reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamo, jak dla mnie kuchnia wyrywa. Jak wiesz podobaja mi sie zaluzje. Brawo!!! Bardzo szybko sie uwineliscie. Efekt super super! !!:-D:-D:-D:-D:-D
Katrina czyli nie taki straszny ten nowy samochod? My mamy dwa samochody i powiem Ci ze jest taki pierwszy trudny moment kiedy zmieniam auto po dlugiej przerwie. Ale to tylko moment.
Gratuluję zatem jazdy.
A ja rozmowilam sie z moja pania i chyba na koniec wrzesnia sue rozstaniemy chyba ze zostaną do wypracowania jeszcze godziny

reklama
Jotemka - ja w Polsce uczylam sie jezdzic Nissanem Micra I teraz tez sobie ten wybralam. Z tym ze ja mam Renault I inaczej pracuja pedaly to musze opanowac. Plus jest taki, ze w obu autach sa tak samo biegi rozlozone, wiec mi sie nie myli.

Katrina Jak to się dzieje ze u Was te remonty tak sprawnie ida???? Bardzo podobaja mi się motyle. Co na pokój Ala mowi???
Wyprawilam Marcinka rano na oboz i pojechał... To 4ty w tym roku. Malo go widzimy ale nie nudzi sie, to pewne
A co do auta to ja duzym jezdze, takim transportowym

Ostatnia edycja:
Jotemka - to Ala wybrala sobie te tapety. Tato sam to potrafi robic (malowanie, tapetowanie, kafelki, instalacje, stolarka), tylko kwestia wolnego czasu I jest.
Alinka jest zadowolna z efektu taty pracy - jak dla nas to jest troche za pstrokato, ale to jej wybor. Jak sie znudzi, to mozna zmienic.
A co Twojego autka, a raczej jego gabarytow - Wasza rodzinka jedt zdecydowanie wieksza I do takiego Modusika to zmiesciloby sie moze pol.. tutaj wiekszisc rodzin ma 4 lub wiecej dzieci, dlatego tez mamy na ogol jezdza Suvami - tak jak Ty.

cześć kobietki..

Jotekma,Katrina
dziekuję :) teraz każdy coś chce robić w kochni ,żeby z niej nie wychodzić :-D

Kartina
najważniejsze ,że Ala zadowolona..brawo dla męża..mój też dał radę z remontem i jestem z Niego bardzo dumna:tak:

Jotemka
no na pewno Marcin sie nie nudzi jak tyle atrakcji ma -fajnie;)
my niedługo kupujemy drugie auto-na razie odkładanie kasy trwa;-) chcemy kupić wrzesień ,październik..

udanego dnia kochane ;)
u nas słonko od rana to i humory oki:)

Witam
Wczoraj odsprzatalam mieszkanie. Tylko w Mili pokoju muszę zrobić jeszcze akcję błysk. Dziś miałam prac i na złość leje. Wilgotność wielka nic nie poschnie. P ma jeszcze dziś wolne więc w końcu spędzimy trochę czasu razem
Jotemka
4 ohoho, faktycznie mało go widzicie Ale na pewno świetnie się bawi
Katrinka
Piękna ta tapeta w motyle. My może we wrześniu zaczniemy remont pokojów dzieci. Jak czas w końcu pozwoli bo czeka mnie jeszcze dłuższy firmowy wyjazd
Mama
Kuchnia piękna. A może uda nam się zdzwonić w ten weekend?

reklama
Hej!
Wpadam na szybciora, z kawa, przywitać sie i życzyć wszystkim mamuskom i maminkom dobrego tygodnia.
U mnie wariactwo i tyle.....

Do góry