reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ANAKLIM- fajnie,ze sie odezwalas i rowniez gratuluje spadajacej wagi!!!! [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT]

SEMPE- aaaaaaaaaaaaatam,31 lat bylo minelo:-Dale dziekuje;-)i wiesz co ja jestem zadowolona z ginek-tyle lat juz do Niego chodze-znamy sie jak lyse konie:tak: [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT] [FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT][FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]
c033.gif
[/FONT]

MALINKA- emotki tez mnie smiesza ,dlatego w taki dzien jak dzis trzeba sie troche posmiac bo cisnienie pozostawia wiele do życzenia-ten deszcz jest juz nudny [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
ANN.S- a jak u Ciebie dzień mija??
MAUREEN- a Ty dajesz rade dzis-u nas ten deszcz przywiozal nas do domu-co prawda bylam u znajomej ,ale tez w domu i dzieci juz fiola dostaja od siedzenia w domu:eek:
WERONICZKA- siostra sie odezwala???

Hej.
U nas cały dzień był skwar. Dopiero niedawno zaczęło padać i się troszkę ochłodziło. Ale ja już mam dość upałów. Od takiego gorąca zawsze puchnę i źle się z tym czuję.
Anaklin widzę że razem się odchudzamy. Ja jestem na dieci od półtora misiąca i jestem już 10 kg na minusie :) Jeszcze jakieś 7 i będę szczęśliwa.
mama tak siostra odezwała się wczoraj do mnie. Źle jej jest ale jak mówi ( zresztą słychać) że już oswają się z zaistniałą sytuacją. Zresztą rodzina jej męża nie daje jej o tym myśleć bo przystwarzają jej mnustwo innych kłopotów, zresztą wyimaginowanych. No ale to jest chora rodzina.

Weroniczka zdradź sekret diety bo ja to bym z 15 zrzuciła chętnie :cool2::cool2::cool2:
Mama05 ja też mam dość deszczu:eek:dzis pobiegałam z dzieciakami po kałużach puszczaliśmy liście i patyczki w nich ale ile można plac zabaw odpada spacer nie bardzo bo zaraz się pochorują więc tylko tki godzinny:cool2: w bierki grali się pokłócili bo Adam oszukuje grali w domino się pokłócili bo Julka oszukuje:cool:graliśmy w chińczyka orzekli że mama oszukuje:-p no i się nudzą:confused2::confused2::confused2::confused2: skończyło się na robieniu figurek z modeliny które potem Toni chciał zjeść:rofl2:ale on wszystko żerny a cały czas z niedowagą :-D:-Dteż bym tak chciała:rofl2::rofl2::rofl2:
Ja też kochane zmykam chłopa podręczyć i wreszcie się wyspać może....
Buziaki :-********

Cześć mamusie.
Obudziłam się dziś z okropnie bolącą lewą ręką. Czuję jakby była ścierpnięta i do tego mam na niej skóre wydelikaconą i każdy dotyk zwłaszcza czymś zimnym powoduje przejście jakby prądu przez całą rękę.
Co do diety kochane to ja jestem na diecie proteinowej. Przyjemna dieta ale momentami sprawia wrażenie monotonnej. Ale jej plusem jest to że można jeść ile się tylko chce albo i więcej. Byleby było dużo protein- zero węglowodanów i cukru.

[FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]-pospalabym jeszcze bo co prawda juz nie pada,ale jest chlodno i przy otawrtym oknie super sie spi,ale trzebabylo wstac przed 8-wyzykowac dzieci,zawieść Zuze do przedszkola,zajechac do piekarni,po zakupy na obiad.jestem juz po sniadaniu i teraz z kawka nadrabiam ,ale najchetniej poszlabym sie wtulic w kolderke...ale jest Domi caly tryskajacy energia:szok:i nic z tego...

MALINKA- ale sie usmialam z Twojego postu [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] sami oszukiwacze tam u Was [FONT=&quot]
c033.gif
[/FONT]

WERONICZKA- napisz nam tu co to za dieta;-)mam nadzieje ze nie trzeba cwiczyc... [FONT=&quot]
a010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n055.gif
[/FONT]
MAUREEN,ANNA.S- co tam u Was kochane moje babeczki???
ANAKLIM- a jak u Ciebie na froncie;-)??
ZUZKUS- niedlugo wraca:tak:
PAWIMI- pewnie znow zalatana...
SEMPE- jak corka-zdrowa juz ???a jak w przedszkolu???

ja dzis bede miala żólwie tepo [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT]-cisnienie niskie i glowa boli...

mama w tej diecie ćwiczenia są niewskazane:/ A o diecie musisz sobie poczytać w inetnecie bo jest tam kilka zasad żywienie no i składa się ona z czterech faz aby nie było efektu jojo.

reklama
tak zwana dieta Dukana....:-D
no dobra, ide spac grzecznie....jutro mam sporo roboty a mnie na nocne siedzenie wzielo, DOBRANOC drogie mamuski (mama 05 - zazdroszcze tego otwartego okna, u mnie niestety bez zalaczonej klimy bym chyba umarla jest tak wysoka wilgotnosc powietrza,....ratuje sie tylko sztucznym zimnem.....)

Do góry