reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama jak tak dzis się czujesz?

Jotemka musisz go odstawić przez te operacje? próbowałaś mu juz podac butelke?

u mnie tak sobie.. 3 dzien boli mnie głowa

reklama
Sempe - nie zazdroszcze. Mnie tez ostatnio przez kilka dni meczyl bol glowy. Wspolczuje zwlaszcza, ze do pomocy przy gromadce dzieci nie ma nikogo.

Mamusia - chwale sie - zaliczylam wlasnie pierwsza samodzielna jazde. Sie mi podobalo.

cześć kobietki ..

Sempe
:*
dziś już znacznie lepiej niż wczoraj...głowa prawie nie boli i widzę normalnie.
trochę mnie jeszcze boli tak nad brwiami ,ale to już pryszcz:sorry2:
współczuję Ci bólu-dobrze wiem jak to jest...

Katrina

cieszę się -tak trzymać :tak:

wróciłam niedawno ze szczepienia z córą -odra ,świnka ,różyczka..
będzie żyć :-p szybko i sprawnie poszło.

w ndz.mamy rodzinkę na rocznicowy obiad więc byłam jeszcze torta z malinami na bitej śmietanie zamówić .
zaraz mąż wraca a ja do pracy lecę .
dzis przyszły książki dla dzieci-ponad 800zł poszłoooo:shocked2::eek::dry:

Mamusia - przed poludniem bylam z dzieciakami u kolezanki. A teraz idac za ciosem pojechalismy jeszcze do polskiego sklepu po chleb, bo zanim monsz wroci to sklep zamkna.

hej kobietki..

Katrina
zobaczysz jak miło byc niezależną ;-) samych przyjemności z jazdy życzę :)

udanego dnia dla Was:)
mąż wziął dzieci do pracy a ja zaraz wychodzę do gabinetu..skończę dziś o 21 i padnę na nos...ale wczoraj miałam randkę z mężem to akumulator naładowany-ij tak :-p:-D

dzień doberek

Mamusia - oj tak, żebyś wiedziała. Dziś mam wizytę u lekarza, a na dworze leje i wieje - wsiądę w autko i nie zmoknę.

Idzie nowe

Załączniki

• 20140829_190218.jpg
    20140829_190218.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 53
hej po pracy..z piwem wlatuję :-p

Katrina
i jak u lekarza??

Jotemka
dobrze,że nowe przyszło skoro jest nieuniknione-ślicznie Marko rośnie:tak:

gdzie reszta babuf się zapytuję ??????:-D

reklama
Mamusia - infekcja mi sie wrocila, pobolewaly mnie nerki I pecherz. Dostalam leki, ale za tydzien mam zrobic jeszcze badanie krwi, zeby ustalic jaki antybiotyk na to mi dac. I wyslala skierowanie do szpitala, zeby sprawdzic czy moje kamyki to jyz die kwalifiluja do Usuniecia czy cos innego z nimi najpierw sprobowac.

Do góry