reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamusia - jestem dumna, ale to normalne cotygodniowe dyktando. Dzieci maja po 6 lat, są w pierwszej klasie i już to muszą umieć. Jak w tygodniu siedzimy na lekcjami, to z angielskiego jeszcze jestem w stanie jej pomóc, ale już irlandzki.... sorry, nikt z nas nie zna, więc musi sobie dać radę sama.

reklama
Hej,

Znajomi po prostu wypięli się na jednego naszego gościa który był Angolem i usiedli na końcu stołu wszyscy razem - CHOLERNE KÓŁKO WZAJEMNEJ ADORACJI!!:angry: Wyciągnęli komóry i się bawili jak małe dzieci....eh:dry:

Patryk mi sika w gacie - macie jakieś rady?

melduje sie, ze zyje ale wsciekla jestem, ze bez ochraniaczy nie podchodzic... nie dosc, ze zleceniodawca meza ma "czas" by zaplacic i po 2 tyg od otrzymania rachunku, dopiero fimowe konto sobie wczoraj zalozyl i jeszcze nie zaplacil za 2 miesiace pracy, to jeszcze mi pralka sie spalila, zmywarka zaczyna swirowac i jescze cos w aucie piszczy... :wściekła/y: nie wspomne juz o akcjach z bankiem ... dobrze ze dziewczyny zdrowe, a Li mnie budzi codziennie usmiechem,

pozdrawiam was serdecznie

a tu widzę nadal cisza :blink:

ja wczoraj cały dzień przeleżałam -leczyłam plecy na poduszce elektrycznej i potworny ból głowy..
dziś trochę lepiej ,ale muszę w końcu znaleźć przyczynę tego bólu głowy;(

pogoda u nas piękna-22 stopnie posiadamy.

w sobotę po pracy byliśmy w centrum ogrodniczym-nakupiłam koszyków drewnianych i wrzosów i udekorowałam pięknie dom :)

Martika
jak Twoje sprzęty??? czemu to zawsze kurna hurtowo musi wszystko iść :baffled:

Bedii
a znajomi niech się ...przykro ,że tak wyszło...

Bedismall, no buraki jedne ci znajomi, przytulaski
mamo. a może to od kręgosłupa szyjnego ten ból? może masazyk jakiś co?
martika, nieszczęścia chodzą stadami... współczuje
Jutro idę do lekarza, zobaczymy jak tam kość, dam znać po wizycie

Bryyy
I nas sloneczko wita, ale jest tylko 5 stopni. Zimno!!!!
Jotemka - ja tez trzymam kciuki!!!! Daj znac.
Mamusia - zdrowka I niech sobie bole pojda precz!!
Milego dnia.

No i jestem bez gipsu. Za to mam taki elegancki bucik na 6 tygodni... i kule.
dzis nie mam nastroju, bo Bartek ma wirusa, noc zarwana, wymioty gorączka, ale dziś już oki, tylko na oczy ledwo widzęwidzę

reklama
Do góry