reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Co za popieprzony dzień. Do tego wszystkiego przed chwilą zdechła moja ukochana rybka. Była bardzo chora. Dla niej lepiej ale mnie z tym jest źle. Ach...

reklama
dobranoc moje kochane-jutro bedzie lepszy dzien-musi!!!
JOAŚ- wspolczuj samotnej nocki...
WERONICZKA- mam nadzieje ,ze z siostrą jest dobrze!!
ANNA.S- kochana co u ciebie???

witam sie w ta nijaką pogodowo środe...
wczoraj slonko od rana a dzis normalnie jesien za oknem.dzieci wstaly o 7.15 a w taka pogode pospalabym dluzej no ,ale dobre i to :)
dzis czuje sie troche lepiej-narazie czekam do @ a potem bedziemy myslec...

milego dnia babaeczki [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT]

Dzień Dobry!
Moje maluchy nie śpią od godziny a starsze jeszcze w ramionach Morfeusza. Wieczorem zasypiam wcześniej od starszaków co mnie wkurza maksymalnie. Wczoraj wieczorem wściku dostałam na córcię. Nie spała jeszcze o 23... A teraz proszę jaki aniołek. Tylko ja nie mam chwili absolutnej ciszy w domu - ani rano, ani wieczorem.
Mama05 -
nie stresuj sie kochana, coś mi się zdaje, ze za bardzo się spinasz. Bierz leki skoro są potrzebne i zaufaj Bogu. Resztę odpuść. Przytulaj się z mężulkiem dla przyjemności. Mój gin (specjalista od problemów z zajściem w ciążę) mówił, ze najwięcej problemów jest w spinaniu się na dziecko. I chyba coś w tym jest. Mam znajomych w stowarzyszeniu NASZ BOCIAN. Mnóstwo rodziców, zaraz po adopcji malucha było wielce zaskoczonych, bo okazywało się, ze są w ciąży!!!! Nie mówię, ze wszyscy, ale jakiś 60-70%. W sytuacji, kiedy nawet in vitro nie pomagało! Mnóstwo siedzi w naszych głowach, kochana.
Weroniczka - czekam na wieści...
Miłego dnia wszystkim, idę zrobić kawusię...

JOAŚ- dziekuje Ci-i kochana wierz mi ,ze baaaardzo sie staram wyluzowac i nie myslec,ze robimy dziecko....staram sie,ale przez to ze biore leki i to jedzenie na usg ciagle mi siedzi wszystko w glowie...wiem ,ze bez lekow sie nie uda bo juz to przerabialam 6 lat temu jak sie ataralismy o Zuze 4 lata temu jak sie staralismy o Dominika....

no nic,moze przestane zagladac na jakis czas ,zebyscie troche ode mnie odpoczely...

u nas zimno jak smok i pewnie caly dzien przesiedzimy w domu:sorry:

Hejka.
Joaś nie mam jeszcze wieści od siostry. Wczoraj wieczorem było bez zmian. Wczoraj podłączyli ją do kroplówki (ale nie wiem z czym) i teraz czekam na wieści od szwagra.

Mama05 ty nie przestawaj pisać. Smutno będzie tu bez ciebie:(

Weroniczka ja też czekam na wieść , pisz jak coś będziesz wiedziała.

A u mnie pogoda dziś nijaka. Taka jak jesień. Zmęczenie jest większe przy takiej pogodzie. Oczywiście idę pić kolejna kawkę, bo zasnę przy klawiaturze.
Miłego dnia:)))))))))))))))))

reklama
Wiem tylko tyle że siostra jest na podtrzymaniu ciąży. Nie wiadomo czy się uda. Ale skoro próbują to są szanse. U mnie nawet nie próbowali podtrzymywać więc gdzieś tam w środku mam nadzieję mimo że ciągle mam czarne myśli. Ale dziś jestem już spokojniejsza niż wczoraj. Siostra zresztą też. Nie mniej co chilka sprawdzam tel. czy nie ma jakiegoś sms-a od niej z dalszymi informacjami. Dziękuję Wam że jesteście ze mną w tych trudnych chwilach.

Mama ty nas nie opuszczaj tylko nie zachodź w ciążę z myślą że bardzo tego pragniesz to wtedy zobaczysz że się uda. Na luzie kochana, choć wiem że łatwo powiedzieć.

Do góry