reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Jotemka
..cza rękę podać -wychodź z dołka..nie ma co..

nie zakopuj się bo będzie tylko gorzej..
dla mnie najgorzej przeżyć listopad...jakoś tak nie lubię tego m-ca...sam deszcz,zimno i do dooopy...

ściskam!

Bryy
Jestem dzis zwlokami. Przed 4-ta starsze dziecko woakowalo sie nam di lozka, bo sie balo. Gdy przyszla to sie przebudzilam I ja od razu zrozumialam - jest taka wichura jak jasna ch....ra. nienawidze takiego wiatru, bo boje sie, ze cos sie stanie. To ze pezestawia piaskownice czy traktorek w ogrodku to pikus, ale raz postracalo sasiadom dachowki innym razem ploty poniszczylo.
Byle przezyc dzisiejszy dzien.

Katrina
współczuję wiatru ,też się boją zawsze jak tak mocno wieje..

ja nadaję z pracy z kawą i pączkiem ..ruchu brak ...na szczęście tylko dzis bo na pozostałe dni tygodnia zapisy są ---> ufff

Dzien doberek.
Jotemka - milego wyrwania sie. Zawsze to jakas odmiana.
Mamusia - u nas juz dzisiaj spokoj, ale wczoraj glowe chcialo urwac. Tyle, ze jeszcze zupelnie ciemno za oknami.

Milego dnia.

reklama
Do góry