reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witajcie laski. znów parę dni mnie nie było!

poczytałam co u Was i o kazdej myśle!!!!!!! łzy same mi ciekną jak czytam o PATI!! tego się boję... nie chce umierać w taki sposób!! niech spoczywają w spokoju!

a u mnie:
antybiotyk zaniechałam po 2 dniach bo ciągle zapominałam ale przeszło na Alicje!!!!!!!!!! dzis koniecznie musiałam skorzystać z porady pediatry prywatnie wizyta 100zł kosztowała i nadal nic nie wiem, moje biedactwo łapie ostatnio takie rzeczy o których nic nie wiem, najpierw ten mięczak zakaźny a teraz ma infekcje migdałow i zapalenie węzłow chłonych (górnych) plus wysypka niewiadomegho pochodzenia!!!! tak się martwie:-( wygląda okropnie... myslałam ze to rózyczka ale nie... dostała SUMAMED

Starszy pojechał do ojca na tydzien pierwszy raz po 12 latach po rozwodzie!!!
Rafałek od środy na obozie 2tygodniowym nie mam z nim kontaktu:-( po tym jak zgubił komorke nowej nie dostanie chyba ze sam zapracuje na nią.. smutno mi bo nie wiem co u niego ale konsekfencja w wychowaniu to podstawa
Angelinka weekend spędza u dziadków a od poniedziałku wraca do przedszkola

od dzis jestem na diecie bo 12siernia na wesele idę a sukienka ta czerwona ze spotkania klasowego z czerwca na mnie trzeszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3kg bym musiała się pozbyc i bedzie git;-)

a teraz zegnam WAS bo czas na relaks z mężem hihihi

a teraz MOTTO dla wielodzietnych mamusiek!!!: KORZYSTAJCIE Z ZYCIA JAK TYLKO MOZECIE!! MIMO ZMECZENIA MYŚLCIE O SOBIE BO TO NIE GRZECH! NALEZY NAM SIĘ NIE TYLKO MACIECIERZYNSTWO ALE TAKZE LUZ BLUES I USMIECH NA TWARZY!

POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA

sempe jak ja jeździłam na wycieczki były karty do telefonów, jak jechaliśmy gdzieś na zwiedzanie zawsze taki automat wisiał i można było dac znac że jest ok.- może takim starodawnym systemem mogłabyś sie z nim skontaktować i mieć spokojną głowę że mu sie krzywda nie dzieje :)

dziewczyny już sie cieszą, że jutreo idą do tego innego przedszkola, zobaczymyczy im sie tam spodoba....

ściskam wszystkie i nie pisze wiecej bo mały na kolanach mi przeszkadza...cdn. :)

witam!
wstyd się przyznać,ale podczytuję was cichaczem :zawstydzona/y:jako świeża mama 3 dzieci :-)

Sempe - sprawdź czy u twojej córki to nie jest mononukleoza - węzły są wtedy powiększone, migdałki obłozone, a dziecko często reaguje wysypką na antybiotyk - lekarze myślą,że to angina i dają Amoksiklav,po którym pojawia się wysypka. Mój syn chorował w marcu,więc mam trochę "wglądu" w tę chorobę.
Mamo05 - trzymam kciuki za wasze starania!!
Joaś, Azile - miło was tu spotkać :tak::-)
zmykam teraz :rofl2:

witajcie laski. znów parę dni mnie nie było!
a u mnie:
antybiotyk zaniechałam po 2 dniach bo ciągle zapominałam ale przeszło na Alicje!!!!!!!!!! dzis koniecznie musiałam skorzystać z porady pediatry prywatnie wizyta 100zł kosztowała i nadal nic nie wiem, moje biedactwo łapie ostatnio takie rzeczy o których nic nie wiem, najpierw ten mięczak zakaźny a teraz ma infekcje migdałow i zapalenie węzłow chłonych (górnych) plus wysypka niewiadomegho pochodzenia!!!! tak się martwie:-( wygląda okropnie... myslałam ze to rózyczka ale nie... dostała SUMAMED

Starszy pojechał do ojca na tydzien pierwszy raz po 12 latach po rozwodzie!!!
Rafałek od środy na obozie 2tygodniowym nie mam z nim kontaktu:-( po tym jak zgubił komorke nowej nie dostanie chyba ze sam zapracuje na nią.. smutno mi bo nie wiem co u niego ale konsekfencja w wychowaniu to podstawa
Angelinka weekend spędza u dziadków a od poniedziałku wraca do przedszkola

od dzis jestem na diecie bo 12siernia na wesele idę a sukienka ta czerwona ze spotkania klasowego z czerwca na mnie trzeszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3kg bym musiała się pozbyc i bedzie git;-)

a teraz zegnam WAS bo czas na relaks z mężem hihihi

a teraz MOTTO dla wielodzietnych mamusiek!!!: KORZYSTAJCIE Z ZYCIA JAK TYLKO MOZECIE!! MIMO ZMECZENIA MYŚLCIE O SOBIE BO TO NIE GRZECH! NALEZY NAM SIĘ NIE TYLKO MACIECIERZYNSTWO ALE TAKZE LUZ BLUES I USMIECH NA TWARZY!

POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA
Po pierwsze zdrowia Tobie i twojej córeczce.
Po drugie bardzo , ale to bardzo podoba mi sie Twoje MOTTO. :tak::tak::tak::tak::tak:
sempe jak ja jeździłam na wycieczki były karty do telefonów, jak jechaliśmy gdzieś na zwiedzanie zawsze taki automat wisiał i można było dac znac że jest ok.- może takim starodawnym systemem mogłabyś sie z nim skontaktować i mieć spokojną głowę że mu sie krzywda nie dzieje :)

dziewczyny już sie cieszą, że jutreo idą do tego innego przedszkola, zobaczymyczy im sie tam spodoba....

ściskam wszystkie i nie pisze wiecej bo mały na kolanach mi przeszkadza...cdn. :)
Jestem ciekawa jak dziewczynki Twoje zniosą nowe przedszkole. Ja juz pusciłąbym Domisia do przedszkola, ale chyba 2 latka jeszcze nie przyjmą;-)
witam!
wstyd się przyznać,ale podczytuję was cichaczem :zawstydzona/y:jako świeża mama 3 dzieci :-)
Joaś, Azile - miło was tu spotkać :tak::-)
zmykam teraz :rofl2:
Iwoszku witaj tutaj!!!!! Jakiś wysyp mam wielodzietnych mamy na "Czerwcówkach 08". Chyba to zaraźliwe:)

Ja dziś z M wstaliśmy o 5.30. Dzieciaki spali u teściów, wiec mieliśmy poranek dla nas. Bardzo miło i szczerze nam sie rozmawiało. Oj jak fajnie choć na chwilkę zapomnieć o dzieciach!!!!!!!!!!!
Właśnie zjedliśmy obiadek, juz po kawusi i ciasto też zjedzone. Teraz popołudniowe lenistwo.
Pozdrawiam!

witam sie z Wami moimi ulubionymi babeczkami!!!!:tak:;-);-);-)
my wlasnie po obiedzie ,teraz kawa ,potem smigamy do piekarni po slodkości i nad jeziorko:tak::-D:-D

IWOSZ- gratuluje Ci synka:tak: i pozostalej dwojki tez ma sie rozumiec:tak::-Dnie podczytuj tylko pisz smialo-a skoro czytalas to wiesz ,ze my tu chetnie witam nowe mamuski wiec sie nie krepuj:no:;-):-):-)

SEMPE- zdrowka dla Was i przyjemności w relaksie:rofl2:
ANNA.S- pozdrawiam i mam nadzieje,ze troche odetchniesz jak dziewczynki bede w przedszkolu:sorry:ja tez na to licze-bo jutro przez 3 tyg bede Zuze zawozic do przedszkola i tez licze,ze troche odsapne bo czasem mam wrazenie ,ze moje dzieci naja ADHD wszedzie ich pelno-sa dni ,ze jest ok a nie raz to poprostu ktos im po kryjomu zmienia baterie:eek::eek:

WERONICZKA- nadal mysle i wspieram...jak bedziesz juz rozmawiala z siostra to przekaz Jej nasze zrozumienie i wsparcie...

JOAŚ- urlopuj sie a my tu myslimy o Tobie i tesknimy!!

MAUREEN- pewnie juz ciasto do konca zjedzone bo pora poobiednia;-)

ANETA,ANAKLIM- gdzie jestescie dawno Was nie bylo-wszystko dobrze????
ZUZKUS- wybil sierpien ,mam nadzieje,ze wrocisz do nas:laugh2:

AZILE- witam i Ciebie-buziaki:))):)))))

milej i rodzinnej niedzieli!!!!!

Witam sie po weekendzie.

Zuza odwieziona do przedszkola-mine miala nie bardzo bo nie Jej pani,nie Jej sala i byla tylko 1 dziewczynka z Jej grupy...w koncu m-ąc bez przedszkola i musi na nowo zatrybic:sorry:

ja zaraz koncze kawe i jade na badanie prolaktyny,mam nadzieje,ze bedzie si:happy:

wszystkie Was pozdrawiam i zycze milego poczatku tygodnia:tak:

hej hej , po weekendzie
od rana wzięłam się za porządki. pożegnaliśmy się dziś z Bartkiem (moim pasierbem) był u nas od końca roku szkolnego, a teraz pojechał do mamusi.
jestem wściekła i normalnie muszę się wygadać
mam dwóch synów z pierwszego małżeństwa. ich ojciec mieszka 180km od nas ( w Warszawie) widuje sie z nimi raz na kilka miesięcy, bo jego nowa pani nie akceptuje "obcych" dzieci( swoje mo jedno). Miał wziąść chłopców w sierpniu na 2 tyg, ale stwierdził, że nie może, bo jego matka jest ciężko chora i dzieci nie powinny przeszkadzać(on z nią mieszka, a własne mieszkanie wynajmuje). podobno weźmie je 11-15 sierpnia....a tymczasem w sobotę zadzwonił do mojego Konrada, że właśnie jedzie przez Łomżę na urlop na mazurach.(notabene alimenty za lipiec nie doszły, bo nie miał forsy podobno)
nie pierwszy raz zawiódł mnie i dzieci, ja się przynajmniej z nim rozwiodłam, ale dzieci nadal krzywdzi.

reklama
ANAWOJ- przykre to ,ze tak dzieci cierpią a tata lekkoduch sie urlopuje.....my dorosli sobie to poukladamy ,ale dzieci....mam nadzieje,ze kaska za lipiec dojdzie i ze wezmie dzieci tak jak obiecal...nie denerwuj sie bo dzidzi chce miec spokojna mame:tak:

ZUZKUS- dobrze,ze na chwile sie zameldowalas-czekamy na Ciebie:tak:

Do góry