reklama
katrina115
Potrójna Mama
Mamusia - to owocnej pracy, udanej rocznicy I dobrej nocki.
Jotemka super że Marko załapał:-)
Mamus wszystkiego dobrego na rocznicę:-)
Kartina taka niezależność jest bezcenna:-) gratuluję
dzis ostatni raz miałam Adasia... po 2latach i 4 miesiącach... choc dzis jego mama poprosiła mnie czy bym nie mogła go odbierac z przedszkola... a starszego brata ze szkoły...
zostaje jeszcze Agatka do konca listopada...
ten tydzien miałam ciężki z nimi ale zarobiłam 1100zl to chyba warto co ?
Mamus wszystkiego dobrego na rocznicę:-)
Kartina taka niezależność jest bezcenna:-) gratuluję
dzis ostatni raz miałam Adasia... po 2latach i 4 miesiącach... choc dzis jego mama poprosiła mnie czy bym nie mogła go odbierac z przedszkola... a starszego brata ze szkoły...
zostaje jeszcze Agatka do konca listopada...
ten tydzien miałam ciężki z nimi ale zarobiłam 1100zl to chyba warto co ?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć kobietki..
Katrina
dzięki..
Sempe
dziękuję ..
pewnie,że warto-świetna kasa. zaradna z Ciebie mamuśka :-)
na chwilę usiadłam bo po pracy weszłam w garnki;-)
pozdrawiam.
Katrina
dzięki..
Sempe
dziękuję ..
pewnie,że warto-świetna kasa. zaradna z Ciebie mamuśka :-)
na chwilę usiadłam bo po pracy weszłam w garnki;-)
pozdrawiam.
ojj dawno mnie tu nie bylo, nie dam rady nadrobic 3 tygodni ale mam nadzieje, ze u kazdej z was jest wszystko w porzadku ja wrocilam i w szoku jestem, bo mezowi chyba bardzo sie nudzilo, caly dom wysprzatany od piwnicy az po sama gore takie oczy zrobilam ;-)myslalam, ze sobie w aucie pospie a tu guzik, polowe drogi musialam jechac i tak zeszlo do 24 a potem do 5 mala marudzila, poplakiwala i potem pospala do 8 ja z nia, tak wiec zmeczone jestesmy, lilcia caly dzien na rekach, bo cos ja chyba rozklada :-(oby nie... pozdraiwiam i siskam was wszystkie razem i kazda z osobna
mama05
hejka babki
ja mam jakies nerwy kurna..w szkole plan lipny i szarpię się jak to logicznie ułożyć ..
syn ma od poniedz.-środy na 11.35!!!
córka ma na 8 każdego dnia.
szkoły sa przeludnione i I,II,III klasy mają zmiany..
szlag.
ja pracuje od 9..10...i jak mam to ogarnąć...nie chcę ,żeby siedział 3,5 h w swietlicy..
jeżdżę więc jak taksówka wrrrrrr
Martika
fajnie,że znów jestes ..ukochaj dziewczynki.doszłaś już do siebie po porodzie ?
ja mam jakies nerwy kurna..w szkole plan lipny i szarpię się jak to logicznie ułożyć ..
syn ma od poniedz.-środy na 11.35!!!
córka ma na 8 każdego dnia.
szkoły sa przeludnione i I,II,III klasy mają zmiany..
szlag.
ja pracuje od 9..10...i jak mam to ogarnąć...nie chcę ,żeby siedział 3,5 h w swietlicy..
jeżdżę więc jak taksówka wrrrrrr
Martika
fajnie,że znów jestes ..ukochaj dziewczynki.doszłaś już do siebie po porodzie ?
mama05
cześć kobietki ..
Sempe
ale On jest na świetlicy-i przed lekcjami i po
ale nie chcę ,żeby był już od 8...
a jak u Ciebie plan??
Jotemka
uściski ,że już jesteś z nami.
zdrówka i szybkiego zagojenia
ja nerwowa coś
Sempe
ale On jest na świetlicy-i przed lekcjami i po
ale nie chcę ,żeby był już od 8...
a jak u Ciebie plan??
Jotemka
uściski ,że już jesteś z nami.
zdrówka i szybkiego zagojenia
ja nerwowa coś
reklama
oj Jotemka współczuje samopoczucia? masz kogos do pomocy?
Mama Angelina idzie 3 razy na 8.00 raz na 8.50 i raz na 9.40. mąż wychodzi o 7.30 i zabiera Alicje i Angelinę do szkoły jak idzie na poźniejszą to ja idę. 4 razy koczy o 12.20 akurat kiedy Bruno i Agata mają drzemkę!!
w tym roku napisałam oswiadczenie ze Angelina może wracac sama ze szkoły. ma do przejscia pół osiedla jakies 700m.. zoabczymy jak jej to pójdzie jak narazie to o 12.20 skonczyła lekcje i jeszcze jej nie ma!!
Mama Angelina idzie 3 razy na 8.00 raz na 8.50 i raz na 9.40. mąż wychodzi o 7.30 i zabiera Alicje i Angelinę do szkoły jak idzie na poźniejszą to ja idę. 4 razy koczy o 12.20 akurat kiedy Bruno i Agata mają drzemkę!!
w tym roku napisałam oswiadczenie ze Angelina może wracac sama ze szkoły. ma do przejscia pół osiedla jakies 700m.. zoabczymy jak jej to pójdzie jak narazie to o 12.20 skonczyła lekcje i jeszcze jej nie ma!!