reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Sempe - wiadomo, że Ty to ta najbardziej sexi i najładniejsza,

Bedi - to prawda, sposób motywowania dzieci i podejście takie luźniejsze i fajniejsze bardzo mi się podoba, jedynie co, to tak jak już wspomniałaś - maluchów zapędzają do nauki, jeśli chodzi o materiał, jakby im się gdzieś spieszyło, a w starszej szkole analfabetyzm wtórny, bo np. z matematyki wszystko robią na kalkulatorach i potem policzenie samodzielne w ramach 10-ciu czy 20-stu to juz problem (nie przesadzam - laska w gabinecie kosmetycznym musiała na kalkulatorze policzyć ile mi ma wydać reszty z 10 euro i to nie odosobniony przypadek), po prostu po co popadać ze skrajności w skrajność??
Ale tak ogólnie to jestem tez bardzo zadowolona, bo moje dziecko lubi chodzić do szkoły, lubi swoją Panią i wraca do domu uśmiechnięta i najlepszą zabawą w domu - to zabawa w szkołę, a to o czymś świadczy. Najulubieńszym dniem jest piątek (mimo co tygodniowego sprawdzianu), bo w każdy piątek najlepszy stolik dostaje nagrody (a to kolorowy ołówek z gumką, a to czekoladka), albo cała klasa dostaje jakieś żelki.

reklama
Dzień dobry!!

Jotemka , a miałam się zapytać co właściwie ci się stało z nogą bo nie doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Od 3.30 nie śpię - położyłam się 'wcześnie' o 22 i syn ma gorąćzkę to i ja spać nie mogę. Poczytałam sobie o Audrey Hepburn i jakoś czas zleciał...D w domu do wtorku to się pewnie będziemy gryźć. Znowu mam doła przez niego i nie chce mi sie tych urodzin jak nie wiem co:no:

cześc babole...

Sempe
cześć mamuśka ;)) czaderskie fotki!!!! ślicznie wyglądasz.

Katrina
najważniejsze,że córka zadowolona..

Jotemka
jeszcze chwila i bedzie po gipsie-jak humorro???

Bedi-Jotemka była na wakacjach i na rowerze jadąc miała "wypadek" który się skończył złamaniem ale nie od razu lekarze zapakowali noge w gips efektem czego było ukrusznie kości z przemieszczeniem i potrzebna była operacja a po niej 6 tyg gipsu..to tak w skrócie..

ide pod prysznic ..
u mnie wszystko si-licze ,że u Was też :tak:

Czesc Mamusie! !!!
I znow poniedzialek. W nocy byla straszna ulewa I wichura. Na szczescie teraz jest slonecznie, choc dosc chlodno.
Stoimy pod szkpla I czekamt na Ale - mialam jeszcze z Kubusiem podejsc na poczte zeby kupic znaczek na list, ale synek zasnal w aucie, to juz niech sobie spi, pozniej podjade po znaczek.
Milego dnia!!!

ja nie mogę się ogarnąć po porannej wiadomości ,że Ania Przybylska nie żyje....

Katrina
dobrze,że już po wichurze...u nas nad ranem zimno bo 4,5 stopni...ale w dzień blisko 20 więc nie jest źle...

Mamusia - ja o tym przeczytałam wczoraj wieczorem i cały czas myślę o Ani i o Kasi, która zmarła ponad 4 m-ce temu (też się nazywała Przybylska tak nawiasem pisząc). Straszne to.

Hej....:-(

Lipne miałam urodziny - mąż i jego znajomi po prostu zachowali się niefajnie...

Ania nie żyje - nawet nie wiedziałam że była chora i smutno mi strasznie - chyba wszystkich nas dotknęła jej śmierć - taka młoda i tyle jeszcze mogła w życiu zrobić. Dół normalnie....:-(

cześć babeczki.. Katrina przykre..oj tak.. Bedii a co sie zadziało ze znajomymi?? jak za bardzo boli to nie pisz-zrozumiem.. córka do szkoły zawiozłam ,za godzinę jadę z synem i do pracy ..jakoś takoś bez weny

Dziewczynki to jest dyktando Alinki z piatku:

Załączniki

• 1412662657807.jpg
    1412662657807.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 1412662684153.jpg
    1412662684153.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Katrina
możesz być dumna!!!

my wczoraj siedzieliśmy nad angielskim bo dzis sprawdzian...
wczoraj oddał z matematyki..jutro dostanie wyniki z hiszpańskiego...
w czwartek sprawdzian z historii a w przyszłym tyg.z polskiego

Do góry