reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

przywitam się i ja ..po 12 wróciłam od domowych klientek..odebrałam dzieci z męża pracy i zaraz obiad robię ..

Jotemka
współczuję Ci bardzo tego gipsu ja też cenię sobie swoją niezależnośc i mobilność .
dostałam fotki Mareczka-cudnie rośnie śliczny chłopczyk :tak::tak::-)
przygotowana do szkoły? to znaczy dzieci ??
ja jutro jadę kupić resztę książek:sorry:ciągle nie mam kiedy:confused2:

Katrina
kurna wszędzie się słyszy o tym wirusie...u nas w Pl też niedawno pod Wrocławiem jakaś grupa wróciła z wojaży i tez podejrzewali ebolę ,ale na szczęście wykluczyli wirusa ufff..

ściskam wszystkie :-)

reklama
Krzysiu, już grzanie????? Matko i córko jak szybko!!!!
image.jpgA tu moja jutrzejsza jubilatka z najmłodszym. Niestety przekręca fotkę :-(

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Mamusia - dokladnie z liceum selezjanskiego z Wroclawia - tak slyszalam w wiadomosciach.

Jotemka - no znalezli mi cyste na jajniku (byc moze po okresie jej nie bedzie), za 6 mies. do kontroli I mam kamyczki w pęcherzyku żółciowym..

Az tyle I tylko tyle mi znalezli.

Oj Jotemka jaki Malutki słodziak! No i pannica:-)

u mnie weekend do dupy, brunon od piątku miał temp 39 a dzis ozdrowiał... nie wiem co mu było moze od zęba bo mu wyszła ostatnia 3..

nie ukrywam ze bym posiedziała sobie z winkiem przy kominku!!!
ZIMNO MI!! szlag miałam isc biegac a tu kropi! muszę isc choc na 5km bo w sobotę mamy zawody i nie mogę byc taka zastygła!

Mamus wiesz ze mimo ze mam pazurki jak papierki moja kosmetyczka znalazła sposób i ostatni manicure hybrydowy trzymał mi się 3tygodnie! CUD!

Dziewczyny! Dziękujemy za życzenia!!!!!!
Witam sie z kawka - w taka pogodę już obowiązkowa. Typowa irlandzkoangielska pogoda: mgła wilgotno i nie wiadomo czy ciepło czy zimno.
Katrina, najważniejsze poznać wroga
Sempe, zazdroszczę pazurków, wiem co znaczy beznadziejna płytka paznokciowa. Jednak jakoś sie ratuje ostatnio taka odżywka z krzyzykiem z eveline bodajże i nie powiem, mam wrażenie, ze jest zdecydowanie lepiej. Muszę iść na pedicure, uwaga na jedną nogę :-D:-D:-D
A tak naprawdę wcale mi nie do śmiechu. Wczoraj konsultowałam sie u dwóch lekarzy i niestety bedzie to czego sie spodziewałam a w zasadzie obawiałam. We wtorek będę miała operacje zespolenia kości. Oczywiście prywatnie bo państwowo muszę czekać. A czekać nie chce. W tym momencie mam nogę w gipsie od 4 tygodni. Od momentu operacji 6 tygodni plus dwa tygodnie o kulach. Czyli od dzisiaj jeszcze 11 tygodni unieruchomienia. Nie wiem jak ja to wytrzymam psychicznie. To nie na mój charakter. No i oczywiście mam kilka dni na odstawieniu Marka od piersi, bo z karmieniem musimy sie pożegnać...
Generalnie dół ale mi sie nie dziwcie....
Dobrego dnia laseczki!!!!

witam ciepło ..

zatoki chcą mi łepetynę rozwalić :baffled: antybiotyk dostałam na 5 dni-dzis mija 2gi dzień i szału nie ma ..ledwo na oczy widzę :baffled:

Jotemka
:szok: 11 tygodni jeszczeeeee:shocked2:
makabra z masakrą :no:
matko kochana....
ukochać Karolę ode mnie.
kurna i do tego jeszcze z karmienia musisz zrezygnować -ehhhh przykre to..

Sempe
do mnie też babeczki przychodzą na zmiane hybrydy po 3,4 tygodniach .
cieszę się ,że tak ładnie Ci się trzyma-super.
a na jakiej firmie Twoja kosmetyczka pracuje jesli chodzi o hybrydę? Shellac,OPI,Cuccio,Jessica,Estetiq,Indygo czy jeszcze jakaś inna ??

Katrina
pozdrowionka. jak Ci idą jazdy??

dobrego wieczoru kochane :)

reklama
Katrina
dziękuję ..
cieszę się ,że dajesz radę -wierzyłam,że Ci się uda :tak: najważniejsze to miec radość z jazdy:tak:

ide spać bo głowa nie daje żyć -liczę ,że szybko zasnę i nie bede czuła bólu..boję się krwotoku-2 lata temu tez przez zatoki miałam krowotok 4ro godzinny-myślałam ,że się wykrwawię :-(

Do góry