reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Lanjaa, super to napisałaś!!!!!!!!!!!!!!! Podpisuję sie pod twoją myślą dwiema łapkami:)
Anawoj- Witaj!!!! Będzie dobrze, ciesz się swoim małym szczęściem a wszystko się ułoży:)
Mama05 co tam u ciebie, pisz bo odejść od kompa nie mogę

reklama
wyjelam tampona i jak dla mnie to @-po niecalych 2 h prawie caly zabrudzony:-(dzwonilam do ginek-powiedzial ,zeby obserwowac do jutra,nie wykupowac lekow tylko jesli to dzis jest @ to mam 1 cykl nie brac zadnych hormonow i przyjsc do Niego w 10,11 d.c. na usg i zobaczy co sie dzieje..

to bylo do 12.00 potem zmienialam jeszcze raz i tez typowo na @ zabrudzony....
jestem zalamana,nie wiem o co chodzi-biore hormony,mam nerwy-bo ile mozna brac??????? kg mi przybywa i juz powoli nie moge patrzec na moj brzuch....

nie wiem co robie nie tak,czy to psychika czy poprostu juz sie nie uda wystymulowac jajników....
nic nie wiem....
odechciewa sie wszystkiego...
7 sierpnia mam jechac do ginek.na usg i zobaczy czy cos sie wyjasni...

Wczoraj w tragicznym wypadku samochodowym zginela nasza aktywna forumowiczka Zobacz Profil: Pati26 - Forum BabyBoom bedac w osmym miesiacu ciazy wkrotce miala zostac mama coreczki, osierocila dwoch malych chlopcow....W dziale "pozegnania" jest zalozona jej ksiega kondolencyjna. Mysle ze nasze problemy poniekad gasna w swietle tak poteznej ludzkiej tragedii :-(

PAWIMI- wlasnie dzien zaczal sie nie halo u mnie i potem jeszcze przeczytalam po Pati i caly dzien jestem smutna i nie moge przestac o Niej myslec.......w ksiege juz sie wpisalam rano....bardzo wielka tragedia...nie ogarniam tego co przechodzi Jej rodzina!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Pawimi,

po prostu w głowie mi się nie mieści, taka straszna tragedia.. Płakać się chce z żalu, że zginęła tak młoda osoba, Mama dla dwójki chłopców, ten nienarodzony maluszek.......:-:)-:)-(

Mama05,

wierzę, że jest Ci trudno, ale wierzę też, że to chwilowy kryzys i że dasz radę..

Wczoraj pani " doktor" weszła do pokoju mojej sisotry i z uśmiechem na twarzy oznajmiła że tak jak przypuszczała beta spadła:( Jeszcze dziś mają powtózyć badanie ale szans raczej nie ma:( Jak sobie pomyślę o takiej pseudo doktor która rodzicom z uśmiechem oznajmia że dziecko ich nie żyje to normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera.

Weroniczka, przykro mi, bardzo. Tulaski dla siostry wielkie, wspieraj ją. Przeszłaś to więc wiesz jakie to ważne. A lekarkę to bym udusiła własnymi rękami za taki uśmiech. Czy Twoja siostra ma już dzieciaczki? Jak się ma to łatwiej pewnie - ale pierwsze to dziecko miało być to naprawdę trudne...
Historia Pati mną wstrząsnęła. Nie mogę tego pojąć i nigdy tego nie pojmę.
Mama05 - dasz radę, na 100%, to normalne załamanie hormonalne, ściskam Cię ciepło, tule do mego wielkiego cyca - 75G i daję morze miłości no i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

W końcu zadziałają, zobaczysz....

Ostatnia edycja:
Wczoraj pani " doktor" weszła do pokoju mojej sisotry i z uśmiechem na twarzy oznajmiła że tak jak przypuszczała beta spadła:( Jeszcze dziś mają powtózyć badanie ale szans raczej nie ma:( Jak sobie pomyślę o takiej pseudo doktor która rodzicom z uśmiechem oznajmia że dziecko ich nie żyje to normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera.
WERONICZKA- tule Ciebie i siostre i slow brak na takich lekarzy-i jeszcze kobiete......slow szkoda na taką:crazy:

JOAŚ,AZILE,MAUREEN- dziekuje Wam kochane moje:sorry2:MOJ wczorajszy @ sie rozkulal na calego i dzis nadal ostro wiec nie wiem co sie porobilo...ten cykl bedzie bez hormonow i zobaczymy co dalej...NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY- tego sie trzymam ,ale juz jest mi coraz ciężej

dzis o 14.11 miną 3 lata jak po raz drugi zostalam mamą i wciaż refleksje mnie nachodza....
jade zaraz po spozywke
milego dnia kochane i slonka zycze-u mnie chociaz pogoda si:happy2:

reklama
Joasiu siostra nie ma dzieci. A co gorsza żona brata jej męża tydzień temu oświadczyła że jest w ciąży. A ta kobita w ogóle nie chce mieć dzieci a to już drugie jej będzie. I teraz po takich przejściach Hela będzie musiała patrzeć jak taka osoba nosi pod sercem dziecko( niechciane) a jej dzieciątka nie ma. Wiem jakie to okropnie trudne bo jak ja straciłam swoje pierwsze dziecko to moja siostra zaszła w ciążę. Boże jakie to było trudne i bolesne.Ach...

Do góry