-D:-D

SEMPE- super ,ze sie tak swietnie wybawilas na wypadzie z babeczkami:tak:bardzo sie ciesze;-)i dobrze ,ze z Ala juz dobrze i ze Angelika w przedszkolu zadowolona:tak:
ANNA.S- a co sie dzieje z mamą???tule Cie!! a synkowi podaj śliwki-gerber i bobovita maja takie deserki:tak:
PAWIMI- spisz czy nadal relax:rofl2::rofl2:

PAWIMI- spisz czy nadal relax:rofl2::rofl2:
moja droga juz nie spie....spodziewam sie sluzbowej wizyty wiec musialam w miare wczesniej wstac i sie przygotowac, nie ma nawet mowy o kacu czy dalszym relaksie :-D

AnnaS - masz prawo byc zmeczona ....takie prawa wielodzietnosci, zwlaszcza mamusi malucha ;-)

hej!ja tak pojawiam się i znikam, bo próbuję ogarnąć nową rzeczywistość ;-) - z małymi skutkami póki co :zawstydzona/y: - Krzymka fascynuje "wolność" podwórkowych kolegów, którzy wychodzą na podwórko bez mam i kompletnie przestaje się słuchać, Bogna rozpoczyna etap zbuntowanej dwulatki, a Radek...jak to noworodek - niby tylko je,śpi i nawozi,ale to jedzenie jakoś często mu wypada w ciągu dnia ;-), a ja padam na twarz :sorry:

Sempe - to super,że z córką już lepiej :tak:

co do Dukana - połowa dziewczyn z mojej pracy była/jest na tej diecie, i mój małżon - efekty są :tak: ja zamierzam ją "przetestowac" po skończonym karmieniu :tak:

reklama
Do góry